Venäjälle asetettujen pakotteiden vaikutuksiin voi varautua yrityslainalla

Venäjää kohtaan asetetut pakotteet ja Venäjän länsimaille asettamat pakotteet voivat vaikuttaa yritysten toimintaan monella tapaa. Vakuudettomalla yrityslainalla voi varautua pakotteiden välittömiin vaikutuksiin, jotta pakotteiden nopeisiin taloudellisiin vaikutuksiin voidaan varautua mahdollisimman pienin häiriöin.

Venäjälle asetuilla pakotteilla ja vastapakotteilla, sekä Venäjän sulkeutumisella on monenlaisia vaikutuksia maailmantalouteen. Muun muassa öljyn hinta on viimeisen viikon aikana kivunnut ennätyslukemiin ja kustannusvaikutukset näkyvät välittömästi kuljetusyrityksillä. Kulut valuvat arvoketjussa eteenpäin nostaen kokonaisvaltaisesti alkutuotteiden, jalosteiden ja valmiiden tuotteiden hintoja. Kustannusten nousu vaikuttaa myös kiihdyttävästi inflaatioon, jolla on vaikutusta kulutukseen ja investointeihin. Kustannusten noustessa yritysten on hyvä pitää huolta riittävästä kassasta, jotta nouseviin kuluihin voidaan reagoida ajoissa. Vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto tasapainottaa väliaikaista kassavajetta kustannusten noustessa hetkellisesti.

Omalaina.fi kautta haettava vakuudeton yrityslaina soveltuu tilapäisen kassavajeen lisäksi myös

  • investointeihin
  • laajentamiseen
  • odottamattomien kustannusten kattamiseen
  • hankintoihin
  • varaston kasvattamiseen.


Omalaina.fi kautta yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti joustavin maksuajoin. Yhdellä hakemuksella kilpailutamme useita yritysrahoitukseen keskittyneitä rahoitusyhtiöitä ja pankkeja.

Hae nyt sopiva vakuudeton yrityslaina. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta positiivisten lainapäätösten määrä yllättää yhä useampia hakijoita.


- 2022-03-10 13:19:32

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi