Autolainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae autolainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Autolaina jopa 60.000€

Olitpa ostamassa uutta tai käytettyä autoa, niin löydät OmaLaina.fistä edullisen autolainen ilman vakuuksia tai takaajia. Autorahoitus järjestyy nopeimmillaan saman päivän aikana.

Voit hakea autolainaa, kun tiedät, minkä auton olet ostamassa. Voit kuitenkin hakea rahoituksen tilillesi jo aiemmin, niin voti maksaa auton suoraan autokaupan yhteydessä. Täytä lainahakemus ja kilpailutamme autolainat yli kymmenen rahoitusyhtiön kesken - näin halvin autorahoitus löytyy vaivatta.

Autolaina kattaa myös muut moottorikäyttöiset ajoneuvot, joten voit samalla hakemuksella hakea venalainaa tai lainaa moottoripyörää varten. Niin ikään voit käyttää autolainan myös Erityisesti vaihtoautoa ostaessa kannattaa hakea autolaina hyvissä ajoin, jotta unelmoimasi auto ei ehdi menemään kaupaksi. Rahat järjestyvät tilillesi luotonantajasta riippuen jopa samana päivänä, mutta hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin jo muutamaa päivää ennen.

Sinulle jää rahaa myös muuhun, kun ostat auton osamaksulla. Meiltä saamasi autorahoitus maksetaan kätevästi kuukausierissä takaisin. Voit itse valita, kuinka suurta kuukausierää pystyt maksamaan ja valita laina-ajan sen mukaan. Aina on hyvä valita laina-aika sen mukaan, ettei taloutesi mene tiukille lyhennysten myötä. Autolaina korko on tärkeä tekijä, mutta kiinnitä huomiota myös mm. lainan todelliseen vuosikorkoon.

Autorahoitus ilman käsirahaa

Usein autoliikkeiden autorahoitus vaatii tietyn suuruisen käsirahan, joka pitää maksaa heti. Autolaina on hyvä valinta, kun haluat maksaa auton ilman erillistä käsirahaa. Sen sijaan OmaLaina.fin kautta saatavilla autolainoilla maksat auton kerralla autoliikkeelle ja aloitat maksamisen pienissä kuukausierissä suuren kertamaksun sijaan. Autorahoitus voidaan toki käyttää myös pelkän käsirahan maksamiseen, mikäli sinulla ei ole juuri nyt tililläsi tarpeeksi rahaa.

Autoliikkeen autorahoituksella ostettaessa autosi omistajuus siirtyy sinulle vasta, kun olet maksanut kaikki lyhennyserät. Sen sijaan kauttamme hankitulla autorahoituksella maksat auton kokonaisuudessa heti ja omistajuus siirtyy myös sinulle saman tien.

Harkitsemasi auton hinnasta riippuen suosittelemme lisäämään yhteishakijan lainahakemukseen. Pienemmät lainamäärät järjestyvät helpommin, mutta suurempien lainamäärien yhteydessä on hyvä lisätä lainahakemukseen myös yhteishakija. Lainahakemuksesi menee tällöin helpommin läpi ja voit maksaa autolainaa takaisin yhdessä. Yhteishakijalla saat myös lainan todennäköisemmin heti tilille.

Autorahoituksen korko ja kulut määräytyvät aina luotonantajan mukaan. Ikä, luottohistoria, tulot ja menot vaikuttavat eniten siihen, millä korolla kukin luotonantaja on valmis tarjoamaan sinulle lainaa autoa varten. OmaLaina.fi ei tee itse luottopäätöstä, joten emme voi vaikuttaa siihen, millä korolla ja kuluilla saat lainatarjouksen. Täytä lainahakemus ja etsimme sinulle mahdollisimman edullisen autolainan.

Autorahoituslaskuri - laske tarkka lainatarpeesi

Lainamäärä riippuu täysin, millaista autoa tarvitset. Autorahoituslaskuri auttaa saamaan hyvän yleiskuvan tarvitsemasi autolainan kuluista. Mikäli tarvitset lainaa auton korjauskuluihin, niin tällöin voit valita lainasumman suoraan korjausarvion perusteella. Mikäli sinulla on vaihtoauto, niin vähennä auton arvosta saamasi tarjous vanhasta autosta ja saat lainamäärän, jonka tarvitset auton maksamiseksi. Vaihtoautokaupoissa myyjät jättävät usein hieman ilmaa tekemiinsä tarjouksiin, joten kannattaa aina tingata hintaa hieman alaspäin. Usein myös uutta autoa ostaessa voit saada alennusta erityisesti silloin, kun myyjä myy varastoon jääneitä vanhoja malleja.

Autolainaa ei kannata ottaa turhaan ylimääräistä, joten ota täsmälleen sen verran, kuin tarvitset. Todennäköisesti pienet, esimerkiksi 2000 euron lainat, järjestyvät tilillesi parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Sen sijaan kannattaa varautua odottamaan seuraavaan päivään, jos haet autolainaa esimerkiksi 10 000 euroa tai 20 000 euroa. Lainansaannin nopeuteen voit vaikuttaa itse. Suuremmilla lainasummilla luotonantaja saattaa kysyä sinulta todisteita tuloista, joten sinun tulee toimittaa todistukset nopeasti, jos haluat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.