logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Rakentamiseen erikoistuneet yritykset nostavat yrityslainansa Omalaina.fi -palvelusta.

Rakentamiseen erikoistuneet yritykset suosivat lainavertailupalvelua saadakseen sovittua sopivan yrityslainan. Toimialan pitkät maksuajat aiheuttavat väliaikaista kassavajetta, jota kannattaa paikata kilpailutetulla yrityslainalla.

Omalaina.fi lainavertailun tilastojen mukaan rakentamisen erikoistuneet yritykset nostavat huomattavan usein yrityslainansa palvelumme kautta. Rakentamiseen liittyvillä toimialoilla pitkät projektit yhdistettynä pitkiin maksuaikoihin aiheuttavat monille yrityksille väliaikaisen kassavajeen, koska palkat ja juoksevat kulut täytyy pystyä hoitamaan kuukausittain.

Tilastojemme mukaan sekä henkilöyhtiöt että osakeyhtiöt saavat hoidettua rahoitustarpeensa hyvin kanssamme yhteistyössä olevien pankkien ja yritysrahoitukseen erikoistuneiden rahoitusyhtiöiden kanssa. Niin ikään tilastot paljastavat, että kauttamme lainaa hakevien ja saavien yritysten liikevaihto vaihtelee muutamasta kymmenestä tuhannesta eurosta kymmeniin miljooniin euroon asti.

Palvelumme suosio perustuu siihen, että haemme useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella – jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Yritysten päivittäisasioinnin pankeissa lainan saanti voi viedä useammasta viikosta useampaan kuukauteen. Oli tarpeesi sitten investointi, kassavaje, kasvu tai yrityslainan uudelleenrahoitus, Omalaina.fi -lainavertailu on sopiva vaihtoehto yhä useammalle yritykselle.

Hae nyt kauttamme yrityslainaa 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta yhä useampi hakija yllättyy positiivisesti saamistaan lainatarjouksista.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko yrityslainaa voi saada Omalainan kautta?
Omalaina palvelun kautta voit saada yrityslainaa jopa 8 miljoonaan euroon saakka. Kuitenkin myös pienempiä summia on mahdollista saada.
Voiko yrityslainan kilpailuttaa?
Yrityslainat ovat samalla tavalla kilpailutettavissa kuin perinteiset lainatkin. Sinun tulee vain tietää nykyisen lainasi kulut ja verrata niitä uusiin tarjouksiin.