logo

Aina oikea hinta lainalle.

Lainaa yrityksellesi - Täytä lainahakemus

Hae yrityslainaa jopa 60 000 euroa

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Hae yrityslainaa ja vertailemme luotonantajat puolestasi

Hae yrityslainaa OmaLaina.fissä, niin vertailemme luotonantajat puolestasi. Kilpailutammw lainahakemuksesi automaattisesti reaaliajassa usean luotonantajan kesken. Saat näin ollen useita lainatarjouksia, joista voit valita yrityksellesi sopivimman. Yrityslainahakemuksen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit vaihtoehtoisesti hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset.

OmaLainan lainavertailussa on mukana monia tunnettuja luotonantajia. Saat siis hakemuksellesi hyvän kattavuuden. Hae yrityslainaksi kelpaavaa kulutusluottoa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja toteuta yrityksesi kasvusuunnitelmat heti. Täysin sähköinen hakemus on helppo täyttää ja se käsitellään nopeasti. Saat alustavat lainatarjoukset lähes välittömästi!

Yhteistyökumppaneitamme

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää

Hae yrityslainaa näin:

 1. Täytä lainahakemus

  Hae lainaa täyttämällä lainahakemus. Hakemuksen täyttämiseen menee noin kaksi minuuttia. Täytä kuitenkin kentät huolellisesti, sillä luotonantajat varmistavat tietojen paikkansa pitävyyden ja päättävät näiden perusteella, tarjoavatko sinulle lainaa.

 2. Vastaanota lainatarjoukset

  Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksesi automaattisesti useiden luotonantajien kesken. Osa luotonantajista voi olla sinuun yhteydessä voidakseen tehdä lopullisen lainatarjouksen. Suuri osa luotonantajista antaa heti lainatarjouksen ja loputkin tyypillisesti arkisin muutaman tunnin kuluessa.

 3. Vertaile yrityksesi saamia lainatarjouksia

  Listaamme saamasi lainatarjoukset yhdelle sivulle, josta sinun on helppo vertailla eri tarjouksia. Kiinnitä huomiota koron ohella tarjottuun lainasummaan, takaisinmaksuaikaan ja kuukausierään.

 4. Valitse yrityksellesi sopivin laina

  Vertailun jälkeen voit valita yrityksellesi sopivimman lainatarjouksen ja nostaa kyseisen lainan luotonantajan ohjeiden mukaisesti. Tarpeen mukaan toimita luotonantajan mahdollisesti pyytämät liitetiedostot, jotta laina voidaan maksaa yrityksesi tilille. Mikäli yrityksesi saamat lainatarjoukset eivät ole sopivia, niin voit hylätä kaikki tarjoukset.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yrityslaina?
Yrityslaina on yrityksillä suunnattu laina, jolla yritys voi hoitaa omia raha-asioitaa. Jokainen yritys kärsii toisinaan kassavajeesta, joten lainan ottaminen tällaisessa tilanteessa voi pelastaa monilta ongelmilta.
Paljonko voin hakea yrityslainaa?
Voit hakea palvelussa yrityslainaa aina 8 miljoonaan euroon saakka. Lainat kilpailutetaan 20 yrityslainoihin erikoistuneiden lainanmyöntäjien välillä.
Mihin yrityslainan voi käyttää?
Omalaina palvelun kautta haettavat lainat voi käyttää mihin tahansa yrityksen toiminnan kannalta kriittiseen tarkoitukseen. Lainat ovat yrityksen nimissä, mutta lopullinen vastuu lainan hoitamisesta on hakijalla.
Kuka yrityksessä voi hakea yrityslainaa?
Yrityslainaa voi hakea yrityksen toiminnasta vastuussa oleva henkilö. Lainan hakemiseen tarvitaan henkilötiedot sekä yrityksen y-tunnus, jonka avulla voidaan hakea oikea tarjous juuri kyseiselle yritykselle.