Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae nopea laina 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Nopea laina antaa joustoa elämän käänteissä

Koska elämässä tapahtuu kaikenlaista yllättävää, niin mukavia kuin ikäviä asioita, on joskus tarpeen saada ylimääräistä rahaa käyttöön. Äkillinen rahantarve ei katso aikaa eikä paikkaa ja, jos ylimääräisiä säästöjä ei ole, voi sinulle tulla tarve saada lainaa nopeasti.

Mikäli tarvitset rahaa heti, Omalainan avulla voit helposti vertailla juuri sinun tarpeisiisi sopivan suuruisia lainoja, sopivilla maksuajoilla. Saat lainatarjoukset ja hyväksytyt lainat käyttöösi nopeasti. Omalainan kautta kilpailutetun lainan avulla voit toteuttaa haaveesi ja unelmasi edullisesti reiluilla lainaehdoilla.

Miksi kilpailuttaa laina Omalainalla?

Omalainan kautta kilpailutetut lainat ovat yleensä paljon edullisempia kuin pikavipit, joiden kulut ja korot voivat nousta moninkertaisiksi itse lainasummaan nähden. Pikavippien tarkoitus onkin auttaa pienessä ja lyhytaikaisessa rahantarpeessa, eikä tarjota suurempaa ja pidempiaikaista ratkaisua. Omalainan kautta voit saada myös isommat ja edullisemmat lainat käyttöösi nopeasti ja helposti.

Me Omalainalla teemme jatkuvasti töitä lukuisten eri luotonantajienn kanssa tarjotaksemme sinulle markkinoiden parhaat korot ja lainaehdot. Palvelumme on nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen, jonka ansiosta lainojen vertaileminen on helppoa ja yksinkertaista. Näiden syiden takia Omalaina on yksi parhaista vaihtoehto lainojen kilpailuttamiseen.

Lue lisää: Kilpailuta lainat

Mistä tiedän voinko saada Omalainan kautta nopeasti lainaa?

Minimivaatimukset lainan saamiseksi Omalainan yhteistyökumppaneilta ovat yleensä seuraavat:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot (yleensä vähintään 1000 euroa kuukaudessa)
  • Olet asunut Suomessa vähintään vuoden
  • Sinulla on pankkitili suomalaisessa pankissa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kun täytät nämä kriteerit, voit hakea edullista ja nopeaa lainaa Omalainan kautta. Omalaina kilpailuttaa puolestasi jopa 30 erillistä pankkia ja rahoituslaitosta löytääkseen sinulle parhaimman mahdollisen tarjouksen.

Lue lisää: Lainavertailu – Vertaa lainoja

Nopea laina on kaikin puolin nopea

Nopea laina on nimensä mukaisesti nopea laina, jonka hakeminen ja saaminen tilille on nopeaa verrattuna muunlaisiin lainoihin. Nopea laina on usein tarkoitettu tilanteisiin, joissa rahoitusta on saatava käyttöön nopealla aikataululla. Onneksi teknologian kehittyessä käyttöön on tullut erilaisia prosesseja, joiden ansiosta voit saada lainaa nopeasti ja turvallisesti eri rahoituslaitoksilta.

Miten voin kilpailuttaa lainan?

Nopean lainan kilpailuttaminen Omalainan kautta on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Kun olet käyttänyt muutaman minuutin Omalainan sivuilta löytyvän lomakkeen täyttämiseen, automaattinen lainojen kilpailuttaminen käynnistyy ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamien minuuttien sisällä. Näin sinulla on jo heti mahdollisuus valita jokin lainatarjous.

Kun olet päättänyt valita jonkin saamistasi lainatarjouksista, pääset suoraan Omalainan kautta lainantarjoajan sivuille, jota kautta saat hyväksyttyä ja allekirjoitettua lainasopimuksen vahvan tunnistautumisen avulla. Saat siis verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla hyväksyttyä lainan, vaikka kotisohvalta käsin.

Kun olet hyväksynyt lainasopimuksen, voit toimittaa tarvittavat liitteet verkkopalvelussa käden käänteessä, jonka jälkeen saat lainasumman tilillesi jopa saman päivän aikana. Omalainan kautta saatkin siis lainaa helposti ja nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa, jonotusta tai matkustamista pankkien tai rahoituslaitosten konttoreihin.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Kaikki Omalainan kautta kilpailutettavat nopeat lainat myönnetään ilman vakuuksia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että luotonantajat eivät vaadi sinulta omaisuutta lainan vakuudeksi tai erillistä henkilötakaajaa takaamaan lainaa puolestasi. Sinulla ei siis tarvitse olla olemassaolevaa omaisuutta, jolla takaisit lainan.

