Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Sähköpyörän hankintaan löytyy monta tapaa

Sähköpyörät ovat kasvattaneet suosiota katujen kiitureina. Yhä useampi käyttää sähköpyörää vapaalla ja työmatkojen taittamiseen. Mutta mitä sähköpyörät vaativat omistajaltaan ja mikä on paras sähköpyörä?

Sähköpyörä mahdollistaa itsenäisen ja vaivattoman liikkumisen ilman suurempia lisäkuluja. Riittää kun hankit pyörän alle ja nautit sen tuomista mahdollisuuksista. Sähköpyörällä kruisalet mutkitta kaupungeissa, tai teet visiittejä pidempien etäisyyksien päähän. Onko se tosiaan näin yksinkertaista?

 

 

Sähköpyörä tuo joustoa liikkumiseen

On totta, että sähköpyörät antavat paljon vapautta ja valinnanvaraa. Voit esimerkiksi itse päättää, kuinka paljon energiaa kehosi matkan taittoon kuluttaa ja millaisella nopeudella liikut. Sähköpyörissä on kuitenkin eroja, niin laadussa kuin ominaisuuksissa, joista on hyvä olla tietoinen.

Itse sähköpyörän hankintaan on erilaisia ratkaisuja, jotka on helppo sovittaa monenlaiseen talouteen. Jos aikeissa on kuitenkin hankkia paras sähköpyörä juuri omia tarpeita ja lompakkoa ajatellen, on syytä ottaa huomioon muutama perusasia. Tästä blogista selvität sähköpyörien hintaan, rahoitukseen ja sähköpyörien perusominaisuuksiin liittyviä seikkoja, jotka auttavat taloudellisesti järkeviin valintoihin.

Sähköpyörä osamaksulla

Sähköpyörä osamaksulla on varsin yleinen hankintatapa, etenkin jos haluaa satsata kerralla pitkän aikavälin ajopeliin. Sähköpyörien hinnat ovat muutenkin kokeneet hienoista hinnannousua yleisen komponenttipulan takia, jonka takia yhä useampi hakee vaihtoehtoja kertamaksujen rinnalle.

Sähköpyörä osamaksulla mainostetaan usein korottomalla maksuajalla. Koroton maksuaika sähköpyörän kohdalla ei kuitenkaan ole aivan sama kuin esimerkiksi matkapuhelimien, joita voi ostaa osamaksulla samaan hintaan kuin, mitä kertaostoksen kustannukset ovat.

Lue lisää aiheesta: Osamaksu – Kannattaako suosittu maksutapa?

Koroton maksuaika

Koroton maksuaika sähköpyörässä tarkoittaa yleensä aina rajallista määrää korottomia maksukuukausia. Osamaksulla maksamiseen voi myös sisältyä, ja hyvin usein sisältyy, muita niin sanottuja laina- tai luottokustannuksia, kuten lainan avausmaksu ja kuukausikuluja. Myös kuukausierä on usein ennalta määritelty.

Jos haluat ostaa sähköpyörän erissä, lainanmyöntäjissä löytyy vaihtoehtoja, joita kannattaa vertailla. Omalaina auttaa tässä asiassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Sähköpyörä rahoitus vakuudettomalla lainalla

Sähköpyörä rahoitus lainalla on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat pilkkoa pyörän kulut osiin ja varmistaa, että kustannukset luoton osalta eivät paisu kohtuuttomiksi. Lainojen avulla saat myös hiottua kuukausieriä sellaiselle tasolle, ettei lompakon nyörit kiristy liikaa ja voit viilettää sähköpyörälläsi ilman suurempaa stressiä.

Kilpailuta vakuudettomat lainat

Vakuudettomissa lainoissa on eroja, mutta Omalaina auttaa löytämään tarpeisiisi sopivimman lainan täysin ilman veloitusta. Sähköpyörän rahoitusta kannattaa siis ehdottomasti hakea Omalainan palvelua käyttämällä, et häviä siinä mitään.

