Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Parhaat lomakohteet – vinkit loman rahoitukseen

Kesä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia löytää upeita lomakohteita, jotka lumoavat kauneudellaan ja monipuolisuudellaan. Euroopassa jokainen matkailija löytää varmasti jotain ainutlaatuista ja unohtumatonta. Espanjan lomakohteet ovat olleet suomalaisten suosikkeja jo vuosia, mutta muitakin hyviä vaihtoehtoja löytyy. Loman rahoittamista lainalla kannattaa miettiä harkiten, sillä kulut voivat yllättää!

Loman rahoittaminen lainalla

Monelle ainakin yksi pidempi lomamatka lämpöön on vuotuinen perinne josta halutaan pitää kiinni. Lentojen ja elinkustannusten yleinen nousu on kuitenkin aiheuttanut päänvaivaa monelle ja myös lomasuunnitelmista on jouduttu usein tinkimään.

Vaikka etelänmatka voi olla hyvinkin tärkeä investointi, kannattaa sitä tutkia juuri sellaisena – investointina omaan hyvinvointiisi. Mikäli omat säästösi eivät aivan riitä haluamasi lomamatkan toteuttamiseen, tulee loman rahoittaminen lainarahalla kysymykseen. Loman rahoittamista lainalla ei kuitenkaan tule tehdä kevyin perustein.

Katso: Matkalaina netistä

Kilpailuta myös lomalainat

Lomalaina on lomailuun otettu kulutusluotto, jolla voidaan kattaa lomamatka osin, tai kokonaan. Muista, että laina on velkaa joka pitää maksaa sovitusti takaisin. Älä siis ikinä ota lainaa, jonka takaisinmaksuun sinulla ei ole realistisia edellytyksiä.

Kilpailuttamalla lomalainat Omalainan kautta voit saada lainallesi edullisemman koron, jolloin laina on kokonaisuudessaan halvempi. Voit siis säästää selvää rahaa ja samalla helpottaa lainan takaisinmaksua.

Lainavertailu kannattaa myös lomalle lähtiessä!

Euroopan suurkaupungit ovat suosittuja myös kesällä

Mikäli kaipaat kulttuurin lumoa, historiaa ja maailmankuuluja nähtävyyksiä, Euroopan suurkaupungit ovat taatusti kiehtova valinta. Lontoossa voit kokea brittiläistä charmia ja ihailla historiallisia monumentteja kuten Tower of Londonia ja Buckinghamin palatsia.

Ranskan Pariisi hurmaa Eiffel-tornilla ja romanttisilla kävelyillä Seinen rannalla. Italian lomakohteet ja esimerkiksi ikoninen Rooman Colosseum vie matkailijan syvälle antiikin historiaan.

Parhaat rantalomakohteet

Mikäli mieluummin nautit aurinkoisista rannoista ja Välimeren tunnelmasta, suunnaksi kannattaa ottaa Kreetan lomakohteet, Espanjan lomakohteet tai Kreikan lomakohteet. Nämä lomakohteet tarjoavat upeita hiekkarantoja, kristallinkirkkaita vesiä ja herkullisen Välimeren ruoan.

Myös luonnon ystävät löytävät Euroopasta upeita kohteita. Norjan upeat vuonot ja kotimaiset tunturit kutsuvat tutustumaan luonnon kauneuteen ja tekemään vaelluksia upeissa maisemissa. Islannin kiehtovat geysirit, jäätiköt ja revontulet tarjoavat unohtumattomia luontoelämyksiä.

Harkitse myös vähemmän tunnettuja kohteita

Euroopassa on myös lukuisia eksoottisia ja vähemmän tunnettuja lomakohteita, kuten Slovenian Bled-järvi lumoavine saarineen tai Portugalin Azorit, joiden vehreät maisemat ja tulivuorisaaret ovat kuin paratiisi maan päällä.

Valitsetpa sitten suurkaupungin sykkeen, Välimeren auringon, luonnonrauhan tai eksoottiset kohteet, Euroopan lomakohteet takaavat ikimuistoisia elämyksiä. Lähde rohkeasti seikkailuun ja löydät parhaat lomakohteet Euroopassa. Anna siis Euroopan lumon viedä sinut mukanaan.

Kiehtovat lomakohteet Suomessa

Suomi on luonnonkaunis maa ja lomakohteet Suomessa kiehtovat ympäri vuoden. Tämä artikkelin osio esittelee muutamia Suomen upeimpia lomakohteita, jotka houkuttelevat matkailijoita niin läheltä kuin kaukaa.

Lappi – Lumoava talvinen taikamaailma ja yöttömät yöt tekevät Lapista yhden Suomen houkuttelevimmista lomakohteista. Revontulten tanssi ja husky-ajelut ovat vain muutamia aktiviteetteja, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä.

Helsinki – Suomen pääkaupunki Helsinki yhdistää modernin kaupunkielämän ja rikkaan kulttuurin. Kävelykadut, historialliset nähtävyydet ja monipuolinen ravintolatarjonta tekevät Helsingistä viehättävän matkakohteen.

Turku – Suomen vanhin kaupunki Turku hurmaa historiallisilla rakennuksillaan, idyllisillä saarillaan ja vilkkaalla merenkulullaan. Viehättävä Aurajoen ranta ja Turun linna ovat vierailun arvoisia.

Saaristomeri – Suomen ainutlaatuinen saaristo tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden nauttia rauhasta ja luonnosta. Saariston helmiä ovat esimerkiksi Nauvon ja Korppoon idylliset kylät.

Kuusamo ja Ruka –Aktiivisen loman ystävät viihtyvät Kuusamossa ja Rukalla ympäri vuoden. Talvisin hiihtokeskus Ruka houkuttelee laskettelijoita ja lumilautailijoita, kun taas kesäisin alueella voi patikoida ja nauttia luonnonrauhasta.

Saimaa – Euroopan neljänneksi suurin järvi, Saimaa, tarjoaa upeita vesistöseikkailuja ja kaunista järviluontoa. Veneily, kalastus ja saunominen rantasaunoilla ovat suosittuja aktiviteetteja Saimaalla.

Rovaniemi – Joulupukin virallinen kotikaupunki Rovaniemi vie matkailijat napapiirille ja tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden.

Lomakohteet Suomessa tarjoavat elämyksiä niin luonnonkauniissa ympäristöissä kuin vilkkaissa kaupungeissakin. Olipa mielenkiintosi kulttuuriin, luontoon tai seikkailuihin, Suomesta löytyy lomakohde jokaiseen makuun.

Lue lisää: Matkailuauto – Hankinta ja omistaminen

Halvat lomakohteet Euroopassa

Jos budjetti on tiukalla, mutta matkakuume kutkuttaa, ei huolta – Euroopasta löytyy lukuisia edullisia ja viehättäviä lomakohteita, jotka eivät rasita lompakkoa liikaa. Mutta mitä ovat ne halvimmat lomakohteet Euroopassa? Vaikkei säästötililtä löytyisikään tarpeeksi rahaa matkakassaan, on vaihtoehtona lainavertailun teko ja pienen lomakassan lainaaminen. Näin ollen pystyt nauttimaan rentoutumisesta näissä halvoissa lomakohteissa.

Tässä osiossa esittelemme muutamat halvat lomakohteet Euroopassa, jotka tarjoavat upeita elämyksiä edulliseen hintaan.

Budapest, Unkari: Budapest tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan, lämpimistä kylpylöistään ja historiallisista nähtävyyksistään. Kaupungissa voi nauttia herkullista unkarilaista ruokaa edullisissa ravintoloissa ja tutustua ilmaiseksi moniin museoihin ja nähtävyyksiin.

Krakova, Puola: Krakova on yksi Puolan kauneimmista kaupungeista, joka tarjoaa rikkaan historiallisen perinnön ja vilkkaan kulttuurin. Kaupungissa voi nauttia edullisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista sekä tutustua ilmaiseksi esimerkiksi Wawelin linnaan ja Kazimierzin kaupunginosaan.

Riika, Latvia: Riika on upea ja tunnelmallinen kaupunki, joka hurmaa edullisilla hintatasoillaan. Vanhankaupungin kujilla voi kuljeskella ilmaiseksi ja ihailla kaupungin kaunista arkkitehtuuria. Ravintolat ja kahvilat tarjoavat maukkaita paikallisia herkkuja edulliseen hintaan.

Portugali lomakohteet: Portugalin lomakohteista Lissabon on viehättävä ja aurinkoinen kaupunki, jossa voi nauttia kauniista näköaloista ja historiallisista nähtävyyksistä. Kaupungissa voi syödä edullisia aterioita ja tutustua ilmaiseksi esimerkiksi Belemin alueeseen ja kaupungin lukuisiin puistoihin. Portugalin lomakohteet tarjoavat huikean määrän nähtävää ja koettavaa.

Kroatia lomakohteet: Kroatia tarjoaa upeita lomakohteita, kuten Dubrovnikin historiallisen kaupungin, Splitin kauniit rannat ja Plitvicen kansallispuiston upeat vesiputoukset. Kroatian lomakohteet tarjoavat jokaiselle jotakin. Rantalomailun, kulttuurin ja luonnon ystävät viihtyvät tässä monipuolisessa maassa.

Edullisuudestaan huolimatta nämä lomakohteet tarjoavat upeita elämyksiä, kaunista arkkitehtuuria ja monipuolista kulttuuria. Edulliset hintatasot tekevät matkustamisesta Euroopassa mahdollista myös pienemmällä budjetilla, joten pakkaa matkalaukkusi ja lähde edulliselle seikkailulle Euroopan upeisiin kohteisiin!

Lue lisää aiheesta: Löydä paras luottokortti

Euroopan lomakohteet joissa on historian havinaa

Euroopassa on lukemattomia upeita lomakohteita, joissa historia herää eloon ja menneiden aikojen henki tuntuu vahvasti läsnä. Nämä kohteet tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden astua aikamatkalle menneisyyteen ja tutustua Euroopan rikkaaseen historialliseen perintöön.

Italia lomakohteet, Rooma: Rooma on yksi Euroopan ikonisimmista historiallisista Italian lomakohteista. Kaupunki on täynnä antiikin ajan muistomerkkejä ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten Colosseum, Forum Romanum ja Pantheon. Roomassa voi vaellella roomalaisten katujen varrella ja aistia menneiden aikojen henkäyksen.

Kreikka lomakohteet, Ateena: Ateena on kreikkalaisen sivilisaation kehto, ja siellä voi ihailla Akropolis-kukkulalla kohoavia muinaisia temppelirakennelmia, kuten Parthenonin temppeliä. Kreikka lomakohteet tarjoavat palan antiikin Kreikan rikasta kulttuuria ja historiaa.

Italia lomakohteet: Pompeiji: Pompeiji tarjoaa mahdollisuuden astua suoraan Rooman valtakunnan aikaan. Tämä antiikin kaupunki hautautui vuonna 79 jKr. Vesuviuksen purkauksessa, mutta on sittemmin kaivettu esiin ja paljastaa vierailijoille elävän kaupungin elämänmenoineen.
Tsekki lomakohteet: Praha on kuin elävä museo, joka tarjoaa upeita arkkitehtuurisia aarteita, kuten Prahan linnan ja Kaarlensillan. Kaupungin kapeat kujat ja historialliset korttelit vievät matkailijan keskelle keskiajan tunnelmaa.
Nämä Euroopan lomakohteet tuovat historian elävästi esille jokaisella askeleella. Astu menneisyyteen ja anna historian havinan viedä sinut matkalle ajassa taaksepäin.

Lue lisää: Joustoluottoa ilman vakuuksia

Parhaat viikonloppu lomakohteet

Heinäkuu lomakohteet saattavat hyvinkin olla juuri nyt mielessäsi. Ehkei sinulla ole mahdollisuutta viikon lomaan, mutta pari päivää lomaa saattaisi hyvinkin irrota. Viikonloppulomalla irtautuminen arjen kiireistä ja stressistä on ihanteellista, ja Eurooppa tarjoaa lukuisia upeita kohteita, jotka ovat täydellisiä lyhyelle irtiotolle.

Oli mieltymyksesi sitten historiallisissa kaupungeissa vaeltelu, luonnonrauhaan uppoutuminen tai rantaelämästä nauttiminen, Euroopasta löytyy jokaiselle jotain.

Paljon uusia kokemuksia verrattain lähellä

Parhaat viikonloppu lomakohteet tarjoavat lyhyessä ajassa paljon nähtävää ja koettavaa. Esimerkiksi Espanjan lomakohteet mukaan lukien Barcelona, tarjoavat paljon nähtävää lyhyessäkin ajassa. Roomassa, antiikin pääkaupungissa, voi astua suoraan menneisyyteen ja kokea Rooman valtakunnan ajan historiaa.

Mikäli luonnonläheiset kohteet kiehtovat, suuntaa Amsterdamiin, joka tunnetaan kauniista kanavistaan ja rentouttavasta ilmapiiristään. Norjan Bergen tarjoaa upeita vuonomaisemia ja mahdollisuuden rauhallisiin kävelyretkiin luonnossa.

Nopeat lomakohteet

Viikonloppulomalla aika on rajallinen, mutta oikein valitussa kohteessa voit saavuttaa unohtumattomia elämyksiä. Lähellä sijaitsevat lomakohteet ovat käteviä, kun matka-aika on rajallinen, ja tarjoavat silti paljon nähtävää ja koettavaa.

Riippumatta siitä, etsitkö historiallisia aarteita, luonnonkauneutta tai vilkasta kaupunkielämää, Eurooppa on täynnä viikonloppulomakohteita, jotka takaavat unohtumattoman matkakokemuksen. Tartu tilaisuuteen ja suunnittele seuraava viikonloppulomasi Euroopan monipuolisiin ja kiehtoviin kohteisiin!

Usein kysytyt kysymykset

Onko Kyproksen lomakohteet tunnettuja vilkkaasta yöelämästä?

Erityisesti Ayia Napa ja Paphos ovat suosittuja kohteita nuorten ja juhlimista hakevien matkailijoiden keskuudessa. Näissä lomakohteissa on lukuisia baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat monipuolisia viihdemahdollisuuksia aina aamun pikkutunneille saakka.

Ovatko Turkin lomakohteet turvallisia?

Monet Turkin suositut lomakohteet, kuten Antalya, Alanya, ja Marmaris, ovat yleisesti turvallisia matkailijoille, ja ne ovat panostaneet matkailijoiden turvallisuuteen. Turkin turismi- ja matkailuviranomaiset tekevät jatkuvaa työtä turvallisuuden takaamiseksi ja matkailijoiden hyvinvoinnin varmistamiseksi.