Yrityslainat kilpailuttava hyötyy monin tavoin

Pienet ja keskisuuret yritykset eivät voi käyttää tärkeän rahoituksen hakemiseen useita viikkoja. Kilpailuttamalla lainat OmaLainassa yritys hyötyy säästetystä ajasta, mutta myös rahallinen säästö voi olla merkittävä.

Vakuudettomia yrityslainoja tarjoavat rahoitusyhtiöt ovat viime vuosina mullistaneet yrityslainakentän. Suuret liikepankit ovat perinteisesti myöntäneet yrityslainaa mikro- ja PK-yrityksille varsin kitsaasti, minkä lisäksi lainapäätöstä on voinut joutua odottamaan useita viikkoja. OmaLainassa yrityksesi voi kilpailuttaa lainat lähes kahdenkymmenen yrityslainoihin erikoistuneen luotonantajan kesken - täysin ilman vakuuksia. Vakuudeton yrityslaina soveltuu niin pitkäjänteiseen liiketoiminnan kasvattamiseen, kuin äkillisten ja lyhytaikaisten kuluerien kattamiseen.

Kilpailuttaminen on riskitöntä ja saat päätöksen nopeasti

On hyvä muistaa, että yrityslainat kilpailuttava pitää kaikki pelikortit omissa käsissään. Siinä missä omasta pankista haettuun lainaan ei voi juuri vaikuttaa ja lainan edullisuus on hieman tuurista kiinni, voit kilpailuttamalla hakea juuri sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivaa rahoitusta. Luottoarviointiprosessit ovat pitkälti automatisoituja, joten yrityslainan haku on usein mahdollista ilman liitteitä. Täysin sähköisen asioinnin ansiosta hakemasi laina voidaan siirtää ilmoittamallesi tilille 1-2 arkipäivän kuluessa.

Voit säästää ennen kaikkea koroissa

Yrityslainoja eivät koske samat säädökset kuin kuluttajille suunnattujen lainojen kohdalla. Tämä tarkoittaa, että yrityslainojen hinnoissa on huomattavasti enemmän hajontaa yksin korot voivat vaihdella useita kymmeniä prosentteja eri lainatuotteiden kesken. Kalliista lainasta voi tulla ikävä rasite muutoin vakavaraiselle yritykselle, joten on erittäin tärkeää, että kilpailutat lainat mahdollisimman monen luotonantajan kesken. Edullisimman yrityslainan löydät aina vasta kilpailutuksen tuloksena ja OmaLainan vertailupalvelussa koko prosessi onnistuu muutamassa minuutissa. Muista aina tarkistaa euromääräisten summien lisäksi myös lainan takaisinmaksu- ja muut hintatiedot.

Kauttamme haetaan lainaa mm. tällaisiin yrityksen tarpeisiin:

  • uudet investoinnit
  • odottamattomien kustannusten kattaminen
  • toimitilojen laajentaminen
  • tilapäisen kassavajeen paikkaus
  • lisätyövoiman palkkaus
  • laite- ja ajoneuvohankinnat

Millainen on oman yrityksesi lainantarve?


- 2021-11-16 13:52:04

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi