Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Täytä lainahakemus
Laina kilpailutetaan
Vertaa tarjoukset & valitse sopivin
Saat rahat tilillesi
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Turvallinen yhteys
OmaLaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100% turvassa aina.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
"Hae lainaa tuosta ylhäältä ja saat heti useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Sinä valitset sopivimman!"

Joustava laina arjen hankintoihin joustoluotolla

Jos tarvitset lainaa, mutta et ole täysin varma tarvittavasta summasta, tai kaipaat vain tavallista enemmän joustoa lainaasi, joustoluotto voi olla sinulle oikea lainaratkaisu. Joustoluoton ottaminen on nopea keino saada laina heti käyttöön, ja pystyt silti nostamaan sitä lisää myöhemmin.

Joustoluottoa voi käyttää helppona ratkaisuna moniin eri rahatarpeisiin. Laina soveltuu esimerkiksi nopeaksi matkalainaksi, avuksi lyhyeen työttömään elämänjaksoon, tai opiskelun kuluista selviytymiseen. Joustoluotot voidaan usein myöntää jo saman päivän aikana, jolloin haluamasi rahasumma on nopeasti tililläsi.

Mikä joustoluotto on?

Joustoluotto on yksi kulutusluoton muoto, jossa luotonottaja voi nostaa lainaa haluamanaan ajankohtana ja useissa eri suuruisissa erissä, niin paljon kuin sovittu luottoraja rahaa sisältää. Joustoluotto tunnetaan myös nimillä tililuotto ja joustolimiitti, ja se toimii pitkälti perinteisen luottokortin tavoin. Luottoa myönnetään siis tietty summa, jota asiakas sitten voi nostaa itselleen sopivissa erissä. Joustoluoton korko ja muut kulut myös määräytyvät nostetun rahasumman mukaan, ja ne pysyvät sitä pienempinä mitä vähemmän rahaa luotolta nostaa.

Näin se toimii: Joustoluotosta sovittaessa määrätään luotolle nostoraja, joka voi olla esimerkiksi 2000 euroa. Asiakas voi nostaa lainaa ensin 500 euroa, jolloin luotolla on rahaa nostettvissa vielä 1500 euroa. Tästä asiakas voi nostaa lisää lainaa kun hän sitä tarvitsee, niin kauan kunnes 2000 euron raja on saavutettu.

Vertaile itsellesi halvin joustoluotto

Kulutusluottoja, eli myös joustoluottoa, voi hakea monesta eri pankista. Jokaisella pankilla on omat lainaehtonsa, aina avausmaksuista saatavan lainan määrään, sekä lainaan tulevaan korkoon. Joustoluottoa hakiessa on hyvä vertailla eri pankkien tarjoamia vaihtoehtoja, ja löytää juuri itselle asiakkaana paras vaihtoehto, jotta ylimääräiset kulut pysyvät alhaisina, ja lainaa löytyisi sopiva määrä, sopivilla ehdoilla. Joustoluottoa harkitessa kannattaa hyödyntää netistä löytyviä maksuttomia lainalaskureita, jotka vertailevat eri pankkien sinulle tarjoamat lainat ja auttavat sinua valitsemaan näistä kaikista parhaimman vaihtoehdon.

Joustoluottoa ilman vakuuksia

Joustoluoton myöntämiseen ei tarvita takaajia, tai vakuuksia. Joustoluoton voi saada täysi-ikäinen henkilö, ja lainan saamista edistää luottotietojen kunnossa olo, sillä tähänkin luottoon pätevät normaalit luotonsaantiehdot. Joustoluotto on jatkuvaa kulutusluottoa, ja toisin kuin kerralla nostettavissa lainoissa, sen kustannukset määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon lainaa nostetaan, ja millä aikavälillä, eikä suoraan koko lainan kattosumma. Kuten kaikissa lainoissa, suurempi lainasumma aiheuttaa suuremmat korot, ja pidempi takaisinmaksuaika kasvattaa kuluja. Joustoluoton hyvänä puolena laina on helppo pitää pienenä, ja sitä on helppo ottaa hieman lisää jos tarve niin vaatii. Joustoluottoa ei tarvitse nostaa kokonaan loppuun missään vaiheessa, vaan luotosta voi nostaa vain osan, ja maksaa tämän takaisin. Joustoluottoa myönnetään muutamista sadoista euroista 50 000 euroon asti, itselle tarpeellisen summan verran.