Toisin kuin vakuudellisten lainojen, nopeiden lainojen myöntäminen on automatisoitu, koska työntekijöiden ei tarvitse erikseen tarkistaa ja arvioida lainan vakuudeksi ehdotettujen vakuuksien arvoa. Automatisoitujen prosessien ansioista lainan myöntäminen ja maksatus on nopeaa, eikä lainanhakijan tarvitse odottaa virka-aikaa päästäkseen pankkiin neuvottelemaan lainasta. Vakuudeton laina onkin käytännössä aina myös nopea laina.

Katso myös: Hae halvin vakuudeton laina 

Mitä eroa on erilaisilla nopeilla lainoilla?

Luotonantajat tarjoavat lainaa helposti ja nopeasti monilla eri nimikkeillä, ja siksi sinun on hyvä tietää mitä eroa erilaisilla lainoilla on. Usein rahoituslaitokset saattavat tarjota samanlaisia tuotteita eri nimillä erottuakseen kilpailijoista. Kannattaakin tutkia tarkemmin mitä tuotteiden nimet tarkoittavat ja millaiset ehdot lainoissa on.

Erilaisissa tilanteissa tarvitaan erityyppistä lainaa ja niiden myöntökriteereissä, että lainojen ehdoissa ja kuluissa voi olla selviä eroja. Kannattaakin kartoittaa juuri tilanteeseesi sopiva laina, jonka avulla voit täyttää rahoitustarpeesi sopivimmalla tavalla.

Olemme koonneet avuksesi tiedot yleisimmistä lainatyypeistä ja voit verrata niiden eroja keskenään, löytääksesi tilanteeseesi parhaiten sopivan lainan. Käytä siis hetki pohtiaksesi tilannettasi, jotta löydät sopivimman lainan tarpeisiisi.

Pikavippi:

Pikavippi on yleensä ratkaisu kertaluonteiseen, muutamien satojen eurojen lainan tarpeeseen. Pikavippi on usein mahdollista saada tilille jopa muutamassa minuutissa ja tästä syystä se soveltuu esimerkiksi huonekalu- tai kodinkonekaupoilla tehdyn löydön tai äkillisesti talouteen iskevän menon rahoittamiseksi.

Pikavippi pitää myös yleensä maksaa nopeasti takaisin muutamien viikkojen tai kuukausien sisällä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pikavipin kustannukset ovat yleensä suuret, joten toistuvien tai vähänkään isompien lainatarpeiden kohdalla kannattaa valita toisenlainen laina.

Vakuudeton kulutusluotto:

Kun tarvitset isompaa kertalainaa ilman vakuuksia, kulutusluotto on yleensä paras ratkaisu. Kulutusluotto on nimensä mukaisesti tarkoitettu kulutukseen, mutta sitä tarjotaan myös monilla muilla nimillä, kuten ”remonttilaina” tai ”autolaina”. Erilaisesta nimestään huolimatta kyseessä on yleensä samankaltainen luotto pankeista riippumatta.

Joustoluotto:

Kaikista joustavin vaihtoehto nopeasti saatavista lainoista on joustoluotto. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava ja mahdollistaa luoton nostamisen joustavasti, kun sitä tarvitsee käyttöönsä.

Joustoluotto mahdollistaa limiitin nostamisen ja lyhentämisen sinulle myönnetyn lainasumman ja ehtojen rajoissa. Joustoluotto toimiikin kuin perinteinen luottokortti.

Yhdistelylaina:

Yhdistelylainalla tarkoitetaan lainaa, joka on tarkoitettu erilaisten pienempien lainojen ja luottojen yhdistelemiseen. Yhdistelylainan avulla voit esimerkiksi yhdistää monta erillistä pienempää kalliimpaa lainaa.

Näin yleensä korko- ja lainanhoitokustannukset pienenevät merkittävästi ja kuukausierä putoaa reippaasti ja talouteen saadaan lisää joustovaraa. Jos siis olet maksamassa muita lainoja pois uuden lainan avulla, yhdistelylaina on siihen tarkoitukseen oikea vaihtoehto, eikä sitä ole tarkoitettu uusien hankintojen rahoittamiseen.

Lainaa nopeasti kotoa poistumatta

Omalainan kautta haettavat lainat eivät vaadi käyntiä ja jonotusta pankkikonttorissa ja tämä on selvä etu, kun halutaan nopea laina heti tilille. Omalainan kautta voit kilpailuttaa lainatarjoukset niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella, kotisohvalla istuen. Nykyaikaiset lainantarjoajat ovat helposti käden ulottuvilla ja vastaavat näin helposti tarpeeseen saada lainaa nopeasti tilille.

