logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Rahoita syksyn kasvavat menot edullisella lainalla – mutta toimi pian

Koulujen ja harrastusten alku tai uudelle paikkakunnalle muutto ovat monia koskettavia alkusyksyn rahanreikiä. Syyskuun aikana lainaa hakeva hyötyy kuun loppuun asti voimassa olevasta väliaikaisesta 10% korkokatosta.

Lyhyestä kesästä nauttiminen kuuluu olennaisena osana suomalaisuuteen, eikä silloin kannata liialti stressata omaa rahatilannetta. Viilenevä sää ja vääjäämätön paluu arkeen voivat kuitenkin tuoda mukanaan suuriakin muutoksia elämäntilanteeseen. Lapsen koulutien aloitus, uusi työ- tai opiskelupaikka, sekä muuttaminen ovat perinteisiä syksyn tuomia muutoksia omaan tai perheen arkeen. Muutokset tuovat jännitystä ja stressiä ihan normaaliinkin arkeen, jolloin kulut voivat lähes huomaamatta nousta jyrkästi.

Väliaikainen menojen kasvu kuitenkin on helppo kattaa edullisella lainalla. Kun raha-asiat ovat kunnossa, voi arjesta ja uusista haasteista nauttia enemmän. Muistathan myös, että väliaikainen korkokatto on voimassa vielä syyskuun loppuun asti, joten hakemalla nyt voit vielä hyötyä madaltuneista koroista.

Vakuudettomien kuluttajaluottojen väliaikainen korkokatto

  • Vakuudettomien kuluttajaluottojen enimmäiskorko alennettiin 20 prosentista 10 prosenttiin 1.7.2020.
  • Koskee sekä uusia lainoja että vanhoja lainoja, joista tehdään uusia nostoja.
  • Lakia ei sovelleta takautuvasti jo nostettuihin lainoihin. Jos vanhan lainan sopimusehdoissa on sovittu korkeammasta korosta 1.1.2021 alkaen, tämä pätee korkokatosta huolimatta.
  • Nykyinen korkokatto on voimassa 30.9.2021 asti.

Kilpailuttamalla löydät parhaat tarjoukset

Mikäli olet aikeissa hakea lainaa, kannattaa kilpailutus tehdä lainasummasta riippumatta. OmaLainassa lainatarpeesi kilpailutetaan kymmenien luotonantajien kesken, eikä sinun tarvitse täyttää kuin yksi hakemus. Usean pankin ja rahoituslaitoksen kattavan lainavertailumme avulla voit löytää mahdollisimman edullisen tarjouksen ja säästää rahaa.

Näin kilpailutat lainat muutamassa minuutissa:

  1. Valitse toivomasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika ja täytä lainahakemus.
  2. Lainasi kilpailutetaan lukuisten luotonantajien kesken.
  3. Saat vastaukset lähes välittömästi ja voit valita niistä sopivimman.
  4. Rahat voidaan maksaa tilillesi jo saman päivän aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Omalaina vertailu?
OmaLaina vertailu on lainojen kilpailutuspalvelu, josta voit hakea lainaa aina 60 000 euroon saakka vain yhdellä hakemuksella. Kauttamme voit saada tarjouksia lukuisilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä jopa samana päivänä!
Paljonko voin saada lainaa Omalainan vertailun kautta?
Omalaina.fi vertailussa kilpailutat lainat 60 000 euroon asti. Lainallesi voit saada jopa 20 vuotta maksuaikaa. Kaikki välittämämme lainat ovat aina ilman vakuuksia ja takaajia.