Mistä tarpeeksi lainaa? - Hyviä kokemuksia 20 000 euron lainan vertailusta OmaLainan kautta

Vertaile 20 000 euron lainoja 1-15 vuoden laina-ajalla OmaLainan avulla. OmaLainan kautta voit hakea rahoitusta esimerkiksi remonttiin, arjen kuluihin ja suuriin hankintoihin. Asiakkaiden hyvien kokemusten pohjalta lupaamme sinulle helpon ja mutkattoman lainojen vertailukokemuksen, jossa vertailet yhdellä hakemuksella kerralla jopa 30 eri rahoittajaa.

Yksi haetuimpia lainasummia OmaLainan palvelussa on 20 000 euroa, jonka avulla hakijat kustantavat remontteja, arjen haasteita, sekä muita suurempia hankintoja, kuten ajoneuvoja ja kodinkoneita. Täyttämällä hakemuksen OmaLainan sivuilla saat lainatarjoukset valmiiksi kilpailutettuina sähköpostiisi. Voit valita lainatarjouksista itsellesi sopivimman heti, ilman turhaa paperisotaa pankin konttorissa. Helpota lainanhakua ja hae lainaa OmaLainan kautta!

 

OmaLainan asiakkaiden hyviä kokemuksia - Näin 20 000 euroa on auttanut

OmaLaina on tähän mennessä auttanut jo yli 300 000 suomalaista lainojen vertailussa. Olemme vertailleet lainoja aina muutamasta sadasta eurosta 60 000 euroon saakka, sekä yksityishenkilöille että yrityksille. 20 000 euroa on yksi yleisimmistä summista joita asiakkaamme vertailevat palvelumme kautta, ja olemme saaneet heiltä paljon positiivista palautetta vertailun sujuvuudesta. Asiakkaiden hyvät kokemukset OmaLainan käytöstä ovat meille tärkeitä, sillä tavoittenamme on auttaa kuluttajia löytämään juuri heille sopiva ja edullinen lainatarjous.

Voit hakea lainaa 20 000 euroa useisiin eri käyttötarkoituksiin, remontista auton ostoon. 20 000 euron laina haetaan usein esimerkiksi asunnon pintaremonttiin, sekä yrityksen kulujen kattamiseen. Myös useamman pienen lainan yhdistämiseen saatetaan hakea muutaman tuhannen euron lainaa. Lähettäessäsi hakemuksen OmaLainan kautta, voit valita hakemukseen lainan käyttötarkoituksen. Tämä usein auttaa lainan saamisessa, ja matalakorkoisen lainan löytämisessä.

 

Lainaa kaikkiin tarpeisiin - OmaLainan kautta yhteys yli 30 rahoittajaan

OmaLaina on lainojen vertailupalvelu, jonka avulla voit hakea lainaa yli 30 eri pankin ja luotonantajan väliltä. Hae lainaa OmaLainan kautta 100 - 60 000 euroa, juuri oman tarpeesi mukaan. OmaLainan kautta voit hakea lainaa jopa 15 vuoden laina-ajalla, jolloin pystyt itse määrittelemään kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin. Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa, ja palvelu on käyttäjille täysin maksuton. OmaLaina on luotettava suomalainen vertailupalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa jokaista asiakasta löytämään juuri heille sopiva lainavaihtoehto. 


- 2019-09-12 11:07:08

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.