logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Väliaikainen konkurssilaki päättyy – varmista yrityksen kassan kestävyys

Väliaikainen konkurssilaki päättyy syyskuun lopussa, jolloin myös yrityksen maksukyvyttömyysolettama putoaa väliaikaisen lain 30 päivästä yhteen viikkoon. Yritysten on nyt hyvä varmistaa yrityslainan kanssa, ettei tilapäinen kassavaje aiheuta ylitsepääsemätöntä maksukyvyttömyyttä.

Väliaikainen konkurssilaki on päättymässä syyskuun loppuun. Jopa puolitoista vuotta voimassa olleen väliaikaisen lain aikana maksukyvyttömyysolettama on ollut 30 päivää, mikä on ollut eduksi yrityksille selviytyäkseen väliaikaisesta kassavajeesta. Lokakuun alusta alkaen yritys voidaan todeta maksukyvyttömäksi jo viikossa. Yritykselle tämä tarkoittaa sitä, että velkojat hakevat maksukyvyttömäksi oletettua yritystä konkurssiin huomattavasti nopeammassa aikataulussa. Tästä syytä yrityksen tulee huolehtia maksukyvystä aiempaa huolellisemmin. Vakuudeton yrityslaina auttaa yritystä pitämään maksukykynsä kunnossa ja auttaa ehkäisemään väliaikaista kassavajetta.

Yrityslainalla on myös moni muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten investointien ja myyntivarastojen kasvattaminen, kuin myös yrityksen laajentaminen. Tilastojemme mukaan niin osake- kuin henkilöyhtiöt saavat hoidettua rahoitustarpeensa palvelumme kautta.

Yritystoimintaan voi hakea aina 500 eurosta ja 60 000 euroon asti, jolloin kilpailutamme useita rahoitusyhtiöitä yhdellä hakemuksella. Palvelumme suosio perustuu siihen, että yritys voi saada useamman lainatarjouksen nopeasti yhdellä hakemuksella.

Hae kauttamme sopivaa kulutusluottoa. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta yhä useampi hakija yllättyy positiivisesti saamistaan lainatarjouksista.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yritykselle tarkoitettu laina?
Yritykselle tarkoitettu laina on yrityksille suunnattu laina, jolla yritys voi rahoittaa toimintaansa. Yritys kärsiä toisinaan kassavajeesta, jolloin lainaaminen voi pelastaa yritystoiminnan monilta ongelmilta.
Kuka voi hakea lainaa yritykselle?
Lainaa yritykselle voi hakea yrityksen toiminnasta vastuussa oleva henkilö. Yrityslainan hakemiseen tarvitaan hakijan sekä yrityksen tiedot, joiden avulla voidaan hakea hakijan kannalta paras lainatarjous.