Rahoita syksyn kasvavat menot edullisella lainalla - mutta toimi pian

Koulujen ja harrastusten alku tai uudelle paikkakunnalle muutto ovat monia koskettavia alkusyksyn rahanreikiä. Syyskuun aikana lainaa hakeva hyötyy kuun loppuun asti voimassa olevasta väliaikaisesta 10% korkokatosta.

Lyhyestä kesästä nauttiminen kuuluu olennaisena osana suomalaisuuteen, eikä silloin kannata liialti stressata omaa rahatilannetta. Viilenevä sää ja vääjäämätön paluu arkeen voivat kuitenkin tuoda mukanaan suuriakin muutoksia elämäntilanteeseen. Lapsen koulutien aloitus, uusi työ- tai opiskelupaikka, sekä muuttaminen ovat perinteisiä syksyn tuomia muutoksia omaan tai perheen arkeen. Muutokset tuovat jännitystä ja stressiä ihan normaaliinkin arkeen, jolloin kulut voivat lähes huomaamatta nousta jyrkästi.

Väliaikainen menojen kasvu kuitenkin on helppo kattaa edullisella lainalla. Kun raha-asiat ovat kunnossa, voi arjesta ja uusista haasteista nauttia enemmän. Muistathan myös, että väliaikainen korkokatto on voimassa vielä syyskuun loppuun asti, joten hakemalla nyt voit vielä hyötyä madaltuneista koroista.

Vakuudettomien kuluttajaluottojen väliaikainen korkokatto

  • Vakuudettomien kuluttajaluottojen enimmäiskorko alennettiin 20 prosentista 10 prosenttiin 1.7.2020.
  • Koskee sekä uusia lainoja että vanhoja lainoja, joista tehdään uusia nostoja.
  • Lakia ei sovelleta takautuvasti jo nostettuihin lainoihin. Jos vanhan lainan sopimusehdoissa on sovittu korkeammasta korosta 1.1.2021 alkaen, tämä pätee korkokatosta huolimatta.
  • Nykyinen korkokatto on voimassa 30.9.2021 asti.

Kilpailuttamalla löydät parhaat tarjoukset

Mikäli olet aikeissa hakea lainaa, kannattaa kilpailutus tehdä lainasummasta riippumatta. OmaLainassa lainatarpeesi kilpailutetaan kymmenien luotonantajien kesken, eikä sinun tarvitse täyttää kuin yksi hakemus. Maan kattavimman lainavertailumme avulla varmistut, että löydät mahdollisimman edullisen tarjouksen ja säästät rahaa.

Näin kilpailutat lainat muutamassa minuutissa:

  1. Valitse toivomasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika ja täytä lainahakemus.
  2. Lainasi kilpailutetaan jopa 30 luotonantajan kesken.
  3. Saat vastaukset lähes välittömästi ja voit valita niistä sopivimman.
  4. Rahat voidaan maksaa tilillesi jo saman päivän aikana.
- 2021-09-02 13:55:42

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.