Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä lainahakemus vakuudettomaan lainaan - Lainapäätös heti

Hae vakuudetonta lainaa 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Vakuudettomat lainat – Huoleton rahoitusvaihtoehto

Kaikki lainat eivät edellytä vakuuksia eikä takaajia. Tyypillinen laina ilman vakuuksia on kulutusluotto. Yhteistä vakuudettomille lainoille on rahansaannin nopeus. Lainanhakijan ei tarvitse asioida pankissa, esittää asunto-osakekirjoja eikä muitakaan omaisuustietojaan. Sinä voit hakea lainaa verkossa ja saat tiedon lainanmyöntämisestä samantien tai muutaman päivän kuluttua.

Vakuudettomien lainojen myöntäjiä on nykyään paljon. Järkevä lainanottaja etsii parasta vaihtoehtoa vertailemalla, mutta pankkien kilpailuttaminen on yksityishenkilölle työlästä, koska joutuisit pyytämään tarjouksia lukuisilta lainanantajilta. Kun annat Omalainan hakea ja vertailla pankkien lainatarjouksia puolestasi, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Vakuudettomien lainojen käyttö

Vakuudettomia kulutusluottoja voi käyttää monenlaisiin hankintoihin. Tavallisesti niitä käytetään yllättäviin menoihin. Vakuudettomalla kulutusluotolla voi rahoittaa erilaisia ostoksia, kuten matkoja, sisustusta tai elektroniikkatuotteita.

Lainaehdot vaihtelevat pankeittain, joten lainatarjouksia kannattaa pyytää monelta lainanantajalta. Omalainan kautta saat aina tarjoukset useilta lainanantajilta, joiden joukosta löydämme sinulle parhaan tarjouksen.

Vakuudettoman lainan hakijan on oltava täysi-ikäinen ja hänen luottotietonsa tulee olla puhtaat. Laina-aika vakuudettomissa lainoissa vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa 15 vuoteen.

Oletko jo kokeillut, minkälaisen lainan löydämme sinulle?

Hae lainaa heti, mutta viisaasti

Vakuudetonta lainaa on helppo hakea. Vaivattomuudessa piilee kuitenkin vaara, jos lainanhakija ei ymmärrä vertailla lainatarjoajia. Ensimmäistä tarjousta ei kannata valita, jos ei tiedä mitä muualta voisi saada – etenkin jos haussa on halpakorkoinen laina.

Useimmiten hyvä laina tarkoittaa matalaa korkoa ja lainanottajan taloustilanteeseen sopivia kuukausimaksuja. Omalaina etsii sinulle parhaan mahdollisen lainan. Palvelumme on sinulle aina maksuton.

Yhdistä vakuudettomat lainat

Onko sinulla pienlainoja, luottokorttivelkaa tai kalliita kulutusluottoja? Nykyiset lainat kannattaa yhdistää, kilpailuttaa ja korvata ne uudella halvemmalla lainalla. Me Omalainassa autamme sinua yhdistämään talouttasi rasittavat luotot, jotta pystyt jatkossa hoitamaan taloutesi edullisemmin.

Tee lainahakemus netissä jo tänään. Seuraavan 24 tunnin sisällä saat lainatarjoukset ja pääset vertailemaan niitä lainaneuvojamme kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on kulutusluotto ilman että sinun täytyy laittaa lainan saamiseksi vakuuksia tai takauksia. Vakuudettomassa lainassa päätät itse mihin lainaa käytät – usein käyttötarve voi olla matkustaminen, asunnon kunnostaminen tai muiden velkojen maksaminen.

Kuinka suuren vakuudettoman lainan voin ottaa?

Omalainan kautta voit vertailla vakuudettomia lainoja jopa 60 000€ asti.

Mikä korko ja kuukausimaksu vakuudettomassa lainassa on?

Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee ja määritetään erikseen lainanantajan mukaan koska kaikki lainanantajat suosivat erityyppisiä asiakkaita. Siksi on tärkeää vertailla mahdollisimman monien lainanantajien lainatarjouksia.

Voiko vakuudettoman lainan korko muuttua?

Lainan korko voi olla joko vaihtuva tai kiinteä. Vakuudettomissa kulutuslainoissa on yleensä vaihtuva korko. Tämä tarkoittaa, että pankki voi säätää korkoa, jos markkinaolosuhteet muuttuvat. Korko voi siis nousta ja laskea.

Mitkä ovat vaatimukset vakuudettoman lainan saamiseksi?

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotta ja kuukausitulosi tulee olla vähintään 1000€. Sinun tulee olla ollut kirjoilla Suomessa vähintään vuoden ajan. Lisäksi on hyvä, mutta ei välttämätöntä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Onko vakuudettoman lainan hakeminen ilmaista?

Lainan hakeminen Omalainan kautta on täysin ilmaista ja ilman sitoutumista. Maksat korot ja lainan lyhennyksen luotonantajalle, jonka lainan valitset.

Kuinka maksan lainani takaisin?

Kun vertailet vakuudettomia lainoja Omalaina kautta, vertailemme lukuisia lainanmyöntäjiä mistä voit valita sinulle parhaan koron. Perustuen siihen että pystyt maksamaan korkokulun kuukausittain.

Voinko maksaa vakuudettoman lainan ennenaikaisesti pois?

Voit milloin vain maksaa lainasi takaisin. Jos päätät maksaa lainan takaisin etukäteen, maksat korkoa vain siitä ajasta kun laina on käytössäsi ja aktiivinen.

Voinko käyttää lainaa mihin itse haluan?

Kyllä! Voit käyttää lainaa mihin itse haluat – esimerkiksi uuden auton ostamiseen tai olemassa olevien lainojen ja luottojen maksamiseen.

Sitoudunko johonkin hakemalla vakuudetonta lainaa Omalainan kautta?

Et! Hakemus on täysin ilmainen ja se ei sido sinua mihinkään. Vaikka et löytäisi sopivaa lainatarjousta, hakeminen ja vertailu ei maksa sinulle mitään. Lainasopimus on sitova vasta, kun olet valinnut tarjouksen ja jatkanut asianomaisen pankin tai luotonmyöntäjän kanssa.

Asiakaskokemuksia