Autolainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae autolainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä lainahakemus
 • 2. Laina kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Autolaina jopa 60.000€

Olitpa ostamassa uutta tai käytettyä autoa, niin löydät OmaLaina.fistä edullisen autolainen ilman vakuuksia tai takaajia. Autorahoitus järjestyy nopeimmillaan saman päivän aikana.

Voit hakea autolainaa, kun tiedät, minkä auton olet ostamassa. Voit kuitenkin hakea rahoituksen tilillesi jo aiemmin, niin voti maksaa auton suoraan autokaupan yhteydessä. Täytä lainahakemus ja kilpailutamme autolainat yli kymmenen rahoitusyhtiön kesken - näin halvin autorahoitus löytyy vaivatta.

Autolaina kattaa myös muut moottorikäyttöiset ajoneuvot, joten voit samalla hakemuksella hakea venalainaa tai lainaa moottoripyörää varten. Niin ikään voit käyttää autolainan myös Erityisesti vaihtoautoa ostaessa kannattaa hakea autolaina hyvissä ajoin, jotta unelmoimasi auto ei ehdi menemään kaupaksi. Rahat järjestyvät tilillesi luotonantajasta riippuen jopa samana päivänä, mutta hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin jo muutamaa päivää ennen.

Sinulle jää rahaa myös muuhun, kun ostat auton osamaksulla. Meiltä saamasi autorahoitus maksetaan kätevästi kuukausierissä takaisin. Voit itse valita, kuinka suurta kuukausierää pystyt maksamaan ja valita laina-ajan sen mukaan. Aina on hyvä valita laina-aika sen mukaan, ettei taloutesi mene tiukille lyhennysten myötä. Autolaina korko on tärkeä tekijä, mutta kiinnitä huomiota myös mm. lainan todelliseen vuosikorkoon.

Usein kysyttyä autolainoista

 1. Mikä on autolaina?

  Autolaina on auton tai muun ajoneuvon hankintaan tarkoitettu kulutusluotto. Luotto voi kattaa auton hankintahinnan osin tai kokonaan. Toisin kuin osamaksusopimusten kohdalla, siirtyy omistajuus auton ostajalle heti ostohetkellä. Kaikki OmaLainassa kilpailutetut autolainat ovat vakuudettomia.

 2. Kuinka paljon autolainaa voin hakea?

  Omalaina.fi:ssä kilpailutat autolainat aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Autolainalla voit kattaa koko sen hankintahinnan tai käyttää lainaa kaupan käsirahana. Kilpailuttamalla autolainat löydät varmimmin edulliset lainatarjoukset. Aloita autolainasi kilpailuttaminen tästä.

 3. Mikä on autolainan korko?

  Autolainan korko vaihtelee lainan koon ja tarjoajan mukaan. Usein lainan korko on henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa hakijan luottokelpoisuus. Luottokelpoisuuteen vaikuttavat mm. muut avoimet velat, työtilanne, perhe ja asumismuoto. Autolainat ovat kulutusluottoja ja niiden nimelliskorot ovat noin 4-14%, riippuen edellä mainituista tekijöistä.

 4. Miten autolainan kilpailutus toimii?

  Autolainojen kilpailuttaminen Omalaina.fi:ssä on yksinkertaista, turvallista ja nopeaa, eikä sido sinua mihinkään. Aloita täyttämällä hakemus, jonka jälkeen kilpailutamme haluamasi lainan. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin. Saat autolainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

 5. Mikä on halvin autolaina?

  Halvin autolaina on yleensä laina jonka voit maksaa takaisin riittävän nopeasti. Monet lainanottoon liittyvät kulut, kuten korko ja tilinhoitomaksu, kertyvät kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että lainasta tulee helposti kallis, mikäli maksuaika pitkittyy huomattavasti. Saat hyvät mahdollisuudet löytää halpa autolaina kilpailuttamalla lainasi Omalaina.fi:ssä. Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Aloita tästä.

