Vakuudeton yrityslaina paikkaa yrityksen väliaikaisen kassavajeen nopeasti

Yrityksen kassavajeen paikkaaminen vaatii yleensä nopeita toimia. Kilpailuttamalla yrityslainat netissä voit saada edullista ja nopeaa yrityslainaa jopa kahdeksaan miljoonaan euroon asti ilman vakuuksia.

Pankkien kiristyneet lainaehdot ovat aiheuttaneet murheita monelle PK-yritykselle. Liiketoiminnan kasvua tukevat investoinnit on ehkä jouduttu laittamaan jäihin tai väliaikainen kassavaje on jo aiheuttanut suurempia ongelmia, jolloin on löydettävä ratkaisu nopeasti. Oma pankki voi arvioida yrityksen luottokelpoisuutta ja kannattavuutta hyvin kriittisesti. Myönnettävät lainamäärät voivat jäädä kauas toivotusta, tai laina jää kokonaan saamatta. Lisäksi lainaa hakevalta yritykseltä edellytetään lähes aina vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Nämä seikat voivat tehdä lainaamisesta hidasta ja jopa mahdotonta. Omasta pankista haettu yrityslaina ei kuitenkaan ole yrityksen ainoa vaihtoehto, vaan sopiva rahoitusmuoto löytyy yhä useammin verkosta.

Vakuudettomat yrityslainat helposti netistä

Vakuudeton yrityslaina on helppo ja suoraviivainen ratkaisu, kun yritys tarvitsee rahoitusta äkillisiin tai lyhytaikaisiin kulueriin. Vakuudettomuus ja täysin sähköiset hakemukset takaavat nopeat käsittelyajat, jolloin lainaa hakeva yritys voi reagoida ketterästi muuttuvaan toimintaympäristöönsä.

Pankkien kiristyneet lainaehdot ovat tuoneet yrityslainamarkkinoille lukuisia, täysin sähköisesti toimivia pankkeja ja luotonantajia. Sopivan rahoituskumppanin löytäminen voikin olla hankala ja aikaa vievä prosessi, johon yrityksestä ei ole kiperässä tilanteessa järkevää tai edes mahdollista käyttää resursseja. Tässä Omalaina.fi lainavertailupalvelu on korvaamaton apuväline.

Löydä edullisin rahoitusratkaisu kilpailuttamalla

Omalaina.fi kilpailuttaa yrityslainat jopa 20 yritysrahoitukseen erikoistuneen luotonantajan kesken. Voit hakea vakuudetonta yrityslainaa 1000 - 8 000 000 euroa, joten kauttamme löydät sopivan ratkaisun yrityksesi pieniin ja suuriinkin tarpeisiin. Kilpailutus tapahtuu nopeasti yhdellä hakemuksella ja saat lähes välittömästi ilmoittamiesi kriteereiden mukaiset alustavat lainatarjoukset. Voit tämän jälkeen itse valita sopivimman rahoitusratkaisun sinulle tarjotuista lainatarjouksista.

Lainarahat siirretään omalle, tai yrityksesi tilille lähes heti tai muutaman arkipäivän sisällä, riippuen lainasummasta ja -tarjoajasta.

Kilpailuttamalla voit säästää lainakuluissa huomattavia summia ja varmistat tarvitsemasi rahoituksen nopeasti. Omalaina.fi auttaa ratkaisemaan yrityksesi kassavajeen, jolloin sinä voit keskittyä yritystoimintasi kasvuun ja kehitykseen.

- 2021-02-09 11:37:59

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi