Huolettoman lomailijan muistilista

Lomakausi tarkoittaa usein selvästi kasvavia menoja ja varsinkin ulkomailla matkailevan on hyvä varautua myös täysin yllättäviin kuluihin. OmaLaina voi auttaa sinua nauttimaan kesästä huoletta.

Oletko tänä vuonna monien muiden tavoin lähdössä hieman pidemmälle lomamatkalle, vai nautitko lämpimästä säästä suuremmalla porukalla mökillä tai kaupungissa? Ansaitusta lomasta sekä mahdollisuudesta matkustaa ja kokoontua kannattaa ottaa nyt kaikki irti. Siksi kokosimme tähän artikkeliin keinoja joiden avulla voit viettää taloudellisesti huolettomia lomapäiviä.

Joustavat lainaratkaisut kesään

Lomalla normaali kuukausibudjetti voi jopa moninkertaistua, mutta kasvaviin kuluihin on mahdollista varautua jo etukäteen. OmaLainan lainavertailun avulla löydät juuri sinulle sopivan lainan helposti ja aina kilpailutetuin hinnoin.

Joustavat lainaratkaisut sopivat niin lomailuun kuin remontointiinkin, sillä nostettavan lainan kokoa ei tarvitse lyödä lukkoon lainasopimusta tehdessä. Voit hakea joustoluottoa jopa kymmeniä tuhansia euroja ja tämän jälkeen tehdä nostoja aina tarpeen mukaan. Haettu joustoluotto on erinomainen lomakassa, jonka turvin pärjäät myös yllättävissä tilanteissa, esimerkiksi matkustaessasi ulkomailla. Jatkuva tililuotto toimiikin käytännössä hieman sähköisen luottokortin tavoin, sillä voit tehdä nostoja nopeasti älypuhelimesi kautta ajasta ja paikasta riippumatta.

Lomailijan muistilista:

  • Varaudu yllättäviin kuluihin esimerkiksi joustoluotolla.
  • Varmista, että sinulla on useampi toimiva maksuväline erityisesti ulkomailla.
  • Hoida vakuutukset kuntoon ja huomioi harrastuksiin liittyvät erityistarpeet.
  • Kerää edut polttoaineista tai lennoista erikoisluottokortin avulla.

OmaLaina palvelee myös lomakaudella

Muistutamme, että OmaLainan lainavertailu on käytössäsi joka päivä, myös kesällä. Voit siis kilpailuttaa ja hakea lainaa kellon ympäri paikasta riippumatta. Muista, että saat lainapäätökset varmimmin arkipäivisin normaaleina aukioloaikoina, eikä lainoja voida maksaa ulos klo. 23-07 välisenä aikana.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme oikein hyvää kesää!

- 2022-06-23 12:45:16

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.