Autorahoitus ilman käsirahaa

Usein autoliikkeiden autorahoitus vaatii tietyn suuruisen käsirahan, joka pitää maksaa heti. Autolaina on hyvä valinta, kun haluat maksaa auton ilman erillistä käsirahaa. Sen sijaan OmaLaina.fin kautta saatavilla autolainoilla maksat auton kerralla autoliikkeelle ja aloitat maksamisen pienissä kuukausierissä suuren kertamaksun sijaan. Autorahoitus voidaan toki käyttää myös pelkän käsirahan maksamiseen, mikäli sinulla ei ole juuri nyt tililläsi tarpeeksi rahaa.

Autoliikkeen autorahoituksella ostettaessa autosi omistajuus siirtyy sinulle vasta, kun olet maksanut kaikki lyhennyserät. Sen sijaan kauttamme hankitulla autorahoituksella maksat auton kokonaisuudessa heti ja omistajuus siirtyy myös sinulle saman tien.

Harkitsemasi auton hinnasta riippuen suosittelemme lisäämään yhteishakijan lainahakemukseen. Pienemmät lainamäärät järjestyvät helpommin, mutta suurempien lainamäärien yhteydessä on hyvä lisätä lainahakemukseen myös yhteishakija. Lainahakemuksesi menee tällöin helpommin läpi ja voit maksaa autolainaa takaisin yhdessä. Yhteishakijalla saat myös lainan todennäköisemmin heti tilille.

Autorahoituksen korko ja kulut määräytyvät aina luotonantajan mukaan. Ikä, luottohistoria, tulot ja menot vaikuttavat eniten siihen, millä korolla kukin luotonantaja on valmis tarjoamaan sinulle lainaa autoa varten. OmaLaina.fi ei tee itse luottopäätöstä, joten emme voi vaikuttaa siihen, millä korolla ja kuluilla saat lainatarjouksen. Täytä lainahakemus ja etsimme sinulle mahdollisimman edullisen autolainan.

Autorahoituslaskuri - laske tarkka lainatarpeesi

Lainamäärä riippuu täysin, millaista autoa tarvitset. Autorahoituslaskuri auttaa saamaan hyvän yleiskuvan tarvitsemasi autolainan kuluista. Mikäli tarvitset lainaa auton korjauskuluihin, niin tällöin voit valita lainasumman suoraan korjausarvion perusteella. Mikäli sinulla on vaihtoauto, niin vähennä auton arvosta saamasi tarjous vanhasta autosta ja saat lainamäärän, jonka tarvitset auton maksamiseksi. Vaihtoautokaupoissa myyjät jättävät usein hieman ilmaa tekemiinsä tarjouksiin, joten kannattaa aina tingata hintaa hieman alaspäin. Usein myös uutta autoa ostaessa voit saada alennusta erityisesti silloin, kun myyjä myy varastoon jääneitä vanhoja malleja.

Autolainaa ei kannata ottaa turhaan ylimääräistä, joten ota täsmälleen sen verran, kuin tarvitset. Todennäköisesti pienet, esimerkiksi 2000 euron lainat, järjestyvät tilillesi parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Sen sijaan kannattaa varautua odottamaan seuraavaan päivään, jos haet autolainaa esimerkiksi 10 000 euroa tai 20 000 euroa. Lainansaannin nopeuteen voit vaikuttaa itse. Suuremmilla lainasummilla luotonantaja saattaa kysyä sinulta todisteita tuloista, joten sinun tulee toimittaa todistukset nopeasti, jos haluat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Autolainalaskuri auttaa lainanoton suunnittelussa

Lainanotto tulisi aina tehdä suunnitellusti. Tämä on erityisen totta suurempien lainojen, kuten autolainan kohdalla. Uuteen lainaan sisältyy monia kuluja, joiden kokonaisvaikutusta on vaikea arvioida, sillä hetkellä kun otat lainaa. Tällaisia kuluja ovat muun muassa nimelliskorko, avausmaksu ja laskutuslisä. Autolainalaskuri auttaa suunnittelemaan lainanoton ja takaisinmaksun vaivattomasti.

Autolainalaskuri on helppo ja ilmainen apuväline autolainan tai muun suuremman lainan suunnitteluun. Lainalaskurimme laskee lainalle todellisen vuosikoron, maksuerien määrän ja korkojen osuuden. Autolainalaskurin avulla suunnittelet omaan talouteesi sopivan laina-ajan ja kuukausierät, jonka jälkeen voit siirtyä suoraa lainojen kilpailutukseen.

Löydä halvin autorahoitus kilpailuttamalla

Sinulle tarjottavan lainan ehdot riippuvat luottokelpoisuudestasi. Halvin autorahoitus on aina hakijakohtainen, joten sinulle voidaan tarjota edullisinta lainaa täysin eri luotonantajalta kuin tuttavallesi. Edullinen autolaina ei siis olesidottu tiettyyn luotonantajaan, vaan lainan hinta riippuu monista tekijöistä.

Lainaehtojen suhteen halvin autorahoitus on yleensä mahdollisimman lyhytaikainen laina, sillä merkittävimmät lainakulut kuten korot, on sidottu laina-aikaan. Laina-aikaa lyhentämällä voi siis lähes aina pienentää lainakustannuksia, mutta tämä ei toki ole mielekästä, tai edes mahdollista kaikissa tilanteissa.

Autolaina korko

Autolainan korko on merkittävin lainaan liittyvä kulu. Korko on luotonantajalle maksettava korvaus laina-ajalta ja se vastaa prosentuaalista osuutta lainan kokonaismäärästä. Useimmissa tapauksissa maksat siis autolainan korkoa enemmän laina-ajan alussa, jolloin jäljellä oleva lainamäärä on suurimmillaan. Korkojen osuus kuukausittaisista lainanlyhennyksistä pienenee jäljellä olevan lainamäärän mukaisesti.

Laina-ajan pitäminen mahdollisimman lyhyenä voi olla houkuttelevaa, mutta tämä tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mikä voi ajaa taloutesi kestämättömään tilaan. Useimmat luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta tehdä ylimääräisiä lainanlyhennyksiä, niin halutessasi. Usein onkin turvallisempaa sopia kuukausittaiset lainanlyhennykset tasolle, jonka kanssa tiedät varmasti pärjääväsi. Voit aina lyhentää lainaa lisää, oman taloustilanteesi niin salliessa.

Autolaina korko ja muut kulut ovat suurimmillaan laina-ajan alussa. Joten mikäli sinulla on ylimääräistä rahaa kuukausibudjetissasi, voi ylimääräisten lainalyhennysten tekeminen erityisesti laina-ajan alussa olla kannattavaa.

Autolaina kilpailutus

Autolaina kilpailutus on helppoa Omalaina.fi:ssä. Haluamasi autolaina kilpailutetaan jopa 30 luotonantajan kesken ja saat heti alustavan luottopäätöksen sinulle sopivilta lainoittajilta. Kilpailutus on mahdollista 60 000 euroon asti, eikä uuden autosi tai muun omaisuutesi tarvitse toimia lainan vakuutena.

Aloita autolaina vertailu täyttämällä haluamasi lainamäärä. Lainamäärä voi kattaa voi kattaa koko auton hankintahinnan tai vain osan siitä. Valitse tämän jälkeen toivomasi laina-aika ja saat arvion kuukausieristä. Täytä vielä omat tietosi ja kilpailuta autolaina heti.

Venelaina tekee unelmistasi totta

Ajoneuvon hankintaan tarkoitettu rahoitus voi olla myös venelaina. Hankinnan koosta riippuen venelaina voi toimia vain käsirahana tai kattaa koko hankintahinnan. Suomi on veneilijän luvattu maa ja OmaLainan lainavertailun avulla voit tehdä haaveistasi totta muutamassa minuutissa. Olipa unelmasi uusi sähäkkä daycruiseri tai luotettava matkavene, löytyy OmaLainan kymmenien lainantarjoajien joukosta sopiva rahoitusratkaisu.

OmaLainan kautta saat venelainan ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä osaltaan takaa nopeat käsittelyajat ja pääset tarvittaessa veneostoksille jopa saman päivän aikana. Hae vakuudetonta venelainaa täyttämällä lainahakemus - se on täysin ilmaista, etkä sitoudu mihinkään!