logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Pidä yrityksen kassa kunnossa lomarahojen maksusta huolimatta

Vuotuisten lomarahojen ulosmaksu voi tehdä tuntuvan loven pk-yrityksen kassaan. Vakuudeton yrityslaina auttaa pitämään yrityksen kassan kunnossa myös suurten kertaluonteisten menojen yli.

Lomaraha, tai myös lomaltapaluurahana tunnettu erillinen palkkio, on mukava lisä työntekijän lomabudjettiin. Lomarahojen ulosmaksu voi kuitenkin aiheuttaa jo valmiiksi haastavassa taloustilanteessa painivalle pk-yritykselle harmaita hiuksia. Työntekijöiden lähtiessä ansaitulle vuosilomalle, voi yrityksen kassa mennä pahasti punaiselle kesän hiljaisempien kuukausien aikana. Menojen juostessa ja tilauskirjan tyhjentyessä ovat hyvät neuvot kalliit. Vakuudeton yrityslaina on kätevä ratkaisu äkilliseen kassavajeeseen. Lainarahalla teet välttämättömät investoinnit tai lomarahojen maksun viipymättä ja maksat kulut takaisin sinulle sopivassa tahdissa.

OmaLainan yrityslainavertailu auttaa pitämään yrityksen kassan tasapainossa myös kesälomien yli. Voit kilpailuttaa ja hakea vakuudettomia yrityslainoja 8 000 000 euroon asti nopeasti ja joustavasti.

Kokeile OmaLainan yrityslainavertailua

Omalaina.fi:n yrityslainavertailu on helppo ja nopea tapa hakea vakuudeton laina yrityksesi toiminnan kehittämiseen tai vain budjetin tasapainottamiseen. Jokainen yritys kohtaa toiminnassaan haasteellisia aikoja, joten lainanottoa ei kannata turhaa pelätä. On kuitenkin tärkeää, että lainanotto tehdään tarkasti harkiten ja yritys valitsee tarpeeseen parhaiten sopivan rahoitusratkaisun.

OmaLainan yrityslainavertailussa on mukana jo yli 15 yrityslainoihin erikoistunutta luotonantajaa ja yhteistyökumppaniemme verkosto laajenee jatkuvasti. Laajasta tarjonnasta löydät yrityksesi tarpeita vastaavan lainan vaivattomasti. Nopea ulosmaksu takaa, että pystyt reagoimaan äkilliseen kassavajeeseen ketterästi ja keskittyä rahahuolien sijaan yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Pidä yrityksesi kassa kesäkunnossa myös lomakuukausien yli OmaLainan kautta haetun vakuudettoman yrityslainan avulla. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista, etkä sitoudu lainanottoon. Lähetä yrityslainahakemuksesi tästä ja katso millaisella lainalla sinä voit ratkaista kesän kassavajeen!

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin vertailla yrityslainoja?
Omalaina.fi:n yrityslainavertailu on helppo ja nopea tapa hakea vakuudeton laina yrityksesi toiminnan kehittämiseen tai vain budjetin tasapainottamiseen. Jokainen yritys kohtaa toiminnassaan haasteellisia aikoja, joten lainanottoa ei kannata turhaa pelätä.
Kuinka paljon yrityslainaa voin saada Omalainan kautta?
Omalainan palvelussa voit kilpailuttaa yrityslainaa, jopa 8 000 000 euron saakka yhdellä hakemuksella. Yrityslainat ovat kokonaan vakuudettomia eikä niihin vaadita takaajia, joten lainojen hakeminen on nopeaa ja helppoa.