Yhdistelylaina jopa 60 000€ - Lainapäätös heti

Lainojen yhdistäminen jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.7.-31.12.2020 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi

Hae yhdistelylainaa 60 000 euroon saakka OmaLaina.fistä valitsemalla lainahakemuksesta käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistämisen. Saat heti alustavan lainapäätöksen, mikäli yhdistäminen on mahdollista kohdallasi.

Mikäli sinulle on kertynyt useita pienempiä pikalainoja tai kulutusluottoja, niin usean kuukausittaisen laskun maksaminen voi olla hankalaa. Tällöin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhdeksi, jolloin lopun velan hoito on helpompaa maksamalla yhtä lainaa takaisin.

Osa luotonantajistamme ovat valmiita maksamaan kaikki aiemmat pikalainat ja kulutusluotot pois, jos teet sopimuksen lainojen yhdistämiseksi. Voit sopia luotonantajan kanssa pidemmästä, jopa useita vuosia pitkästä, laina-ajasta, jolloin saat taloutesi järjestykseen ja pääset kivuttomasti irti veloistasi. Voit sopia maksuajasta luotonantajan kanssa ja täten määrittää myös itsellesi sopivan kuukausierän, jolla velkojen takaisin maksu onnistuu.

Välittämiemme yhdistelylainojen avulla voit myös sopia maksuvapaista kuukausista tai vuosista, jolloin saat enemmän aikaa rahatilanteesi kuntoon laittamiseen. Mitä nopeammin yhdistät lainat yhdeksi, niin sitä nopeammin saat taloutesi kuntoon. Vältyt perintä- ja viivästyskuluilta, etkä saa maksuhäiriömerkintää.

Yhdistelylaina säästää kuluissa ja koroissa

Useaa samanaikaista lainaa maksaessasi joudut maksamaan todennäköisesti useampaa tilinhoitomaksua, joten lainojen yhdistämisellä säästät helposti näissä heti paljonkin.

Erityisesti lyhyt aikaisten lainojen korot voivat olla hyvinkin suuria. Yhdistelylaina pidentää maksuaikaa, mutta tulee yleensä huomattavasti pienemmästä vuosikorosta johtuen paljonkin edullisemmaksi.

Myös suuret kertamaksut voivat rasittaa kuukausittaista talouttasi huomattavasti. Saatat joutua siirtämään eräpäivää, mistä tyypillisesti maksat taas lisää erinäisiä kuluja. Kun yhdistät kaikki lainat yhdeksi, niin säästät myös eräpäivän siirroissa, jolloin ylimääräiset lainanhoitokulut pienenevät taas merkittävästi.

Hyviä kokemuksia

Pankkien ja suurempien rahalaitosten yhdistelylainoista on hyviä kokemuksia jo lukuisilla lainojen kanssa ongelmiin joutuneella. Pienemmät korot ja kulut ovat pelastaneet jo monen elämän. Velkatilanteensa kuntoon saattamisesta voi olla vain hyviä kokemuksia. Jatkossa osaat myös välttää lainaamasta lukuisia pienempiä lainoja. Apua ongelmiin ja takauksen hoitamiseen saa myös Takuu-Säätiöltä.

Esimerkki: Mikäli olet aiemmin maksanut neljää 500 euron pikavippiä takaisin eri luotonantajille ja niiden vuosikorko on ollut keskimäärin esimerkiksi 50%, niin maksat pelkästään korkoja näistä vuositasolla 1000 euroa. Pikalainat yhdistämällä suuremmaksi lainaksi maksat todellista vuosikorkoa tyypillisesti n. 15% eli 2000 eurosta yhteensä vuodessa 300 euroa. Säästäisit tällöin heti koroissa 700 euroa.

Lainojen yhdistämisen lisäksi voit aina myös uudelleenrahoittaa yksittäisen lainan. Uuden 1.9.2019 voimaan tulleen lain jälkeen tämä onkin varsin oiva tapa säästää kuukausikuluissa ja -koroissa.