Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kylpyhuoneremontti hinta – kuinka tehdä remontti edullisesti?

Onko tullut aika tehdä kylpyhuoneremontti? Tai pitäisikö aloittaa, mutta et tiedä mistä? Kylpyhuoneremontin hinta voi askarruttaa etukäteen, mutta hyvällä suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla myös hintaan voi itse vaikuttaa. Oman talouden näkökulmasta paras lopputulos on sekä onnistunut, että edullisesti toteutettu.

 

Kylpyhuoneremontin hinta koostuu useasta elementistä

Kylpyhuoneremonttiin kuuluu monta elementtiä, joten sen suunnitteluun on syytä perehtyä tarkasti. Tarpeen lisäksi on hyvä miettiä, minkä laajuinen remontti on järkevä toteuttaa. Esimerkiksi saunan remontoimiselle ei aina ole välttämättä tarpeenmukaista perustetta, mutta jo käytännön syistä on usein yksinkertaisempi toteuttaa useamman märkätilan remontti kerralla, sillä siinä säästää aikaa ja vaivaa.

Sauna ja kylpyhuoneremontti yhdessä on todennäköisesti taloudenkin näkökulmasta järkevä vaihtoehto, sillä pakettitarjouksen saa yleensä verrattain edulliseen hintaan.

Asuntoa kauppaavalle valmis koti on ehdoton valtti. Nykyaikana arvostetaan muuttovalmista asuntoa, sillä yhä harvemmalla on aikaa tarttua remonttitoimiin. Asunnon jälleenmyynnin näkökulmasta märkätilojen saneeraus on ehdoton plussa, jolla voi helposti nostaa asunnon arvoa useita tuhansia euroja, kun remontti on ajatuksella toteutettu. 

Katso myös: Remonttilaina – 60 000€ asti ilman vakuuksia

Kylpyhuoneremontti hinta-arvio ja mistä kylpyhuonekustannukset koostuvat?/h2

Kylpyhuoneremontti hinta-arvio liikkuu keskimäärin noin 450–550 euron paikkeilla per neliö, mutta kokonaiskustannukset vaihtelevat 200–40000 euroon remontin laajuudesta ja valituista materiaaleista riippuen. Kylpyhuoneremontti hintaan vaikuttaa tilojen koon lisäksi niiden muoto sekä vesipisteiden määrä. 

Kylpyhuoneremontti hinta koostuu:

  • remonttityöt (40–50 % kokonaiskustannuksista)
  • rakennusmateriaalit
  • pintamateriaalit
  • kalusteet
  • mahdolliset putki- ja sähkötyöt
  • mahdollinen tilojen uudelleenmuokkaus

Parhaat ratkaisut eivät aina tarkoita suurinta taloudellista satsausta. Jotta saisit urakkaan asiantuntevaa näkemystä, kylpyhuoneremontin hinta-arvio ja suunnittelu kannattaa teettää ammattilaisella. Varmistaaksesi edullisimman tarjouksen, hintavertailua on hyvä tehdä hakemalla tarjous useammalta eri märkätilaurakointiin keskittyneeltä liikkeeltä.

Muista, että edullisin ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, joten hae tarjous aina kirjallisena ja vaadi takuut nähtäväksi. Jos puolestaan päätät toteuttaa remontin itse, varmista, että jokainen yksityiskohta on otettu tarkasti huomioon.

Lue aiheesta: Saunaremontti

Kylpyhuoneremontti hinta itsetehtynä

Noin puolet remontin hinnasta koostuu työn osuudesta, joten on sanomattakin selvää, että itse tekemällä säästää. Parhaimmillaan säästöt voivat nousta tuhansien eurojen suuruisiksi, sillä oletuksella, että kaikki menee putkeen muutenkin kuin vesipisteiden osalta. Toisin sanoen, itse toteutetussa kylpyhuoneremontissa ei itsessään ole mitään ongelmaa, jos remontoijalla on perusteet hyvin hallussa. Yleinen suositus kuitenkin on, että suuremmat märkätilasaneeraukset jätetään ammattilaisten haltuun. 

Muista verovähennykset

Remontoijan iloksi, kylpyhuoneremontti hinta kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin, joten säästää voi muutenkin kuin itse tekemällä. Mieti myös, voisiko pelkät purkutoimet toteuttaa omin voimin, jolloin kylpyhuoneremontti hinta itsetehtynä on edullisempi?

Asbestiton kohde on täysin mahdollista purkaa itse. Jos kaikesta huolimatta päädyt omatoimiseen täysremonttiin, huomioi kaikki mahdollinen laskelmissa etukäteen. Esimerkiksi mahdolliset sähkötyöt vaativat erikoisluvan, joten ne tulee aina teettää ammattilaisella.

Lue lisää aiheesta: Veronpalautus – Kaikki huomioitavat asiat

Lainankilpailutuksella säästöjä remonttiin

Kuten kylpyhuoneremonttiin keskittyneissä yrityksissä, myös pankkien tarjonnassa on eroja, joten oikean rahoittajan valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Vakuudettomia remonttilainoja, jolla kylpyhuoneremontit yleisesti rahoitetaan, voi hakea helposti netistä lainoihin keskittyvältä Omalaina -sivustolta. Omalainan kautta hakemus välitetään useammalle kymmenelle lainantarjoajalle kerralla.

Varaudu yllätyksiin

Kylpyhuoneremontissa on aina omat haasteensa. Tarkasta, että rahoituksessa on puskuria yllätysten varalle, sillä mikään ei ole tappiollisempi kuin pieleen mennyt remontti. Mikäli omia säästöjä remonttiin ei ole, tai haluat käyttää ne osana remonttibudjettia, lainasumma olisi hyvä arvioida hieman väljemmäksi kuin mitä alustavat suunnitelmat vaativat. Etenkin jos aiot toteuttaa remontin itse, yllätyksiin tulisi varautua etukäteen. 

Hae oikea laina

Suuren projektiin on tärkeää hakea oikea laina. Remontissa myös jousto on tärkeää, tai mitä jos mielesi muuttuu matkan varrella esimerkiksi kalustevalintojen suhteen? Jotta lopputulos olisi varmasti miellyttävä, tee lainahakemus huolellisesti lainalaskuria apuna käyttäen. Omalaina huolehtii parhaat tarjoukset nähtäväksesi. Kun päätöksesi sopivasta lainanmyöntäjästä on tehty ja hyväksytty, rahat saapuvat muutaman päivän sisään ja remontti voi alkaa!

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko kylpyhuoneremontti maksaa?

Kylpyhuoneremontin hinta koostuu työstä ja materiaaleista. Hintaan vaikuttavat siis palkatun työn määrä, kylpyhuoneen koko sekä materiaalivalinnat. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että kylpyhuoneremontin hinta jossa kohde uusitaan täysin, on yleensä noin 15000-25000€ välillä.

Milloin kylpyhuoneremontti kannattaa tehdä?
Kylpyhuoneremonttia suunnitellessa otetaan aina ensisijaisesti huomioon kylpyhuoneen sekä rakennuksen ikä. Kylpyhuoneremonttia ei tarvitse tehdä ennalta asetetuin, esim. 10 vuoden välein, mikäli kylpyhuone on alun perinkin rakennettu hyvin eikä selkeitä virheitä tai vikoja ilmene. Jos kylpyhuoneen ikä kuitenkin alkaa olla jo yli 20 vuotta, remontille saattaa olla selkeää tarvetta.