logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Yrityslainojen myöntäminen kasvoi vuoden takaiseen

Maailman avautuessa luotonantajilla on jatkuvasti parempi usko suomalaisiin yrityksiin. Yrityslainojen myöntö kasvoi vuoden takaiseen 2297%.

Omalaina.fi lainavertailun tilastojen mukaan yrityslainojen myöntö kasvoi 2297% vuoden takaiseen. Rahoitusyhtiöiden usko suomalaisiin yrityksiin on kasvanut vuoden takaisesta maailman avautuessa, mikä näkyy yrityslainojen myönnön kasvuna. Olemme myös kuluneen vuoden aikana saaneet uusia yrityslainoihin erikoistuneita rahoitusyhtiöitä mukaan yrityslainavertailuumme.

Rahoitusyhtiöiden lisääminen palveluumme on tuonut uusia vaihtoehtoja yrityksille, sekä laskenut tarjottujen yrityslainojen korkoja. Omalaina.fi yrityslainavertailun kautta haetut lainat sopivat erityisen hyvin tilapäiseen kassavajeeseen, investointeihin, kasvuun ja myyntivaraston kasvattamiseen.

Omalaina.fi palvelussa haemme useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella ja tuomme jatkuvasti uusia luotonantajia mukaan palveluumme. Hae nyt kauttamme yrityslainaa 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta yhä useampi hakija yllättyy positiivisesti saamistaan lainatarjouksista.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko yritykselle tarkoitetun lainan kilpailuttaa?
Yrityslaina on kilpailutettavissa siinä kuin perinteiset lainatkin. Sinun tulee vain tietää nykyisen yrityslainasi kulut ja verrata niitä uusiin tarjouksiin.
Paljonko voin ottaa yrityslainaa?
Yrityslainaa voit saada palvelussa aina 8 miljoonaan euroon saakka. Kilpailutamme kaikki yrityslainat yli 20 yrityslainoihin erikoistuneen lainanmyöntäjän välillä.