Ravintola-alan yritykset saavat nyt rahoitusta Omalaina.fi -palvelusta

Ravintola-ala on viimeisen puolentoistavuoden aikana kärsinyt merkittävästi rajoituksista. Nyt valoa näkyy tunnelin päässä ja yritysrahoitukseen erikoistuneet rahoitusyhtiöt myöntävät taas yrityslainoja ravintola-alan yrityksille.

Omalaina.fi lainavertailun tilastojen ja haastattelujen mukaan rahoitusyhtiöt ovat jälleen alkaneet rahoittaa ravintola-alan yrityksiä tilanteen helpottaessa. Toimiala on kärsinyt huomattavia taloudellisia vahinkoja viimeisen puolentoista vuoden aikana, eikä rahoituksen järjestäminen ole tänä aikana ollut yrityksille helppoa. Suurimpana syynä on ollut näköalattomuus tulevaisuuteen ja erilaisten rajoitusten poistumiseen. Tämä ehti aiheuttaa rahoitusyhtiöiltä paljon kielteisiä päätöksiä, koska yritysten taloudellinen tulevaisuus on ollut enemmän kuin epävarma.

Tilanne on viimeisten viikkojen aikana muuttunut huomattavasti parempaan ja rahoitusyhtiöt ovat jälleen alkaneet tarjota yrityslainoja ravintola-alalle. Haastattelukierroksen perusteella ravintola-alalla on tällä hetkellä hyvät mahdollisuudet saada yrityslainaa.

Omalaina.fi lainavertailun tilastojen mukaan palvelumme on erityisen suosittu ravintola-alan yrityksille, joiden liikevaihto vaihtelee 25 000 eurosta 10 000 000 euroon. Myös vastaperustetuilla yrityksillä on mahdollisuus saada yrityslaina Omalaina.fi lainavertailun kautta. Lainaa saavat niin henkilö- kuin osakeyhtiötkin.

Ravintola-alalla tyypilliset lainanhakusyyt liittyvät investointeihin, väliaikaiseen kassavajeeseen tai yrityksen laajentamiseen. Investointien osalta tyypilliset tarpeet liittyvät kalusteisiin, koneisiin, laitteisiin ja muihin ruuan valmistuksessa tarvittaviin välineisiin. Väliaikaista kassavajetta taas on hyvä paikat yrityslainalla, jotta juoksevat kulut ja palkat saadaan hoidettua ajallaan.

Palvelumme suosio perustuu siihen, että haemme useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella – jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Yritysten päivittäisasioinnin pankeissa lainan saanti voi viedä useammasta viikosta useampaan kuukauteen. Oli tarpeesi sitten investointi, kassavaje, kasvu tai yrityslainan uudelleenrahoitus, Omalaina.fi -lainavertailu on sopiva vaihtoehto yhä useammalle yritykselle.

Hae nyt kauttamme yrityslainaa 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta yhä useampi hakija yllättyy positiivisesti saamistaan lainatarjouksista.

- 2021-09-13 22:31:01

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi