Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kulutusluotto heti tilille

Omalaina.fin kautta saat kulutusluotot heti tilillesi. Reaaliaikaisen luottohakemuksen ansiosta saat alustavan lainapäätöksen heti. Luotonantajasta riippuen rahat voidaan maksaa heti tilillesi vielä saman päivän aikana.

Kulutusluotto tulee todennäköisemmin heti tilillesi, jos olet hoitanut raha-asiasi aiemmin hyvin. Rahoituslaitokset pystyvät tarkistamaan luottotietosi reaaliajassa, joten rahaa et heti saa, jos luottotiedoissasi on ongelmia. Pankit ja muuta luotonantajat muodostavat luotonhakijalle lisäksi henkilökohtaisen pisteytyksen, jonka perusteella luottopäätös tehdään.

Mikäli saat hyvän pisteytyksen, niin Omalaina.fin kautta haettaessa voit saada kulutusluotot tilillesi heti. Sinun ei parhaassa tapauksessa tarvitse lähettää liitetiedostoja tai palkkakuitteja, kunhan luottotietosi ovat kunnossa. Tällöin voit nostaa alustavan lainapäätöksen mukaisen luoton tilillesi varmistamalla sen pankkitunnuksilla. Osassa tapauksista luotonantaja edellyttää sinulta palkkakuittia tai verotustodistusta varmistaakseen luotettavuutesi. Tällöinkin voit saada lopullisen lainapäätöksen ja kulutusluoton heti, jos lähetät tarvittavat liitteet sähköpostilla saman tien.

Uudet kulutusluotot

Kesäkuun 2013 lakimuutoksen johdosta kulutusluotot ovat hyvinkin eri tyyppisiä kuin aikaisemmin. Uudet kulutusluotot voivat olla huomattavasti pienempiäkin kuin aiemmin suositut suuremmat lainat. Ennen oli mahdollista ottaa pikavippiä nopeasti muutamia satasia, mutta tällä hetkellä pienemmät lainat maksetaan tilillesi kulutusluottoina.

Tyypillistä uusille rahoitusmuodoille on se, että luotonantajat hakevat vielä uutta malliaan ja lainan saaminen voi olla hankalaa. Omalaina.fissä voit kuitenkin etsiä helposti samalla hakemuksella lainaa useammasta paikasta, jolloin mahdollisuutesi saada kulutusluotto heti saman päivän aikana on tavallista suurempi.

Korko & kulut

Kulutusluoton korko ja muut kulut voivat olla hyvinkin erilaisia eri luotonantajilla. Nykyään alle 2000 euron lainoissa on korkokatto, joten kulut eivät kauheasti vaihtele. On kuitenkin tyypillistä, että ilman liitteitä heti tilille saatavissa kulutusluotoissa korot ja kulut ovat hieman korkeammalla kuin jos hakisit kulutusluottoa vakuuksien kanssa.

Luottopäätöksen saat heti, joten pankinkin riski lainastasi on suurempi. Kuitenkin Omalaina.fin kanssa toimiessa pystyt kilpailuttamaan kulutusluottosi kulut ja saat luottopäätöksen heti. Vertailemme ja etsimme sinulle automaattisesti mahdollisimman alhaisilla kuluilla olevan kulutusluoton.