Mistä on helpoin saada lainaa?

Tuloni ovat pienentyneet ja aion nyt yhdistellä aikaisempia lainojani yhdeksi uudeksi lainaksi. Taloudellinen tilanteeni vaikeuttaa lainan saamista, joten haluaisin kysyä mistä on helpoin saada laina?

Riku Omalainalta vastaa:

Teemme yhteistyötä lukuisten lainanantajien kanssa, joista osa on erikoistunut tarkalleen lainojen yhdistämiseen. Luottokelpoisuuden arviointi tehdään aina yksilöllisesti ja eri ihmisillä voi olla erilaiset lähtökohdat saada lainaa.

Siksi on aina järkevintä vertailla useita lainanantajia samanaikaisesti, kun haluat lainata rahaa niin alhaisella korolla kuin mahdollista. Välitämme hakemuksesi kaikille sopiville kumppaneillemme löytääksemme lainanantajan, joka voi myöntää sinulle lainan halvimmalla korolla. Teemme tämän ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Hakijan luottotiedot tarkistetaan luottotietorekisteristä.

Alta voit lukea joistakin muista tärkeistä seikoista, jotka on tärkeää ottaa huomioon, kun etsit pankkia tai lainanantajaa, joka voi myöntää sinulle lainaa hyvällä korolla.

Joskus lainaaminen voi olla erityisen kannattavaa

Vaikka sinulla olisi vaikeuksia saada lainaa, joissakin tapauksissa lainan hakeminen voi silti olla eduksi. Esimerkiksi jos kyse on jälleenrahoituksesta, eli lainojesi uudelleenjärjestämisestä alhaisemmalla korolla. Se voi olla iso askel kohti velattomaksi pääsemistä ja paremman luottoluokituksen saamista.

Jos sinulla on vaikeuksia saada lainaa, mielestämme sinun ei pitäisi lainata kulutukseen tai laskujen maksua varten. Tämä luo helposti vahingollisen kierteen.

Näin löydät lainanantajan jolta saat helpoimmin lainan

Yleisesti voidaan todeta, ettei ole olemassa tiettyä lainanantajaa, jolta lainan saaminen on helpointa. Eri pankit hakevat erityyppisiä asiakkaita, ja eilen naapurille lainan myöntäneen lainanantajan ei välttämättä ole sama, joka antaa lainaa sinulle.

Vertaa aina saadaksesi lainan helpommin

Siksi paras tapa saada edullinen laina on vertailla useita lainanantajia samanaikaisesti. Hakemuksellamme autamme sinua saamaan lainaa lähettämällä hakemuksesi kumppanillemme yhdellä lainahakemuksella.
Tällä tavalla sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää lainanantaja, joka myöntää sinulle haluamasi lainan parhaalla mahdollisella korolla.

Aloita hakemuksen tekeminen vaikka heti, se vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen alustavia tarjouksia alkaa tulla heti.

Näin voit saada helpommin lainaa matalasta luottokelpoisuudesta huolimatta

Alhaisemmalla luottokelpoisuudella rahan lainaaminen on vaikeampaa. Omalainalla on yhteistyökumppaneita, jotka voivat myöntää lainoja, vaikka maksukykysi olisi heikentynyt. Luottopäätöksen tekeminen on kuitenkin yksin luotonantajan päätös, eikä Omalaina voi vaikuttaa tähän prosessiin.

3 vinkkiä lainan saamiseen helpommin

Jos koet, että hyvän lainan saaminen on vaikeaa monien lainanantajien vertailusta huolimatta, voit kokeilla seuraavia vinkkejä:

1. Käytä yhteishakijaa

Jos sinulla on kumppani tai lähisukulainen, joka voi rinnakkaishakijana hakea kanssasi lainaa, edesauttaa se lainan saantia. On tietysti hyvä, jos yhteishakijalla on lisäksi parempi luottoluokitus kuin sinulla.

2. Vältä ylivelkaantumista

Kun sinulla on vaikeuksia henkilökohtaisen taloutesi kanssa, voi uusia luottoja alkaa kertyä lyhyessä ajassa, mutta tätä tilannetta kannattaa välttää mikäli vain mahdollista. Ylivelkaantuminen tekee taloudellisesta tilanteestasi herkemmän ja tilanne voi ajautua maksukyvyttömyyteen ja luottotietojen menetykseen.

3. Harkitse lainojen yhdistämistä

Mikäli sinulla on paljon pieniä ja suurikorkoisia lainoja useilta eri luotonantajilta, voi lainojen yhdistelystä olla apua. Kun useampi laina yhdistetään uuden, edullisemman luoton alle, voit säästää merkittävästi lainakuluissa. Myös laina-asioiden hoito voi yksinkertaistua huomattavasti.

Mistä pankista on helpoin saada lainaa?

Lainaa hakiessasi pankit tekevät aina yksilöllisen luottoarvion, joten on vaikeaa sanoa etukäteen, mistä pankista juuri sinun olisi helpoin saada lainaa.

Teemme yhteistyötä useiden pankkien kanssa

Kumppaneidemme joukosta löydät useita suuria pohjoismaisia pankkeja, sekä pienempiä, erikoistuneita luotonantajia. Et ehkä ole kuullut heistä kaikista, mutta kilpailutuksen avulla voimme auttaa sinua löytämään sopivimman lainanantajan.

Ota pieniä pikalainoja varoen

Monet lainanantajat ilmoittavat, että lainaa on erittäin helppo saada edullisin ehdoin. Nämä ovat usein pienempiä ns. pikavippejä joita suosittelemme varomaan.

Tämäntyyppisen lainan efektiivinen korko on yleensä paljon korkeampi kuin tavallisella kulutusluotolla, mikä voi tehdä helpolta näyttävästä ratkaisusta huomattavasti kalliimman.

Kauttamme voit lainata pienempiäkin summia. Voit hakea lainaa 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia vain yhden hakemuksen kautta. Täytä hakemuksesi ja autamme sinua saamaan lainaa helpommin. Jos tarvitset apua matkan varrella, asiantuntevat neuvonantajamme ovat aina käytettävissä.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.