Omalainan kautta yhteistyössä toimivat pankit ja rahoituslaitokset mahdollistavat lainan hakemisen ja sitä varten tarvittavien liitteiden toimittamisen kokonaan internetin kautta. Kilpailuttamalla luotonantajat Omalainan kautta saat lainaa helposti ja nopeasti juuri siellä missä olet, vuorokaudenajasta riippumatta. Tämä on selvä etu perinteisiin pankkeihin nähden, kun voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa, myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Arvioi kuinka paljon tarvitset lainaa

Vaikka tarkoituksena on saada nopea laina heti tilille, on silti syytä käyttää hetki ja varmistaa minkä suuruisen lainan todella tarvitset. Väärin mitoitettu laina voi pahimmassa tapauksessa tulla todella kalliiksi ja tätä virhettä kannattaa välttää, jos se suinkin vain on mahdollista.

Valitse tarpeisiisi nähden riittävän suuri laina

Liian pieni laina ei puolestaan riitä siihen mihin sitä tarvitset ja voit joutua ottamaan myös toisen lainan, jotta rahat riittävät siihen mihin olit aikonut lainarahat käyttää. Liian pienen lainan ottaessa voit joutua säästämään liiaksi muusta tai jopa venyttämään laskuja eräpäivän ylitse. Kaikki nämä ovat huonoja vaihtoehtoja hyvän taloudenpidon kannalta ja niitä onkin syytä välttää.

Jos taas haet tarpeisiisi nähden liian suurta lainaa, muodostuvat kustannukset tarpeettoman suuriksi ja pahimmassa tapauksessa maksat korkoja paljon enemmän kuin haluaisit tai mihin sinulla olisi varaa. Liian suurta lainaa hakiessa myös kuukausierä saattaa muodostua liian suureksi, jolloin omaan talouteen saattaa jäädä liian vähän liikkumavaraa.

Tästä syystä kannattaa silti käyttää hetki varmistaakseen kuinka suuren lainan todella tarvitset, vaikka tarkoitus on saada lainaa nopeasti tilille. Oikein mitoitetun lainan avulla säästät siis rahaa verrattuna liian suureen tai pieneen lainasummaan nähden. Nopea laina on avuksi kuitenkin vain, jos siitä on todellista hyötyä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita Omalaina kilpailuttamaan nopea laina?

Omalainalla on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja kauttamme saat kilpailutettua useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia. Näin voit saada parhaimman mahdollisen lainatarjouksen ja edullisimman lainan käyttöösi.

Maksaako lainojen kilpailuttaminen Omalainan kautta?

Ei maksa! Lainojen kilpailuttaminen Omalainan kautta on sinulle täysin ilmaista.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Koska lainojen kilpailuttaminen Omalainan kautta on ilmaista ja nopeaa, eikä sido sinua mihinkään, voit säästää huomattavia summia kilpailuttamalla eri lainantarjoajat saadaksesi sinulle parhaimman lainatarjouksen.

Voinko jättää lainatarjouksen hyväksymättä?

Kyllä voit. Kilpailuttaminen on sinulle ilmaista ja lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään, joten voit jättää lainatarjoukset hyväksymättä, jos et löydä sinulle sopivaa vaihtoehtoa.

Milloin saan lainarahat tilille?

Nopea laina on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana.

Miksi nopea laina on niin nopea?

Nopea laina ei vaadi vakuuksia, joten käsittely voidaan automatisoida ja tästä syystä hyväksyä välittömästi ja maksaa lainaa nopeasti tilille.

Voinko kilpailuttaa lainan milloin vain?

Kyllä voit. Saadaksesi Omalainan kautta lainaa nopeasti tilille voit hoitaa kilpailutuksen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta netissä mihin aikaan tahansa.

Voinko hyväksyä ja allekirjoittaa lainatarjouksen netissä?

Kyllä voit. Omalainan kautta kilpailutetut lainat voit hyväksyä ja allekirjoittaa netissä, eikä sinun tarvitse lähteä paikan päälle konttoriin saadaksesi lainan käyttöösi.

Voinko maksaa Omalainan kautta ottamani lainan nopeammin pois?

Kyllä voit. Omalainan kautta otetun lainan voit halutessasi maksaa pois nopeammin ja näin säästää korko- ja luottokustannuksissa.

Voinko halutessani peruuttaa jo hyväksytyn lainatarjouksen?

Kyllä voit. Sinulla on lain mukaan kaksi viikkoa aikaa peruuttaa netin kautta otettu laina. Huomioi kuitenkin, että sinulle voi tulla tältä ajalta luotonantajasta riippuen joitain kustannuksia maksettavaksi.

Asiakaskokemuksia