Miten palvelu sitten toimii? Tehdessäsi lainahakemuksen Omalainan kautta, se kilpailuttaa lainat ja lähettää sinulle parhaat tarjoukset. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Käytyäsi tarjoukset huolella läpi, lähestyt mieleistäsi lainantarjoajaa, jonka kanssa kirjoitat sähköisen sopimuksen. Rahat ovat tililläsi 1-3 päivän sisällä ja voit hankkia sillä käytetyn tai uuden sähköpyörän, juuri sen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Miten sähköpyörä toimii– perusasiat haltuun

Ennen kuin sähköpyörää lähdetään valitsemaan, on hyvä ymmärtää hieman sähköpyörän perusteita. Sähköpyörät toimivat kuten tavallisetkin polkupyörät, polkemalla. Erityisyytenä sähköpyörässä on erillinen kaasupoljin, jota painettaessa pyörä kulkee ilman polkemista, jolloin sillä on helppo toteuttaa esimerkiksi pidempiä matkoja tai nopeita pyrähdyksiä.

Sähköpyörän nopeus voi vaihdella eri merkeillä ja malleilla, mutta yleensä sähköpyöräksi lasketaan yli 250 W asennussarjalla toimivat pyörät.

Laki rajoittaa sähköpyörän tehoa

Tehoista ja nopeudesta riippuen pyörät jaetaan kahteen luokkaan. Kun sähköpyörän nopeus nousee yli 25 km / h, ne rinnastetaan kevytmoottoripyöriksi, jotka pitää rekisteröidä. Tehokkaamman luokan sähköpyörät pitää myös vakuuttaa ja kuljettaja tarvitsee mopoajokortin sekä siihen vaadittava 15 vuoden iän.

Sähköavusteisista pyöristä puhutaan usein myös sähköpyörinä. Merkittävä ero todelliseen sähköpyörään on kuitenkin siinä, että sähköavusteisissa pyörissä tehot saavat olla enintään 250 wattia ja kulkunopeus maksimissaan 25 km / h. Sähköpyörä avustus toimii myös hieman eri mekanismilla, sillä toisin kuin sähköpyörissä siinä moottori saa käskyn sähköanturilta, joka aktivoituu vain poljettaessa.

Täytä hakemus: Nopea laina – Hae 500 – 60 000 € ilman vakuuksia

Miten valita sähköpyörä ja mihin sähköpyörän vertailu keskittyy?

Sähköpyörän vertailu voi olla hieman työlästä puuhaa, mutta netistä löytyy onneksi useampia valmiiksi toteutettuja vertailuja. Yleisesti vertailuissa tärkeimmässä roolissa ovat moottori ja sähköpyörän akku.

Sähköpyörän akku on pyörän tärkeimmistä osista, sillä ilman sitä pyörä ei lähde liikkeelle. Tämän vuoksi laadukkaaseen akkuun on syytä satsata.

Akku on yksi sähköpyörän kalliimmista osista

Akun täytyy olla luotettava ja kestää latauksia pitkällä aikavälillä. Sähköpyörän akku on hyvä miettiä myös kapasiteetin kannalta.

Sähköpyörän akun kapasiteetti ilmoitetaan aina wattitunteina ja pisimmillään tunnit voivat kantaa jopa 200 km pituiseen matkaan. Normaalisti 50–150 km on kuitenkin keskimääräinen sähköpyörien kapasiteetti. Koska akku on sähköpyörän arvokkaimpia osia, hintatietoisen on hyvä miettiä akun taso oman käytön ja matkojen perusteella.

Sähköpyörän hinta

Sähköpyörän hinta vaihtelee alle tuhannesta eurosta useampiin tuhansiin euroihin. Halvin sähköpyörä liikkeestä voi irrota jopa 700 € – 800 €, mutta asiantuntijat ovat yleisesti sitä mieltä, että halvimman sähköpyörän ostaminen ei kannata pitkällä juoksulla.

