Ravintola-alalle yrityslainaa nyt Omalaina.fi palvelusta

Ravintola-alalle odotettavissa helpotuksia maaliskuun alussa. Omalaina.fi tietojen mukaan ravintolarajoitukset ovat poistumassa maaliskuun alussa. Tieto on hyvä ravintoloille ja baareille, koska rahoitusyhtiöt ja pankit uskaltavat taas myöntää yrityslainaa kassavajeeseen, investointeihin, kasvuun ja yrityslainojen uudelleenrahoitukseen.

Ravintolat, baarit ja yökerhot ovat kärsineet taloudellista vahinkoa viimeisen kahden vuoden aikana, eikä toimialan yrityksillä ole ollut hyviä mahdollisuuksia järjestää rahoitusta. Tähän on vaikuttanut epätietoisuus tulevaisuudesta muun muassa erilaisten rajoitusten heikon ennustettavuuden vuoksi. Niin ikään yritykset ovat joutuneet miettimään, onko yrityslainaa voinut edes ottaa kyseisessä tilanteessa.

Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä ja Omalaina.fi tietojen valossa ravintolarajoitukset olisivat poistumassa kokonaan maaliskuun alussa. Tämä tarkoittaa sitä, että ravintoloiden maksukyky ja lainansaantimahdollisuudet paranevat. Vuoden 2022 aikana haettuja yrityslainoja on myönnetty mukavasti myös ravintola-alalle ja toimintaympäristön parantuessa lainamyöntötahti on vain kasvamassa. Haastatteluiden perusteella ravintola-alan yrityksillä on nyt hyvät mahdollisuudet saada rahoitus itselleen.

Omalaina.fi tilastojen perusteella usea ravintola-alan yritys käyttää lainavertailuamme saadakseen yrityslainan. Näiden yritysten liikevaihto on toimintahistoriamme aikana vaihdellut aina 25 000 eurosta jopa 10 000 000 euroon. Lainaa saaneiden joukossa on niin osakeyhtiöitä kuin henkilöyhtiöitä. Kauttamme on mahdollista saada rahoitusta myös vastaperustetulle yritykselle.

Ravintola-alan yritykset hakevat lainaa mm. kassavajeeseen, laajentamiseen tai investointeihin. Investointien osalta yrityslainaa käytetään mm. koneisiin, laitteisiin ja kalusteisiin. Yrityslaina sopii varsin hyvin myös tilapäiseen kassavajeeseen, jotta juoksevat kulut ja palkat saadaan hoidettua ajoissa.

Palvelumme suosio perustuu siihen, että haemme useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella – jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Yritysten päivittäisasioinnin pankeissa lainan saanti voi viedä useammasta viikosta useampaan kuukauteen. Oli tarpeesi sitten investointi, kassavaje, kasvu tai yrityslainan uudelleenrahoitus, Omalaina.fi -lainavertailu on sopiva vaihtoehto yhä useammalle yritykselle.

Hae nyt kauttamme yrityslainaa 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta yhä useampi hakija yllättyy positiivisesti saamistaan lainatarjouksista.

- 2022-02-22 12:50:11

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi