Yhdistelylaina jopa 60 000€ - Lainapäätös heti

Lainojen uudelleenrahoitus jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainan uudelleenrahoitus pienentää korkoasi

Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus pienentää maksamaasi kuukausierää korkojen ja kulujen laskiessa. Mikäli sinulla on aiempaa lainaa vielä jäljellä, niin kannattaa kokeilla, josko saisit vaihdettua aiemman kalliimman lainan yhdeksi edulliseksi lainaksi.

Niin ikään usean lainan uudelleenrahoitus onnistuu kätevästi lainojen yhdistämisellä. Erityisesti usean lainan tapauksessa säästä jo useista tilinhoitomaksuista kuukausittain isompiakin summia. Lisäksi tyypilliset pienet lainat ovat koroiltaan varsin hintavia – uudelleenjärjestelyn avulla saatkin helposti kymmeniä prosentteja pienemmän koron.

Lainojen uudelleenrahoitus on tullut erityisen ajankohtaiseksi 1.9.2019 voimaan tulleen uuden korkokattolain jälkeen. Laissa on säädetty lainan maksimikoroksi 20% ja muut kulut saavat olla maksimissaan 150 euroa vuodessa.

Hae lainan uudelleenjärjestelyä

Lainan uudelleenjärjestely on järkevää, joten kannattaakin aina silloin tällöin kokeilla, josko saisit pienennettyä nykyistä kuukausierääsi. Voit tehdä lainojen kilpailuttamisen esimerkiksi kahden kuukauden välein, sillä pankit ja muut luotonantajat muuttavat jatkuvasti kriteerejään, jonka johdosta saatat saada aiempaa edullisemman lainan. Erityisen tärkeää säästöjen kannalta on tehdä uusi lainahakemus seuraavissa tilanteissa:

  1. Nykyiset lainasi on nostettu ennen 1.9.2019 tullutta korkokattolakia.
  2. Aiemman lainasi nimelliskorko on yli 20%.
  3. Aiemman lainasi muut kulut ylittävät 150 euroa vuodessa.
  4. Et ole kilpailuttanut lainojasi viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Uudelleenjärjestely tarkoittaa, että uusi luotonantaja maksaa tyypillisesti vanhat lainasi suoraan edelliselle luotonantajalle ja sinä maksat jatkossa pienempää kuukausierää. Lainojen uudelleenjärjestely voi tulla kyseeseen myös, jos olet valinnut liian pitkän tai lyhyen maksuajan – kannattaa myös tällöin samalla kilpailuttaa kaikki vaihtoehdot.

OmaLaina.fin kautta voit kilpailuttaa nykyään myös useita suomalaisia ja ulkomaalaisia pankkeja. Valitse lainahakemusta tehdessäsi lainan käyttötarkoitukseksi joko ”Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus” tai ”Yhdistelylaina”. Saat heti tarjouksen ilman neuvottelua niiltä pankeilta ja muilta luotonantajilta, jotka ovat kiinnostuneet uudelleenjärjestelemään lainasi.