Vältä maksamasta lainastasi liikaa

Kallis ja omaan taloudelliseen tilanteeseen sopimaton laina on usein syynä lainaamisesta johtuviin ongelmiin. Oikeita työkaluja käyttäen voit välttyä maksamasta lainastasi liikaa joka kerta - me kerromme miten.

Rasittavatko kalliit lainat talouttasi, etkä usko voivasi vaikuttaa uuden lainan kustannuksiin? Epävarmassa tilanteessa hyvien taloudellisten päätösten merkitys korostuu. Onneksi myös apu löytyy läheltä: OmaLainan avulla voit toteuttaa suunnitelmasi luottavaisin mielin ja samalla vältät maksamasta lainastasi liikaa. Asiakkaamme säästävät, lainasummasta riippuen, satoja tai jopa tuhansia euroja kilpailutuksen tuomien säästöjen myötä. Myös sinulla on tähän mahdollisuus, haetpa uutta lainaa tai yhdistelet jo olemassa olevia.

Kevennä lainakulujasi

Annamme sinulle työkalut parempien taloudellisten päätösten tekoon. Mikä parasta lainavertailumme on täysin ilmainen ja käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä. Lainojen kilpailuttaminen on ainoa varma tapa löytää sopivin laina, siksi on tärkeää, että kilpailutuksessa on eri tarjoajia mahdollisimman laaja-alaisesti. OmaLainan lainavertailussa on yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jolloin sinä saat parhaat mahdolliset lähtökohdat hyvän lainapäätöksen tekoon.

Valitsemalla edullisen ja lainaehdoiltaan sopivan rahoituksen säästät joka lyhennyserässä selvää rahaa, kun verrokkina ovat sinulle tarjotut kalliimmat lainat. Teemme vertailun puolestasi, mutta sinä päätät aina minkä tarjouksen hyväksyt. Lainarahat saat nopeimmillaan jo saman päivä aikana. Fiksua, eikö totta?

Reilumpaa lainaamista

Lainantarjoajien välinen kilpailu hyödyttää kuluttajia, eli sinua. OmaLainassa pankit kilpailevat asiakkaista ja valinnanvapaus jää sinulle. Haluamme auttaa sinua löytämään sopivan rahoitusratkaisun vaivattomasti, päivästä tai kellonajasta riippumatta.

Mikäli siis epäilet, että maksat lainoistasi liikaa, siirry OmaLainan ilmaiseen hakemukseen ja katso, miten voimme auttaa sinua säästämään selvää rahaa joka kuukausi!- 2022-06-03 13:51:00

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.