logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Maksa vain yhtä lainaa usean pienen sijasta – Yhdistä lainasi Omalainan avulla

Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto niille, joille on kertynyt useampia pieniä lainoja maksettavaksi. Kun kaikki pienet lainat yhdistää yhteen, ei kuukausittain tarvitse maksaa kuin yhden lainan lyhennyksiä, ja tähän liittyviä kuluja. Järjestelylainan avulla säästät jopa satoja euroja joka kuukausi!

Järjestelylaina tuo säästöä useamman lainan maksuun

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että usean pienen lainan yhdistämiseen otetaan yksi iso laina. Tällä yhdellä isommalla lainalla maksetaan kaikki jo olemassa olevat pienet lainat pois, jolloin maksettavaksi jää jäljelle vain yhden lainan lyhennys ja kulut. Järjestelylainan tarkoitus on auttaa lainanottajaa säästämään kuukausittaisissa lainan lyhennysmaksuissa, joten sen kulut ja kuukausittainen lyhennys ovat aina alhaisemmat, kuin useasta pienestä lainasta maksetut kuukausimaksut.

Yhden ison lainan ottaminen usean pienen sijasta on fiksu valinta. Mitä suurempi laina on, sitä pienempi yleensä myös sen korko on. Yhdistelylainalla saat pienennettyä kuukausittaisia korkomaksuja huomattavasti. Yhden lainan ottaminen usean sijasta auttaa sinua säästämään myös lainojen käsittelykulujen maksuissa. Yhden lainan etu on myös se, ettei kuukaudessa tarvitse muistaa maksaa kuin yhden lainan kuukausimaksu. Useamman lainan kanssa kaikkien lainojen eräpäivät ja kuukausimaksut on muistettava erikseen.

Vertaile yhdistelylaina OmaLainan avulla

Hae yhdistelylainaa täyttämällä lainahakemus osoitteessa Omalaina.fi, ja valitsemalla lainan tarpeeksi lainojen yhdistäminen. Laskemalla kaikki pienet lainasi yhteen tiedät kuinka paljon järjestelylainaa tarvitset. Järjestelylainan avulla maksat pois kaikki aikaisemmat lainasi, ja vähennät vain yhtä lainaa kuukausittain. Saat järjestelylainan tilillesi nopeasti, ja luotettavasti, joten pääset heti lyhentämään vanhat velkasi pois.

Järjestelylainan kautta voit säästää satoja, tai jopa tuhansia euroja vuodessa. Jos kaikkien lainojen maksuaika on esimerkiksi 24 kuukautta, ja otat näille lainoille järjestelylainan samalla 24 kuukaudella, laina-aika pysyy samana, mutta säästöä kertyy huomattavasti kun kuukausimaksu vähenee. Esimerkiksi viiden pienen lainan kanssa, joiden kuukausimaksu on n. 420 euroa, voit järjestelylainalla säästää 100 euroa kuukaudessa, kun järjestelylainan uusi kuukausimaksu on vain n. 300 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto?
Yhdistelylaina on laina, jota haetaan useampien pienempien lainojen yhdistämiseen. Useat lainat aiheuttavat suuria lainanhoitokuluja, joten lainojen keskittäminen voi tuoda säästöjä.
Miten voin hakea yhdistelylainaa?
Voit yhdistää lainat helposti Omalainan sivuilla jättämällä ilmaisen hakemuksen. Yksi hakemus riittää kilpailuttamaan lukuisia pankkeja ja luotonmyöntäjiä.