Autolainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae autolainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Moottoripyörälainaa 500 – 60 000 €

Moottoripyörät ovat intohimon kohde monille, ja niiden omistaminen tuo mukanaan vapauden ja jännityksen tunteen. Moottoripyöräily tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin maisemiin ja kokea ajamisen ilo täysin uudella tavalla.

Kuitenkin unelman moottoripyörän hankkiminen voi tuntua taloudellisesti haastavalta. Omalaina tekee moottoripyörälainan ja moottoripyörärahoituksen etsimisestä helppoa. Tutustu lainavertailuumme ja voit tehdä unelmistasi totta.

Moottoripyörärahoitus järkevästi

Monille moottoripyörän hankkiminen edellyttää suurta alkuinvestointia, moottoripyörärahoitus on yleensä 5000 – 15 000 euroa ja tarvittavat säästöt voivat olla riittävämättömiä. Moottoripyörälaina voi madaltaa kynnystä moottoripyörän omistamisesta ja tehdä unelman saavuttamisesta helpompaa.

Kuten autolaina, myös moottoripyörälaina on käytännössä kulutusluotto, jonka avulla voit ostaa haluamasi moottoripyörän ja maksaa sen takaisin kuukausittain sovitun ajanjakson aikana. Yksi vakuudettoman moottoripyörälainan suurista eduista on, että se tarjoaa mahdollisuuden saada moottoripyörä heti käyttöön ilman suurta kertasummaa.

Omalainan lainavertailun avulla voit valita lainanantajan, joka tarjoaa kilpailukykyisen korkotarjouksen ja joustavat takaisinmaksuehdot, jotka sopivat taloudelliseen tilanteeseesi.

Muista kun harkitset moottoripyörälainaa

  1. Korko ja kulut: Vertaile eri lainanantajien tarjouksia ja kiinnitä erityistä huomiota korkotasoin ja lainanhoitokuluihin. Valitse laina, joka tarjoaa edullisimmat ehdot.
  2. Luottoluokitus: Lainanantajat tarkastavat yleensä luottoluokitustasi ennen lainan myöntämistä. Paranna luottoluokitustasi ennen lainahakemuksen jättämistä, jotta voit saada paremman koron.
  3. Takaisinmaksusuunnitelma: Laadi realistinen takaisinmaksusuunnitelma, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Varmista, että kuukausittaiset maksut ovat hallittavissa.
  4. Vakuudeton vai vakuudellinen laina: Voit valita vakuudettoman tai vakuudellisen moottoripyörälainan. Vakuudellinen laina edellyttää turvallisuutta, kuten omaisuutta, kun taas vakuudeton laina ei vaadi vakuuksia, mutta sen korko voi olla korkeampi.

Hae lainaa tästä

Autolaina - mies ja nainen uuden auton vierellä

Moottoripyörärahoitus on suosittu tapa hankkia moottoripyörä

Toinen vaihtoehto moottoripyörän hankkimiseen on usein myyjäliikkeen tarjoama moottoripyörärahoitus. Tämä rahoitusvaihtoehto on erityisesti suunniteltu moottoripyörien ostamiseen ja toimii samalla periaatteella kuin moottoripyörälaina, mutta sillä on omat erityispiirteensä.

Moottoripyörärahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa moottoripyörän hinta kuukausierissä sovitun ajanjakson aikana. Tärkein ero moottoripyörärahoituksen ja perinteisen moottoripyörälainan välillä on se, että rahoitusyhtiö omistaa moottoripyörän, kunnes maksut on suoritettu kokonaan.

  • Huom! Et pysty kilpailuttamaan moottoripyörärahoituksen ehtoja, joten varmista, etteivät lainaehdot ole kohtuuttomat.

Rahoitussopimus voi kuitenkin tarjota joitain etuja, kuten mahdollisuuden päivittää moottoripyörääsi helpommin tai vaihtaa se uuteen, kun sopimus päättyy. Tämä voi kuitenkin osaltaan sitoo sinut asiakkuuteen myyjäliikkeen kanssa.

Moottoripyörärahoituksen edut ja harkitsemisen arvoiset asiat

1. Joustavuus: Moottoripyörärahoituksen avulla voit vaihtaa moottoripyörääsi helpommin ja joustavammin kuin perinteisen lainan kanssa.

2. Huoltosopimukset: Joissakin moottoripyörärahoituksiin voi sisältyä huoltosopimuksia, jotka kattavat moottoripyörän huollon ja korjaukset.

3. Kilometrirajoitukset: Ota huomioon mahdolliset kilometrirajoitukset ja muut sopimusehdot moottoripyörärahoitusta harkitessasi.

