Lainanvertailupalvelu on luotettava apu lainojen vertailussa - Kilpailuta lainasi vastuullisesti

Vertailupalvelut ovat vastuullisia sivustoja jotka auttavat lainan kilpailuttamisessa usean eri pankin kesken. Anna OmaLainan auttaa sinua löytämään itsellesi reilu ja halpa laina jopa minuuteissa!

  • Korkotaso ja lainanhoitokulut vaihtelevat paljon eri pankkien välillä
  • Muista aina kilpailuttaa lainahakemuksesi usean eri pankin kesken
  • Vertailuun kannattaa ottaa avuksi lainanvertailupalvelu
  • OmaLaina on turvallinen ja helppo valinta lainojen vertailuun


Lainanvertailupalvelun apu on aina ilmaista

Muistitko vertailla eri pankkeja viimeksi kun hait lainaa? Eri pankkien ja rahoituslaitosten ehdot vaihtelevat toisistaan suuresti, ja lainasta voi helposti päätyä maksamaan liikaa jos tyytyy ensimmäiseen vastaantulevaan vaihtoehtoon. Voit välttää liian kalliit lainat vertailemalla useita eri lainanantajia toisiinsa ennen lainanhaun päätöksen tekoa. Kymmenien eri pankkien läpikäymisessä menee kuitenkin paljon aikaa ja vaivaa, jolloin kannattaa hakea apua muualta. Lainanvertailupalvelun avulla kilpailutat lainahakemuksen nopeasti vain minuuteissa, ilmaiseksi ja vaivattomasti. 

Lainanvertailupalvelut ovat ilmaisia sivustoja, joiden avulla voit vertailla lainaa usean eri pankin kesken vain yhdellä hakemuksella. Yksi Suomen suurimmista vertailupalveluista on OmaLaina.fi, joka auttaa sinua vertailemaan lainahakemuksesi yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. 

OmaLaina on luotettava ja turvallinen suomalainen lainavertailupalvelu. Palvelu on täysin ilmainen lainanhakijoille, eikä sen käyttäminen sido hakijaa mihinkään. OmaLaina on auttanut jo yli 400 000 suomalaista lainanhakijaa lainojen kilpailuttamisessa, etsimällä heille yksilöllisesti parhaimman mahdollisen vakuudettoman lainan Suomen lainamarkkinoilta.


Miten kilpailutan lainani? - Täytä yksi hakemus ja tavoita yli 30 pankkia

Lainan kuluihin vaikuttaa eniten pankin määrittelemä korko, sekä lainaan lisätyt lainanhoitokulut, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu, sekä muut todelliseen vuosikorkoon kuuluvat käsittely- ja palvelumaksut. Myös laina-aika vaikuttaa lainan kuluihin, sillä se määrittelee maksetaanko lainaa takaisin suurissa erissä nopeasti, vai pienemmissä erissä hitaammin.  

OmaLainan kautta voit vertailla lainaa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, helposti vain yhdellä hakemuksella. Täytä hakemus OmaLainan sivuilla ja säädä itsellesi sopiva lainasumma sekä laina-aika. OmaLaina käsittelee hakemuksesi luottamuksellisesti ja lähettää sinulle suoraan sähköpostiin parhaa lainatarjoukset ja lisätiedot hakemuksesi perusteella.- 2019-08-19 11:26:20

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.