Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kulutusluotto heti tilille

Hae kulutusluotto heti tilille Omalaina.fi:n lainavertailun kautta. Reaaliaikaisen luottohakemuksen ansiosta saat alustavan lainapäätöksen heti. Luotonantajasta riippuen kulutusluotto voidaan maksaa heti tilillesi vielä saman päivän aikana.

Mahdollisuus saada kulutusluotto heti tilille kasvaa huomattavasti, jos olet hoitanut raha-asiasi aiemmin hyvin. Rahoituslaitokset pystyvät tarkistamaan luottotietosi reaaliajassa, joten rahaa et heti saa, jos luottotiedoissasi on ongelmia. Pankit ja muuta luotonantajat muodostavat luotonhakijalle lisäksi henkilökohtaisen pisteytyksen, jonka perusteella luottopäätös tehdään.

Luotonantajasta riippumatta, hyvä pisteytys auttaa saamaan kulutusluoton heti tilillesi. Sinun ei parhaassa tapauksessa tarvitse lähettää liitetiedostoja tai palkkakuitteja, kunhan luottotietosi ovat kunnossa.

Tällöin voit nostaa alustavan lainapäätöksen mukaisen luoton tilillesi varmistamalla sen pankkitunnuksilla. Osassa tapauksista luotonantaja edellyttää sinulta palkkakuittia tai verotustodistusta varmistaakseen luotettavuutesi.

Tällöinkin on mahdollista saada lopullinen lainapäätös ja kulutusluotto rahat heti tilille, jos lähetät tarvittavat liitteet sähköpostilla saman tien.

Halutessasi lähetä hakemus: hae lainaa

Uudet kulutusluotot

Kesäkuun useiden lainojen enimmäiskorkoa koskevien lakimuutosten johdosta kulutusluotot ovat hyvinkin eri tyyppisiä kuin vain muutama vuosi sitten. Uudet kulutusluotot voivat olla huomattavasti pienempiäkin kuin aiemmin suositut suuremmat lainat. Ennen oli mahdollista ottaa vippiä nopeasti muutamia satasia, mutta tällä hetkellä myös pienemmät lainat maksetaan tilillesi kulutusluottoina.

Tyypillistä uusille rahoitusmuodoille on se, että luotonantajat hakevat vielä uutta malliaan ja lainan saaminen voi olla hankalaa. Omalaina.fi:ssä voit etsiä uudet kulutusluotot helposti yhdellä hakemuksella, jolloin mahdollisuutesi saada kulutusluotto heti saman päivän aikana on tavallista suurempi.

Korko & kulut

Kulutusluoton korko ja muut kulut voivat olla hyvinkin erilaisia eri luotonantajilla. Nykyään alle 2000 euron lainoissa on korkokatto, joten kulut eivät suuresti vaihtele. On kuitenkin tyypillistä, että ilman liitteitä heti tilille saatavissa kulutusluotoissa korot ja kulut ovat hieman korkeammalla kuin jos hakisit kulutusluottoa vakuuksien kanssa.

Kun haet remonttilainaa tai muuta isoa kulutusluottoa on kilpailuttaminen erityisen tärkeää, sillä voit sitoutua suureen luottoon jopa vuosiksi.

Luottopäätöksen saat heti, joten pankinkin riski lainastasi on suurempi. Kuitenkin Omalaina.fin kanssa toimiessa pystyt kilpailuttamaan kulutusluottosi kulut ja saat luottopäätöksen heti. Vertailemme ja etsimme sinulle automaattisesti mahdollisimman alhaisilla kuluilla olevan kulutusluoton.

Lue lisää aiheesta: Lainaa pienellä korolla

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Miten luottopäätös kulutusluotolle tehdään pankeissa?

Rahoituslaitokset pystyvät tarkistamaan luottotietosi reaaliajassa, joten rahaa et heti saa, jos luottotiedoissasi on ongelmia. Pankit ja muuta luotonantajat muodostavat luotonhakijalle lisäksi henkilökohtaisen pisteytyksen, jonka perusteella luottopäätös tehdään.

Tarvitseeko minun toimittaa asiakirjoja pankeille kulutusluoton saamiseksi?

Osassa tapauksista luotonantaja edellyttää sinulta palkkakuittia tai verotustodistusta varmistaakseen luotettavuutesi. Tallöinkin on mahdollista saada lopullinen lainapäätös ja kulutusluotto rahat heti tilille, jos lähetät tarvittavat liitteet sähköpostilla saman tien.

Mitä lainan korkokatto tarkoittaa kulutusluotossa?

Korkokatolla tarkoitetaan rajaa, jonka yli kulutusluoton korko ei voi nousta. Alle 2000 euron lainoilla se on 20 % ja se tulee suoraan Suomen lainsäädännöstä.

Kuinka voin kilpailuttaa kulutusluoton?

Omalaina.fin kanssa toimiessa pystyt kilpailuttamaan kulutusluottosi kulut ja saat luottopäätöksen heti. Vertailemme ja etsimme sinulle automaattisesti mahdollisimman alhaisilla kuluilla olevan kulutusluoton. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus sivuilla.

Asiakaskokemuksia