logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Huolettoman lomailijan muistilista

Lomakausi tarkoittaa usein selvästi kasvavia menoja ja varsinkin ulkomailla matkailevan on hyvä varautua myös täysin yllättäviin kuluihin. OmaLaina voi auttaa sinua nauttimaan kesästä huoletta.

Oletko tänä vuonna monien muiden tavoin lähdössä hieman pidemmälle lomamatkalle, vai nautitko lämpimästä säästä suuremmalla porukalla mökillä tai kaupungissa? Ansaitusta lomasta sekä mahdollisuudesta matkustaa ja kokoontua kannattaa ottaa nyt kaikki irti. Siksi kokosimme tähän artikkeliin keinoja joiden avulla voit viettää taloudellisesti huolettomia lomapäiviä.

Joustavat lainaratkaisut kesään

Lomalla normaali kuukausibudjetti voi jopa moninkertaistua, mutta kasvaviin kuluihin on mahdollista varautua jo etukäteen. OmaLainan lainavertailun avulla löydät juuri sinulle sopivan lainan helposti ja aina kilpailutetuin hinnoin.

Joustavat lainaratkaisut sopivat niin lomailuun kuin remontointiinkin, sillä nostettavan lainan kokoa ei tarvitse lyödä lukkoon lainasopimusta tehdessä. Voit hakea joustoluottoa jopa kymmeniä tuhansia euroja ja tämän jälkeen tehdä nostoja aina tarpeen mukaan. Haettu joustoluotto on erinomainen lomakassa, jonka turvin pärjäät myös yllättävissä tilanteissa, esimerkiksi matkustaessasi ulkomailla. Jatkuva tililuotto toimiikin käytännössä hieman sähköisen luottokortin tavoin, sillä voit tehdä nostoja nopeasti älypuhelimesi kautta ajasta ja paikasta riippumatta.

Lomailijan muistilista:

  • Varaudu yllättäviin kuluihin esimerkiksi joustoluotolla
  • Varmista, että sinulla on useampi toimiva maksuväline erityisesti ulkomailla (esim. Lainasto virtuaalinen Mastercard)
  • Hoida vakuutukset kuntoon ja huomioi harrastuksiin liittyvät erityistarpeet.
  • Kerää edut polttoaineista tai lennoista erikoisluottokortin avulla.

OmaLaina palvelee myös lomakaudella

Muistutamme, että OmaLainan lainavertailu on käytössäsi joka päivä, myös kesällä. Voit siis kilpailuttaa ja hakea lainaa kellon ympäri paikasta riippumatta. Muista, että saat lainapäätökset varmimmin arkipäivisin normaaleina aukioloaikoina, eikä lainoja voida maksaa ulos klo. 23-07 välisenä aikana.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme oikein hyvää kesää!

Usein kysytyt kysymykset

Milloin voin hakea lomalainaa?
Voit hakea omalainapalvelusta lainaa myös lomaa varten. Palvelun käyttäminen on maksutonta, joten voit tarkastaa millaisella korolla saisit lomalainaa.
Voiko lainaa saada vain käyttörahaksi?
Omalaina palvelusta haetut lainat eivät ole sidottuja mihinkään tiettyyn hankintaan vaan voit käyttää saamasi lainan mihin tahansa. Se sopii esimerkiksi lomabudjetin kasvattamiseen, mikäli sellaiseen tarvetta on.