logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Yrityslainat kilpailuttava hyötyy monin tavoin

Pienet ja keskisuuret yritykset eivät voi käyttää tärkeän rahoituksen hakemiseen useita viikkoja. Kilpailuttamalla lainat Omalainassa yritys hyötyy säästetystä ajasta, mutta myös rahallinen säästö voi olla merkittävä.

Vakuudettomia yrityslainoja tarjoavat rahoitusyhtiöt ovat viime vuosina mullistaneet yrityslainakentän. Suuret liikepankit ovat perinteisesti myöntäneet yrityslainaa mikro- ja PK-yrityksille varsin kitsaasti, minkä lisäksi lainapäätöstä on voinut joutua odottamaan useita viikkoja. Kilpailuta laina lähes kahdenkymmenen yrityslainoihin erikoistuneen luotonantajan kesken – täysin ilman vakuuksia. Vakuudeton yrityslaina soveltuu niin pitkäjänteiseen liiketoiminnan kasvattamiseen, kuin äkillisten ja lyhytaikaisten kuluerien kattamiseen.

Kilpailuttaminen on riskitöntä ja saat päätöksen nopeasti

On hyvä muistaa, että yrityslainat kilpailuttava pitää kaikki pelikortit omissa käsissään. Siinä missä omasta pankista haettuun lainaan ei voi juuri vaikuttaa ja lainan edullisuus on hieman tuurista kiinni, voit kilpailuttamalla hakea juuri sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivaa rahoitusta. Luottoarviointiprosessit ovat pitkälti automatisoituja, joten yrityslainan haku on usein mahdollista ilman liitteitä. Täysin sähköisen asioinnin ansiosta hakemasi laina voidaan siirtää ilmoittamallesi tilille 1-2 arkipäivän kuluessa.

Voit säästää ennen kaikkea koroissa

Yrityslainoja eivät koske samat säädökset kuin kuluttajille suunnattujen lainojen kohdalla. Tämä tarkoittaa, että yrityslainojen hinnoissa on huomattavasti enemmän hajontaa yksin korot voivat vaihdella useita kymmeniä prosentteja eri lainatuotteiden kesken. Kalliista lainasta voi tulla ikävä rasite muutoin vakavaraiselle yritykselle, joten on erittäin tärkeää, että kilpailutat lainat mahdollisimman monen luotonantajan kesken. Edullisimman yrityslainan löydät aina vasta kilpailutuksen tuloksena ja Omalainan vertailupalvelussa lainojen kilpailutus usean lainantarjoajan kesken onnistuu muutamassa minuutissa. Muista aina tarkistaa euromääräisten summien lisäksi myös lainan takaisinmaksu- ja muut hintatiedot.

Kauttamme haetaan lainaa mm. tällaisiin yrityksen tarpeisiin:

  • uudet investoinnit
  • odottamattomien kustannusten kattaminen
  • toimitilojen laajentaminen
  • tilapäisen kassavajeen paikkaus
  • lisätyövoiman palkkaus
  • laite- ja ajoneuvohankinnat

Millainen on oman yrityksesi lainantarve?

Usein kysytyt kysymykset

Voiko yritystoimintaan tarkoitetun kilpailuttaa?
Yrityslainat voi kilpailuttaa samalla tavalla kuin perinteiset kulutusluototkin. Sinun tulee tietää yrityksesi nykyisen lainan kulut ja verrata niitä uusiin yhdistelylainoihin.
Paljonko voin saada yrityslainaa?
Voit hakea yrityslainaa 8 miljoonaan euroon asti ilman vakuuksia ja toteuttaa yrityksesi kasvusuunnitelmat heti. Lainaa on mahdollista saada myös pienempiä summia.