Väliaikainen konkurssilaki päättyy – varmista yrityksen kassan kestävyys

Väliaikainen konkurssilaki päättyy syyskuun lopussa, jolloin myös yrityksen maksukyvyttömyysolettama putoaa väliaikaisen lain 30 päivästä yhteen viikkoon. Yritysten on nyt hyvä varmistaa yrityslainan kanssa, ettei tilapäinen kassavaje aiheuta ylitsepääsemätöntä maksukyvyttömyyttä.

Väliaikainen konkurssilaki on päättymässä syyskuun loppuun. Jopa puolitoista vuotta voimassa olleen väliaikaisen lain aikana maksukyvyttömyysolettama on ollut 30 päivää, mikä on ollut eduksi yrityksille selviytyäkseen väliaikaisesta kassavajeesta. Lokakuun alusta alkaen yritys voidaan todeta maksukyvyttömäksi jo viikossa. Yritykselle tämä tarkoittaa sitä, että velkojat hakevat maksukyvyttömäksi oletettua yritystä konkurssiin huomattavasti nopeammassa aikataulussa. Tästä syytä yrityksen tulee huolehtia maksukyvystä aiempaa huolellisemmin. Vakuudeton yrityslaina auttaa yritystä pitämään maksukykynsä kunnossa ja auttaa ehkäisemään väliaikaista kassavajetta.

Yrityslainalla on myös moni muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten investointien ja myyntivarastojen kasvattaminen, kuin myös yrityksen laajentaminen. Tilastojemme mukaan niin osake- kuin henkilöyhtiöt saavat hoidettua rahoitustarpeensa palvelumme kautta.

Yrityslainaa voi hakea aina 1000 eurosta ja 8 000 000 euroon asti, jolloin kilpailutamme useita rahoitusyhtiöitä yhdellä hakemuksella. Palvelumme suosio perustuu siihen, että yritys voi saada useamman lainatarjouksen nopeasti yhdellä hakemuksella.

Hae nyt kauttamme sopivaa yrityslainaa. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta yhä useampi hakija yllättyy positiivisesti saamistaan lainatarjouksista.


- 2021-09-28 10:42:51

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi