Yhdistelylaina jopa 60 000€ - Lainapäätös heti

Lainojen yhdistäminen jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä lainahakemus
 • 2. Laina kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi

Hae yhdistelylainaa 60 000 euroon saakka OmaLaina.fistä valitsemalla lainahakemuksesta käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistämisen. Saat heti alustavan lainapäätöksen, mikäli yhdistäminen on mahdollista kohdallasi.

Mikäli sinulle on kertynyt useita pienempiä pikalainoja tai kulutusluottoja, niin usean kuukausittaisen laskun maksaminen voi olla hankalaa. Tällöin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhdeksi, jolloin lopun velan hoito on helpompaa maksamalla yhtä lainaa takaisin.

Osa luotonantajistamme ovat valmiita maksamaan kaikki aiemmat pikalainat ja kulutusluotot pois, jos teet sopimuksen lainojen yhdistämiseksi. Voit sopia luotonantajan kanssa pidemmästä, jopa useita vuosia pitkästä, laina-ajasta, jolloin saat taloutesi järjestykseen ja pääset kivuttomasti irti veloistasi. Voit sopia maksuajasta luotonantajan kanssa ja täten määrittää myös itsellesi sopivan kuukausierän, jolla velkojen takaisin maksu onnistuu.

Välittämiemme yhdistelylainojen avulla voit myös sopia maksuvapaista kuukausista tai vuosista, jolloin saat enemmän aikaa rahatilanteesi kuntoon laittamiseen. Mitä nopeammin yhdistät lainat yhdeksi, niin sitä nopeammin saat taloutesi kuntoon. Vältyt perintä- ja viivästyskuluilta, etkä saa maksuhäiriömerkintää.

Yhdistä lainat ja maksat jatkossa pienempää kuukausierää

 1. Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

  Eri pankeilla on erilaiset kriteerit lainojen yhdistelyn suhteen. Saat todennäköisemmin yhdistelylainaa pyytämällä lainatarjouksen useasta pankista. OmaLaina.fillä on Suomen kattavin verkosto yhteistyökumppaneita, yhdistä lainat kauttamme ja saat tarjouksen useasta paikasta yhdellä hakemuksella.

 2. Miten lainojen yhdistäminen toimii?

  Hae yhdistelylainaa OmaLaina.fissä, niin käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi. Välitämme tietoteknisiä rajapintoja pitkin lainahakemuksesi usealla pankille. Saat suoraan nähtäväksi yhdellä sivulle kaikki saamasi lainatarjoukset, joista voit hyväksyä itsellesi parhaan tai hylätä kaikki saamasi tarjoukset – hakemus ei sido sinua mihinkään!

 3. Mistä saa yhdistelylainan?

  Yhdistelylainan saa tyypillisesti suurempia lainoja tarjoavasta pankista. Niin ikään myös muut suurempia lainoja tarjoavat rahoituslaitokset tekevät kilpailukykyisiä tarjouksia lainojen yhdistämiseen. Lue lisää pankeista, joille välitämme lainahakemuksesi.

 4. Onko lainojen yhdistäminen järkevää?

  Lainojen yhdistely säästää sinulle rahaa kuukausittain. Yhdistä lainat, niin voit vaihtaa kalliskorkoiset lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi. Tilinhoitomaksut on koron ohella merkittävä tekijä, joka säästää sinulle rahaa kuukausittain, kun maksat usean tilinhoitomaksun sijaan vain yhtä tilinhoitomaksua. Niin ikään takaisinmaksu helpottuu, kun voit kuukausittain maksaa velkasi yhdellä laskulla.

 5. Miten yhdistää lainat?

  Mikäli sinulla useita aiempia lainoja, niin valitse lainahakemukseen käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen. Mikäli sinulla on yksi aiempi laina, niin voit hakea edullisempaa korkoa valitsemalla "yksittäisen lainan uudelleenrahoitus". Saat parhaimmillaan heti useita lainatarjouksia,joista voit valita itsellesi parhaan. Yhdistä lainasi tällä valitsemallasi lainalla.

 6. Mikä on paras yhdistelylaina?

  Parhaan yhdistelylainan määrittäminen riippuu henkilöstä ja takaisinmaksukyvystä. Mitä pienempi korko ja lyhyempi laina-aika, niin sitä edullisemmaksi lainojen yhdistely sinulle lopulta tulee. Kuitenkin tulisi valita sellainen lainatarjous, jonka kuukausierä on sinulle sopiva. OmaLaina.fin lainavertailulla selvität helposti sinulle parhaan lainan yhdistelyä varten.

Yhdistelylaina säästää kuluissa ja koroissa

Useaa samanaikaista lainaa maksaessasi joudut maksamaan todennäköisesti useampaa tilinhoitomaksua, joten lainojen yhdistämisellä säästät helposti näissä heti paljonkin.

Erityisesti lyhyt aikaisten lainojen korot voivat olla hyvinkin suuria. Yhdistelylaina pidentää maksuaikaa, mutta tulee yleensä huomattavasti pienemmästä vuosikorosta johtuen paljonkin edullisemmaksi.

Myös suuret kertamaksut voivat rasittaa kuukausittaista talouttasi huomattavasti. Saatat joutua siirtämään eräpäivää, mistä tyypillisesti maksat taas lisää erinäisiä kuluja. Kun yhdistät kaikki lainat yhdeksi, niin säästät myös eräpäivän siirroissa, jolloin ylimääräiset lainanhoitokulut pienenevät taas merkittävästi.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Pankkien ja suurempien rahalaitosten yhdistelylainoista on hyviä lainojen yhdistäminen kokemuksia jo lukuisilla lainojen kanssa ongelmiin joutuneella. Pienemmät korot ja kulut ovat pelastaneet jo monen elämän. Velkatilanteensa kuntoon saattamisesta voi olla vain hyviä kokemuksia. Jatkossa osaat myös välttää lainaamasta lukuisia pienempiä lainoja. Apua ongelmiin ja takauksen hoitamiseen saa myös Takuu-Säätiöltä.

Esimerkki: Mikäli olet aiemmin maksanut neljää 500 euron pikavippiä takaisin eri luotonantajille ja niiden vuosikorko on ollut keskimäärin esimerkiksi 50%, niin maksat pelkästään korkoja näistä vuositasolla 1000 euroa. Pikalainat yhdistämällä suuremmaksi lainaksi maksat todellista vuosikorkoa tyypillisesti n. 15% eli 2000 eurosta yhteensä vuodessa 300 euroa. Säästäisit tällöin heti koroissa 700 euroa.

Lainojen yhdistämisen lisäksi voit aina myös uudelleenrahoittaa yksittäisen lainan. Uuden 1.9.2019 voimaan tulleen lain jälkeen tämä onkin varsin oiva tapa säästää kuukausikuluissa ja -koroissa.

Lainan yhdistäminen nopeasti

Omalaina.fi:n avulla lainan yhdistäminen on nopeaa ja helppoa. Tarjoamme maan kattavimman lainavertailun, jossa kilpailutat lainasi yhdellä hakemuksella jopa yli 30 luotonantajan kesken. Kilpailutus onnistuu yhdellä yksinkertaisella hakemuksella.

Lainan yhdistäminen vaatii vain seuraavat tiedot:

 1. Henkilötietosi
 2. Asumismuotosi ja yhteystietosi
 3. Koulutus- ja työtiedot
 4. Muut velkasi ja menosi
 5. Pankkitietosi
 6. Mahdollinen yhteishakija

Saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää lainasi jopa saman päivän aikana. Älä siis turhaa anna korkeiden pienlainakulujen juosta. Lainan yhdistäminen on todella näin helppoa!

Lainojen yhdistäminen - vertailu

Lainojen yhdistäminen ja vertailu auttaa takaamaan, että saat yhdistelylainaa, joka todella tuo merkittäviä säästöjä jokapäiväiseen elämääsi. Ottamalla vastaan tutun tai ensin eteen tulevan yhdistelylainan, et välttämättä saa kaikkia potentiaalisia säästöjä. Pahimmassa tapauksessa, uusi laina voi osoittautua jopa aiempia kalliimmaksi.

Vertailu auttaa löytämään tilanteeseesi sopivan ja edullisen luoton lainojen yhdistämiseksi. Jo muutamien prosenttien ero lainakuluissa, kuten nimelliskorossa, voi tarkoittaa useiden satojen eurojen säästöä joka kuukausi. Ei siis ole lainkaan samantekevää minkä lainan valitset lainojen yhdistelyyn.

Vertaillessasi yhdistelylainoja kiinnitä huomiota ainakin todelliseen vuosikorkoon. Se antaa tarkan tiedon lainan kokonaiskustannuksista prosenttiyksiköiksi muutettuna. Matalampi todellinen vuosikorko tarkoittaa siis matalampia lainakustannuksia. Pidä mielessä myös laina-aika, sillä monet kulut, kuten korko peritään kuukausittain. Älä siis päästä laina-aikaa liian pitkäksi, mutta ole samalla realistinen maksukykysi suhteen. Muista, että lainojen yhdistämisen perimmäinen tarkoitus on helpottaa arkeasi.

Näin lainojen yhdistäjä voi käytännössä säästää:

Nykyiset lainakulut Yhdistelylainan kulut Mahdollinen säästö
560€ / kk 340€ / kk Yli 2600 € vuodessa
702€ / kk 295€ / kk Lähes 4900 € vuodessa
288€ / kk 149€ / kk Yli 1600 € vuodessa

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Lainan siirto - säästä joka kuukausi siirtämällä lainasi

Tee lainan siirto ja aloita kuukausittainen säästäminen lainakuluissa heti. Siirtämällä lainasi edullisemman sopimuksen piiriin voit sekä alentaa lainakustannuksia, että lyhentää jäljellä olevaa maksuaikaa. Lainan siirto onnistuu OmaLainan avulla helposti: ilmoita lainahakemuksessa ne lainat jotka haluat siirtää ja saat vastauksena tarjouksia uusilta luotonantajilta.

Mikäli voit saada lainasopimuksen jonka kulut ovat merkittävästi aiempaa pienemmät, aloitat kuluissa säästämisen heti, kun lainan siirto on tehty. Siirto on nopeaa ja saat varman tiedon omista säästömahdollisuuksistasi vain lähettämällä lainahakemuksen. Se ei maksa mitään, etkä sitoudu lainanottoon. Katso siis omat tarjouksesi heti!