Miksi en voi yhdistää lainojani?

Lainatilanteeni on tällä hetkellä melko hajanainen ja minulla on useita pienempiä lainoja, joita maksan pois samanaikaisesti. Olen nähnyt useita esimerkkejä, kuinka yhdistelmälainalla voi säästää koroissa, mutta minulle ei ole myönnetty riittävästi lainaa kaikkien velkojen yhdistämiseen. Miksi en voi yhdistää lainojani?

Riku Omalainalta vastaa:

Kun haet lainaa, koosta riippumatta lainanantaja tekee aina yksilöllisen arvion luottokelpoisuudestasi ja maksukyvystäsi. Jos olet hakenut yhdistämislainaa, mutta sitä ei ole sinulle myönnetty, voi se johtua siitä, että lainanantaja on nähnyt sinulle lainaamisessa liian suuren riskin.
Voi myös olla ettet ole toistaiseksi pystynyt yhdistämään lainojasi ja luottojasi, koska et ole hakenut oikealta lainanantajalta. Kun haet lainaa kauttamme, välitämme hakemuksesi veloituksetta kumppaneillemme joista osa on erikoistunut asiakkaisiin, jotka haluavat yhdistää olemassa olevia lainojaan.

Älä koskaan ota lainaa, jolla ei ole varaa maksaa takaisin. Aikaisempien lainojesi yhdistäminen alhaisemmalla korolla voi olla hyvä ensimmäinen askel kohti parempaa taloutta, vaikka sinulla on tällä hetkellä huonompi luottoluokitus. Lue lisää, niin kerromme lisää siitä, kuinka voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainasi takaisin – tai voit jättää hakemuksen suoraan lomakkeellamme.

Lainojen yhdistelemättä jättämiseen voi olla useita syitä

Jos olet jättänyt lainasi yhdistelyhakemuksen, mutta se on hylätty, on järkevää kysyä – miksi en voi yhdistää lainojani?
Useimmiten lainahakemuksen hylkääminen johtuu siitä, että hakijalla on heikko luottokelpoisuus tai maksukyky. Se, että luottoluokituksesi on heikko, voi puolestaan ​​johtua useista syistä, tässä ovat yleisimmät:

Liian monia lainahakemuksia

Jos sinulla on vaikeuksia saada lainaa, voi olla helppoa tehdä monta hakemusta lyhyessä ajassa hyväksytyn päätöksen toivossa. Valitettavasti moni pankki voi nähdä tämänkaltaisen toiminnan riskinä, mikäli lähetät samalle luotonantajalle useita hakemuksia lyhyen ajan sisällä.

Liian suuret velat tuloihisi verrattuna

Voi olla kuulostaa epäreilulta, että nykyiset velkasi vaikeuttaisivat yhdistelylainan hakemista – mutta joissain tapauksissa tämä on mahdollista. Jos sinulla on liian suuria velkoja tuloihisi nähden, mahdollisuudet saada hyvä laina useimmilta lainanantajilta pienenevät.

Maksuhäiriömerkinnät tai ulosotto

Maksuhäiriömerkinnät ovat voimassa 2 tai 3 vuotta, ellei velkaa ole maksettu. Maksuhäiriömerkintä poistuu kuukauden kuluttua siitä, kun velka on maksettu ja tieto velan maksusta on saapunut luottotietorekisteriin. Maksuhäiriömerkintä käytännössä estää vakuudettoman lainan saamisen Suomessa. Samoin, jos omaisuutesi on ulosotossa, et voi saada lainaa kauttamme. Keskity sen sijaan ensisijaisesti velkojen hoitoon ja taloudellisen tilanteesi parantamiseen.

Näin lisäät mahdollisuuksiasi lainojen yhdistämiseen

Mitä sinun tulee tehdä, jotta voit yhdistää lainasi onnistuneesti? Tässä ovat parhaat vinkkimme:

1. Hae lainaa usealta lainanantajalta samanaikaisesti

Paras mahdollisuutesi löytää lainanantaja, joka voi myöntää sinulle riittävän suuren yhdistelylainan, on kilpailuttaa laina mahdollisimman monen lainanantajan kesken. Paras tapa tehdä tämä on hakea lainojen yhdistämistä kauttamme – koska kilpailutamme lainan lukuisten luotonantajien kesken. Teemme tämän ilmaiseksi vain yhdellä hakemuksella.

2. Maksa pois ainakin pienimmät ja kalleimmat velat

Jos sinulla on pienempiä ja suhteessa kalliita velkoja kannattaa nämä pyrkiä yhdistämään uuden edullisemman lainan alle, vaikka et saisikaan järjestelylainaa kaikkien luottojen yhdistämiseksi. Tämä voi jo osaltaan parantaa luottokelpoisuuttasi ja voi saada haluamasi lainan myöhemmin,

3. Katso, voitko vähentää kulujasi tai lisätä tulojasi

Kun pankki arvioi maksukykyäsi, se tarkastelee koko tilannettasi tuloineen ja menoineen. Ehkä voit vähentää kulujasi ja kartuttaa säästöjäsi? Voit jossain tapauksissa jopa kasvattaa tulojasi tekemällä enemmän työtunteja tai tekemällä lisätyötä? Älä kuitenkaan uuvuta itseäsi, mikäli taloutesi on selvästi epävakaalla pohjalla. Laadi budjetti ja selvitä mahdollisuuksiasi parantaa talouttasi pitkällä aikavälillä.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.