4. Korko ja kulut: Rahoituksen kulut voivat olla kilpailutettua lainaa korkeampia.

Lue lisää aiheesta: Venelaina – Hae venelainaa jopa 60 000 € asti

Miten valita oikea rahoitusvaihtoehto?

Moottoripyörän hankkiminen on henkilökohtainen päätös, ja oikean rahoitusvaihtoehdon valitseminen voi olla avain unelman moottoripyörän omistamiseen. Ennen päätöksen tekemistä harkitse seuraavia seikkoja:

Taloudellinen tilanne

Arvioi tarkasti oma taloudellinen tilanteesi. Mieti, kuinka suuri kuukausittainen maksuerä sopii budjettiisi ilman liian suurta rasitetta.

Luottoluokitus

Tarkista oma luottoluokituksesi ja pyri parantamaan sitä tarvittaessa ennen lainan tai rahoituksen hakemista.

Vertaile tarjouksia

Vertaile eri lainanantajien ja rahoitusyhtiöiden tarjouksia huolellisesti Omalainan avulla. Eri tarjoajilla voi olla erilaisia korkoja, kuluja ja ehtoja, joten vertailu auttaa löytämään parhaan vaihtoehdon.

Pitkäaikaiset tavoitteet

Mieti, kuinka pitkäksi aikaa haluat omistaa moottoripyörän. Jos suunnittelet pitkäaikaista omistusta ja haluat vapaampaa hallintaa moottoripyörästäsi, vakuudeton moottoripyörälaina voi olla harkitsemisen arvoinen.

Kilometrirajoitukset

Jos harkitset moottoripyörärahoitusta, tarkista mahdolliset kilometrirajoitukset ja muut sopimusehdot. Varmista, että ne sopivat ajosuunnitelmiisi.

Asiantuntija-apu

Tarvittaessa harkitse asiantuntija-apua. Omalainan lainaneuvojat voivat auttaa sinua tekemään oikean päätöksen taloudellisessa tilanteessasi.

Lue lisää aiheesta: Rahoitus – Vertaile ja hae edullista rahoitusta

Omalaina auttaa harkitun päätöksen tekemisessä

Unelman moottoripyörän hankkiminen voi olla saavutettavissa moottoripyörälainan tai moottoripyörärahoituksen avulla. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat erilaisia etuja ja harkittavaksi tulee useita tekijöitä, kuten oma taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden suunnitelmat moottoripyörän suhteen.

  • Muista! Tärkeintä on tehdä perusteellinen vertailu eri tarjousten välillä ja valita se vaihtoehto, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja budjettiisi.

Kun olet tehnyt päätöksen ja hankkinut unelman moottoripyöräsi, muista aina noudattaa liikennesääntöjä ja turvallisuusohjeita. Moottoripyöräily voi olla hauskaa ja jännittävää, mutta se edellyttää myös vastuullista ajotapaa.

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa moottoripyörän ostaja tai kokenut kuljettaja, moottoripyörälaina ja moottoripyörärahoitus ovat olemassa auttamassa sinua saavuttamaan unelmasi.

Muista aina tehdä huolellinen suunnitelma ja harkita vaihtoehtoja tarkoin ennen päätöksen tekemistä.

Moottoripyöräily voi olla elämänlaatua parantava harrastus, ja unelman moottoripyörän omistaminen voi olla askel kohti uusia seikkailuja ja vapautta tien päällä.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysyttyä autolainoista

Mikä on moottoripyörälaina ja miten se eroaa moottoripyörärahoituksesta?

Moottoripyörälaina on kulutusluotto, joka mahdollistaa moottoripyörän hankkimisen ilman suurta kertasummaa. Laina maksetaan takaisin kuukausittain sovitun ajanjakson aikana. Moottoripyörärahoitus puolestaan on rahoitusvaihtoehto, jossa rahoitusyhtiö omistaa moottoripyörän sopimuskauden ajan ja maksut suoritetaan kuukausittain. Pääero näiden kahden välillä on omistusoikeus moottoripyörään.

Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla moottoripyörälainalla?

Vakuudellinen moottoripyörälaina vaatii vakuuden, kuten omaisuuden, lainan vakuudeksi. Ajoneuvokaupassa, tämä on yleensä kaupan kohteena oleva ajoneuvo, kuten auto tai moottoripyörä. Tämä voi auttaa saamaan alhaisemman koron, mutta se tarkoittaa, että omaisuutesi on vaarassa, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin. Vakuudeton moottoripyörälaina ei vaadi vakuuksia, mutta sen korko voi olla korkeampi, ja lainan ehdot voivat olla tiukemmat.

Asiakaskokemuksia