logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainanvertailupalvelu on luotettava apu lainojen vertailussa – Kilpailuta lainasi vastuullisesti

Vertailupalvelut ovat vastuullisia sivustoja jotka auttavat lainan kilpailuttamisessa usean eri pankin kesken. Anna Omalainan auttaa sinua löytämään itsellesi reilu ja halpa laina jopa minuuteissa!

  • Korkotaso ja lainanhoitokulut vaihtelevat paljon eri pankkien välillä
  • Muista aina kilpailuttaa lainahakemuksesi usean eri pankin kesken
  • Vertailuun kannattaa ottaa avuksi lainanvertailupalvelu
  • Omalaina on turvallinen ja helppo valinta lainojen vertailuun

Lainanvertailupalvelun apu on aina ilmaista

Muistitko vertailla eri pankkeja viimeksi kun hait lainaa? Eri pankkien ja rahoituslaitosten ehdot vaihtelevat toisistaan suuresti, ja lainasta voi helposti päätyä maksamaan liikaa jos tyytyy ensimmäiseen vastaantulevaan vaihtoehtoon. Voit välttää liian kalliit lainat vertailemalla useita eri lainanantajia toisiinsa ennen lainanhaun päätöksen tekoa. Kymmenien eri pankkien läpikäymisessä menee kuitenkin paljon aikaa ja vaivaa, jolloin kannattaa hakea apua muualta. Lainavertailun avulla kilpailutat lainahakemuksen nopeasti vain minuuteissa, ilmaiseksi ja vaivattomasti.

Lainanvertailupalvelut ovat ilmaisia sivustoja, joiden avulla voit vertailla lainaa usean eri pankin kesken vain yhdellä hakemuksella. Yksi Suomen suurimmista vertailupalveluista on Omalaina.fi, joka auttaa sinua vertailemaan lainahakemuksesi usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Omalaina on luotettava ja turvallinen suomalainen lainavertailupalvelu. Palvelu on täysin ilmainen lainanhakijoille, eikä sen käyttäminen sido hakijaa mihinkään. Omalaina on auttanut jo yli 400 000 suomalaista lainanhakijaa lainojen kilpailuttamisessa, etsimällä heille yksilöllisesti parhaimman mahdollisen vakuudettoman lainan Suomen lainamarkkinoilta.

Miten kilpailutan lainani? – Täytä yksi hakemus ja tavoita lukuisia pankkeja

Lainan kuluihin vaikuttaa eniten pankin määrittelemä korko, sekä lainaan lisätyt lainanhoitokulut, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu, sekä muut todelliseen vuosikorkoon kuuluvat käsittely- ja palvelumaksut. Myös laina-aika vaikuttaa lainan kuluihin, sillä se määrittelee maksetaanko lainaa takaisin suurissa erissä nopeasti, vai pienemmissä erissä hitaammin.

Omalainan kautta voit hakea lainaa usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, helposti vain yhdellä hakemuksella. Täytä hakemus Omalainan sivuilla ja säädä itsellesi sopiva lainasumma sekä laina-aika. Omalaina käsittelee hakemuksesi luottamuksellisesti ja lähettää sinulle suoraan sähköpostiin tarjolla olevat lainatarjoukset ja lisätiedot hakemuksesi perusteella.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi yhdistelylaina tuo säästöjä?
Yhdistelylaina tuo säästöjä, koska useat lainat aiheuttavat suuria lainanhoitokuluja, joten lainojen keskittäminen pienentää lainakuluja.
Miten haen yhdistelylainaa?
Omalainan kautta voit yhdistää lainasi 60 000 euroon saakka. Päätä millaisen määrän nykyisiä lainoja haluat yhdistää ja hae vastaava määrä yhdellä hakemuksella Omalainan sivuilla. Osa pankeista maksaa vanhat lainat pois asiakkaan puolesta!