Jos haluat kestävän ja hyvin toimivan sähköpyörän, jolla taittaa luotettavasti niin pitkillä matkoilla kuin kaupungeissa, pyörään olisi hyvä satsata vähintään noin 1500 €, mielellään lähemmäs 2000 €. Tämä siis, jos haluat ostaa pyörän uutena.

Käytetty sähköpyörä

Käytetty sähköpyörä on hyvä vaihtoehto, jos haluat edullisen sähköpyörän laadulla. Käytettyjä menopelejä löytyy netistä helposti ja niitä myy sekä yritykset että yksityiset pyöränhaltijat. Laadukas, edullinen sähköpyörä, ei ole siis mikään kynnys löytää ja hyvällä tuurilla voit saada alle vielä takuuajan sisällä olevan käytetyn sähköpyörän.

Lue artikkeli: Kuinka kauan lainan saaminen kestää? 

Sähköpyörä veroetu – työsuhdepyörät hyödyttävät koko työyhteisöä

Jos haluat helpotusta talouteen sähköpyörää hankkiessa, kannattaa ehdottomasti selvittää, voisiko työpaikkasi hankkia sähköpyörät työsuhde-etuna. Etu kannustaisi mahdollisesti koko työyhteisöä terveemmän työmatkailun pariin. Ja mikä parasta, työsuhdepyörää on sallittu käyttää myös vapaa-ajalla.

Ja kuka terveestä ja hyvinvoivasta työvoimasta lopulta hyötyy? Kyllä, työnantaja tietenkin. Työntekijä sitä vastoin hyötyy kustannuksissa niin, että työnantajan hankkiessa pyörät, kulut pidätetään alaisen palkasta, jotka hän voi vähentää verotuksessa.

Sähköpyörä – veroetu

Sähköpyörän veroetu on tuloverovapaata jopa 1200 € vuodessa, joten työntekijä voi tehdä sillä huomattavia säästöjä. Työsuhdepyöräpakettiin kuuluu lisäksi:

  • Pyöräilykypärä
  • Pyörään kiinnitettävät varusteet
  • Nastarenkaat talveksi
  • Mahdolliset huoltopalvelut sekä varkausvakuutus

Lue lisää aiheesta: Veroilmoituksen täyttäminen

Sähköpyörä avustus työnantajan toimesta on siis varsin mittava ja varteenotettava vaihtoehto. Mutta muitakin kevennyksiä sähköpyörän hankintaan on saatavilla, jos ostoksen toteuttaminen kertaistumalta tuntuu liian suurelta taloudelliselta satsaukselta, tai jos mielessä on hankkia nopeampi ajopeli, mitä työsuhdesähköpyöräksi sallitaan (max. 250 W, max. 25 km /h).

Usein kysytyt kysymykset

Millaisen lainan voin saada sähköpyörän hankintaan?

Kaikki kilpailuttamamme vakuudettomat lainat käyvät erinomaisesti sähköpyörän hankintaan. Sähköpyörien hinnat mahtuvat vakuudettomien lainojen myöntösummien rajoihin (500 € – 70000 €) ja niissä on hyvin liikkumavaraa säätää takaisimaksuaikaa ja maksettavaa kuukausierää sellaiselle tasolle, että monenlaisella pyörän hankkijalla on mahdollisuus räätälöidä itselleen sopiva maksuohjelma.

Mitä eroa on ostaa sähköpyörä osamaksulla tai vakuudettomalla lainalla?

Osamaksulla myytävät pyörät ovat yhtä lailla vakuudettoman lainan tai luoton keinoin rahoitettavia. Suurin ero pyöräliikkeiden myöntämiin osamaksuihin (jotka on toteutettu yhteistyössä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa) on se, että Omalainan lainantarjoajia on mahdollisuus kilpailuttaa. Toinen ero on siinä, että (riippuen luotontarpeesta) Omalainan lainoissa kuukausieriin ja takaisinmaksuaikaan on helpompi itse vaikuttaa.