logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Mukana jo yli 15 yrityslainoihin erikoistunutta luotonantajaa

Omalaina kilpailuttaa yrityslainat jo yli viidentoista yrityslainoihin erikoistuneen luotonantajan kesken. Voit hakea haluamaasi yrityslainaa 8 miljoonaan euroon asti ilman vakuuksia.

Me Omalainassa pyrimme jatkuvasti kehittämään lainavertailuamme, jotta asiakkaamme löytävät parhaat mahdolliset rahoitusratkaisut vaivatta. Olemme jo Suomen kattavin kulutusluottojen vertailu, emmekä tyydy vähempään yrityslainojen suhteen. Olemme solmineet uusia kumppanuuksia mm. lainoittajien Resurs ja Yrityslaina247 kanssa. Näin myös yrityslaina-asiakkaamme voivat olla varmoja, että lainahakemukset kilpailutetaan luotettavien ja vakavaraisten toimijoiden kesken. Mukana on jo yli 15 yrityslainoihin erikoistunutta luotonantajaa ja palvelumme laajentuu jatkuvasti!

Moderni yrityskenttä vaatii nopeaa reagointia ja oikea-aikaista päätöksentekoa. Haluamme tarjota helpot ja vaivattomat työkalut yrityslainanhakuun. Kauttamme haet yrityslainaa joustavasti ja nopeasti – juuri silloin kun yrityksesi menestys sitä vaatii.

Nopeaa palvelua kellon ympäri

Kärsiikö yrityksesi kassavajeesta ja tärkeät investoinnit uhkaavat myöhästyä tai pahimmillaan jäädä kokonaan tekemättä? Omalaina.fi:ssä voit kilpailuttaa lainat kellon ympäri ajasta ja paikasta riippumatta. Yrityslainan hakeminen on nopeaa: saat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita yrityksesi tarpeeseen sopivimman. Useimmat lainat voidaan maksaa ilmoitetulle tilille jo saman päivän aikana, mutta tämä voi vaihdella luotonantajan käytänteistä riippuen. Huomaa myös, että lainsäädännön vuoksi lainoja ei makseta ulos öisin kello 23-07 välisenä aikana.

Olemme pyrkineet tekemään hakemuksen täyttämisestä niin helppoa kuin mahdollista, samalla pitäen mukana kaikki lainanhaussa tarvittavat tiedot. Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua lainanottoon. Voit siis huoletta aloittaa yrityslainojen kilpailuttamisen kauttamme ja saat samalla 100% suomalaista palvelua. Lue lisää yrityslainoista.

Edullinen rahoitusratkaisu löytyy vertailemalla

Hintojen vertailu on monelle tuttua. Ostaisitko esimerkiksi uutta kodinkonetta vertailematta hintoja ainakin muutaman eri jälleenmyyjän kesken? Sama periaate koskee myös lainoja. Olipa kyseessä kulutusluotto tai yrityksen investointeihin tarkoitettu laina, voi lainanottaja säästää huomattavasti lainat kilpailuttamalla. Eivätkä edut rajoitu pelkkiin säästöihin. Erityisesti suuremmat lainat, kuten yrityslainat, voivat olla vaikeasti haettavissa ja lainaneuvotteluihin voi tuhraantua viikkoja. Samalla yrityksen päivittäisten toimintojen on pyörittävä kitkatta.

Omalainan kautta kilpailutettu vakuudeton yrityslaina on saatavissa lähes välittömästi. Näin yritys voi keskittyä ydintoimintaansa ja toteuttaa tarvittavat investoinnit silloin kun niiden aika on.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko lainaa voin saada Omalainasta?
Omalaina palvelussa voit hakea lainaa helposti yhdellä hakemuksella 100- 60 000 euroa, jonka voit käyttää oman harkintasi mukaan mihin itse haluat.
Millainen takaisinmaksuaika lainoilla on?
Takaisinmaksuaika vaihtelee lainasummin ja lainamyöntäjien välillä paljon, mutta voit saada Omalainan kautta maksuaikaa 1-20 vuotta riippuen edellä mainituista asioista.