Yrityslainojen myöntäminen kasvoi vuoden takaiseen

Maailman avautuessa luotonantajilla on jatkuvasti parempi usko suomalaisiin yrityksiin. Yrityslainojen myöntö kasvoi vuoden takaiseen 2297%.

Omalaina.fi lainavertailun tilastojen mukaan yrityslainojen myöntö kasvoi 2297% vuoden takaiseen. Rahoitusyhtiöiden usko suomalaisiin yrityksiin on kasvanut vuoden takaisesta maailman avautuessa, mikä näkyy yrityslainojen myönnön kasvuna. Olemme myös kuluneen vuoden aikana saaneet uusia yrityslainoihin erikoistuneita rahoitusyhtiöitä mukaan yrityslainavertailuumme.

Rahoitusyhtiöiden lisääminen palveluumme on tuonut uusia vaihtoehtoja yrityksille, sekä laskenut tarjottujen yrityslainojen korkoja. Omalaina.fi yrityslainavertailun kautta haetut lainat sopivat erityisen hyvin tilapäiseen kassavajeeseen, investointeihin, kasvuun ja myyntivaraston kasvattamiseen.

Omalaina.fi palvelussa haemme useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella ja tuomme jatkuvasti uusia luotonantajia mukaan palveluumme. Hae nyt kauttamme yrityslainaa 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta yhä useampi hakija yllättyy positiivisesti saamistaan lainatarjouksista.


- 2021-10-17 19:52:05

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi