Onnea ja menestystä uudelle yritykselle

Omalaina.fi palvelun kautta nykyisin vakuudetonta yrityslainaa helpommin uusille yrityksille.

Yritys voi tarvita toimintaa aloittaessa pääomaa, koska uudella yrityksellä ei usein aloittaessa ole kassavirtaa. Sopivan kokoinen vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto, jolloin uuden yrittäjän ei tarvitse hyödyntää omia varojaan yrityksen pyörittämiseen. Omalaina.fi palvelussa uuden yrityksen lainamahdollisuudet ovat kasvaneet ja nyt onkin sopiva aika hakea yrityslainaa uudelle yritykselle.

Omalaina.fi palvelu kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useita rahoitusyhtiöitä ja pankkeja – mahdollisuus saada useampi lainatarjous yhdellä hakemuksella. Hae nyt kauttamme yrityslainaa uudelle yritykselle - yrityslainat alkaen 1000 eurosta ylöspäin. 

- 2022-02-10 15:14:08

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi