logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Jo 52 500 yhdistelylainaa myönnetty kauttamme

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että Omalaina.fi kautta on haettu ja maksettu yhteensä nyt jo 52 500 yhdistelylainaa!

Yhdistelylainoilla tarkoituksemme on laskea erillisten lainojen kuukausieriä ja viime kuussa kauttamme nostetut yhdistelylainat pienensivät asiakkaidemme maksamaa kuukausierää -44%. Yhdisteltyjen lainojen aiempi kuukausierä oli keskimäärin 370,83 euroa ja yhdistelyn jälkeen keskimäärin 208,27 euroa.

Pankkien luotto kuluttajiin ja tulevaan on parantunut jatkuvasti. Olemme pitkin syksyä nähneet yhä useamman hakijan saavan paremman lainatarjouksen vanhoille lainoilleen. Marraskuussa yhdistelylainoja myönnettiin 17% enemmän kuin lokakuussa ja näiden lainojen euromääräinen kasvu oli 18%.

Tilastojemme perusteella luottokorttivelkoja yhdistellään aiempaan verrattuna +49% enemmän. Tämä selittynee osittain sillä, että kuluttajat ovat heränneet pankkien ilmoituksiin tulevista luottokorttikorkojen korotuksista. Niin ikään yhdistelylainojen maksimikorko on tällä hetkellä 10%, kun taas luottokortin maksimikorko on 20%.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi luotot kannattaa yhdistää uudella lainalla?
Mikäli hakijalle on kertynyt useita, suhteellisen pieniä luottoja eri tahoilta, lainojen yhdistäminen autaa maksamaan lainan takaisin ajallan ja alentaa samalla lainan kuluja.
Mikä on yhdistetylainan todellinen hinta?
Yhdistelylainan todellinen hinta määräytyy aina hakijan luottokelpoisuuden perusteella,. Yleisesti voidaan todeta, että uuden yhdistelylainan todellinen vuosikorko on pienempi,.kuin aiempien lainojen.