logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Venäjälle asetettujen pakotteiden vaikutuksiin voi varautua yrityslainalla

Venäjää kohtaan asetetut pakotteet ja Venäjän länsimaille asettamat pakotteet voivat vaikuttaa yritysten toimintaan monella tapaa. Vakuudettomalla yrityslainalla voi varautua pakotteiden välittömiin vaikutuksiin, jotta pakotteiden nopeisiin taloudellisiin vaikutuksiin voidaan varautua mahdollisimman pienin häiriöin.

Venäjälle asetuilla pakotteilla ja vastapakotteilla, sekä Venäjän sulkeutumisella on monenlaisia vaikutuksia maailmantalouteen. Muun muassa öljyn hinta on viimeisen viikon aikana kivunnut ennätyslukemiin ja kustannusvaikutukset näkyvät välittömästi kuljetusyrityksillä. Kulut valuvat arvoketjussa eteenpäin nostaen kokonaisvaltaisesti alkutuotteiden, jalosteiden ja valmiiden tuotteiden hintoja. Kustannusten nousu vaikuttaa myös kiihdyttävästi inflaatioon, jolla on vaikutusta kulutukseen ja investointeihin. Kustannusten noustessa yritysten on hyvä pitää huolta riittävästä kassasta, jotta nouseviin kuluihin voidaan reagoida ajoissa. Vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto tasapainottaa väliaikaista kassavajetta kustannusten noustessa hetkellisesti.

Omalaina.fi kautta haettava vakuudeton yrityslaina soveltuu tilapäisen kassavajeen lisäksi myös

  • investointeihin
  • laajentamiseen
  • odottamattomien kustannusten kattamiseen
  • hankintoihin
  • varaston kasvattamiseen.

Omalaina.fi kautta yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti joustavin maksuajoin. Yhdellä hakemuksella kilpailutamme useita yritysrahoitukseen keskittyneitä rahoitusyhtiöitä ja pankkeja.

Hae nyt sopiva vakuudeton yrityslaina. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta positiivisten lainapäätösten määrä yllättää yhä useampia hakijoita.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko yrityslainalla paikata huonoa myyntiä?
Yrityslaina on yrityksille keino hankkia rahoitusta, joka on pääosassa yrityksen menestymistä markkinoilla. Ilman rahallisia panostuksia ei tule tulosta. Yrityslaina on loistava tapa turvata yrityksen toiminta heikolla hetkellä.
Paljonko yrityslainaa voi saada?
Omalainan kautta voit saada yrityslainaa aina 8 miljoonaan euroon saakka yhdellä hakemuksella. Hakemus toimii samalla lainojen kilpailutuksessa, joten aikaa jää yrityksen asioiden hoitamiseen.