Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Joustava laina arjen hankintoihin joustoluotolla

Jos tarvitset lainaa, mutta et ole täysin varma tarvittavasta summasta, tai kaipaat vain tavallista enemmän joustoa lainaasi, joustoluotto voi olla sinulle oikea lainaratkaisu. Joustoluoton ottaminen on nopea keino saada laina heti käyttöön, ja pystyt silti nostamaan sitä lisää myöhemmin.

Joustoluottoa voi käyttää helppona ratkaisuna moniin eri rahatarpeisiin. Laina soveltuu esimerkiksi nopeaksi matkalainaksi, avuksi lyhyeen työttömään elämänjaksoon, tai opiskelun kuluista selviytymiseen. Joustoluotot voidaan usein myöntää jo saman päivän aikana, jolloin haluamasi rahasumma on nopeasti tililläsi.

Mikä joustoluotto on?

Joustoluotto on yksi kulutusluoton muoto, jossa luotonottaja voi nostaa lainaa haluamanaan ajankohtana ja useissa eri suuruisissa erissä, niin paljon kuin sovittu luottoraja rahaa sisältää. Joustoluotto tunnetaan myös nimillä tililuotto ja joustolimiitti, ja se toimii pitkälti perinteisen luottokortin tavoin. Luottoa myönnetään siis tietty summa, jota asiakas sitten voi nostaa itselleen sopivissa erissä. Joustoluoton korko ja muut kulut myös määräytyvät nostetun rahasumman mukaan, ja ne pysyvät sitä pienempinä mitä vähemmän rahaa luotolta nostaa.

Näin se toimii: Joustoluotosta sovittaessa määrätään luotolle nostoraja, joka voi olla esimerkiksi 2000 euroa. Asiakas voi nostaa lainaa ensin 500 euroa, jolloin luotolla on rahaa nostettvissa vielä 1500 euroa. Tästä asiakas voi nostaa lisää lainaa kun hän sitä tarvitsee, niin kauan kunnes 2000 euron raja on saavutettu.

Vertaile itsellesi halvin joustoluotto

Kulutusluottoja, eli myös joustoluottoa, voi hakea monesta eri pankista. Jokaisella pankilla on omat lainaehtonsa, aina avausmaksuista saatavan lainan määrään, sekä lainaan tulevaan korkoon. Joustoluottoa hakiessa on hyvä vertailla eri pankkien tarjoamia vaihtoehtoja, ja löytää juuri itselle asiakkaana paras vaihtoehto, jotta ylimääräiset kulut pysyvät alhaisina, ja lainaa löytyisi sopiva määrä, sopivilla ehdoilla. Joustoluottoa harkitessa kannattaa hyödyntää netistä löytyviä maksuttomia lainalaskureita, jotka vertailevat eri pankkien sinulle tarjoamat lainat ja auttavat sinua valitsemaan näistä kaikista parhaimman vaihtoehdon.

Joustoluottoa ilman vakuuksia

Joustoluoton myöntämiseen ei tarvita takaajia, tai vakuuksia. Joustoluoton voi saada täysi-ikäinen henkilö, ja lainan saamista edistää luottotietojen kunnossa olo, sillä tähänkin luottoon pätevät normaalit luotonsaantiehdot. Joustoluotto on jatkuvaa kulutusluottoa, ja toisin kuin kerralla nostettavissa lainoissa, sen kustannukset määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon lainaa nostetaan, ja millä aikavälillä, eikä suoraan koko lainan kattosumma. Kuten kaikissa lainoissa, suurempi lainasumma aiheuttaa suuremmat korot, ja pidempi takaisinmaksuaika kasvattaa kuluja. Joustoluoton hyvänä puolena laina on helppo pitää pienenä, ja sitä on helppo ottaa hieman lisää jos tarve niin vaatii. Joustoluottoa ei tarvitse nostaa kokonaan loppuun missään vaiheessa, vaan luotosta voi nostaa vain osan, ja maksaa tämän takaisin. Joustoluottoa myönnetään muutamista sadoista euroista 50 000 euroon asti, itselle tarpeellisen summan verran.