Täytä lainahakemus jopa 60 000 € lainaan - Lainapäätös heti

Hae lainaa lainapalvelusta 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainapalvelu auttaa etsimään edullisimman lainan

Pankkien ja rahoitusyhtiöiden määrä on viime vuosina kasvanut todella paljon ja niin myös lainanhakijalla on enemmän valinnanvaraa. Sopivan lainapalvelun löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa. Mikä olisi juuri paras laina sinun tarpeisiisi?

Omalaina on lainapalvelu joka kilpailuttaa ja auttaa vertailemaan Suomessa toimivia pankkeja ja muita lainantarjoajia keskenään. Palvelumme avulla kuluttajat voivat tehdä parempia taloudellisia päätöksiä ja samalla säästää rahaa.

Mikä on lainapalvelu?

Lainapalvelulla viitataan yleensä, joko yksittäiseen lainantarjoajaan tai lainavertailusivustoon. Omalainan lainapalvelu on lainavertailu, jossa voit kilpailuttaa lainasi lukuisten pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Omalaina vertailee 500-60 000 euron vakuudettomia lainoja, joiden takaisinmaksuaika on 1-20 vuoden välillä. Saamme korvauksemme pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, joten vertailumme käyttäminen on sinulle täysin ilmaista.

Miten lainapalvelut toimivat?

Vertailuun keskittyvät lainapalvelut kuten Omalaina kilpailuttavat lainasi, jotta voit löytää edullisimman koron lainallesi. Verkossa toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden ehdoissa voi olla todella suuria eroja ja lainapalvelun avulla voit löytää helposti ja nopeasti parhaan tarjouksen.

Suurempien lainasummien kohdalla jo vain pienet erot koroissa voi tarkoittaa suurta summaa euroissa.

Lainapalvelu joka auttaa löytämään oikean hinnan lainalle

Lainapalvelumme avulla paras lainatarjous voi löytyä onneksi helposti ja nopeasti. Kun teet hakemuksen palvelussamme, saat lähes välittömästi sähköpostiisi kymmeniä tarjouksia. Näin säästät myös tuntikaupalla aikaasi, kun sinun ei täydy pyytää tarjouksia erikseen useista eri paikoista. Luonnollisesti saat myös lainan helpommin, kun hyödynnät lainapalveluamme vertailussa.

 • Huom! Lainan saamisen ehdot vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, ja kaikki pankit eivät välttämättä jätä sinulle tarjousta.

Suuresta joukosta löydät onneksi todennäköisemmin sellaisen lainaajan, joka on valmis lainaamaan sinulle rahaa sopivaan hintaan.

Ensiluokkainen lainapalvelu lainan kilpailutukseen

Kaikki lainatuotteet eivät ole samanlaisia. Pikalainojen korot ja muut ehdot vaihtelevat huomattavasti, vaikka lainan määrä ja laina-aika olisivat identtisiä. Siksi edullisen lainan etsiminen voi olla vaikea tehtävä.

Omalaina on lainapalvelu, joka ratkaisee tämän ikävän ongelman. Teemme yhteistyötä lukuisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotta voimme auttaa tarjoamaan edullisimmat lainat suomalaisille.

Välitämme lainatarjoukset itse hakijalle, jotta juuri sinä voit valita itsellesi sopivimman lainasopimuksen. Tiedon lainatarjouksista saat yleensä vain muutaman tunnin sisällä. Näin lainojen kilpailutus ei vie tavattoman paljoa aikaa, vaan voit saada avun akuuttiin rahan tarpeeseen maksamatta liian kalliista lainasta.

Lue lisää aiheesta: Löydä itsellesi sopivin lainatyyppi

Syy valita Omalainan lainapalvelu

Maksuton

Lainavertailumme käyttäminen on ilmaista, nyt ja aina. Hakemuksen jättäminen ei myöskään sido sinua mihinkään, eli jos lainatarpeesi muuttuu tai löydät edullisempaa lainaa muualta, voit lopettaa hakemisen tai olla hyväksymättä tarjousta.

Ketterä

Saat kauttamme lainan tilillesi vain parin päivän sisällä – usein vain 15 minuutissa!

Mukautuva

Voit hakea lainaa palvelustamme niin pieniä kuin suuria tarpeita varten.

Kattava

Omalaina tekee yhteistyötä lukuisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joten palvelumme kautta voit saada kattavasti tarjouksia.

Jo satojentuhansien asiakkaiden kokemuksella

OmLainalla on jo yli 300 000 tyytyväistä, suomalaista lainanhakijaa, joten kokemuksemme ja asiantuntevuutemme alalla on erinomainen.

Muita hyviä suomalaisia lainapalveluita

Omalainan lisäksi Suomessa toimii muita hyviä ja luotettavia lainapalveluita. Pohjoismaiseen Sambla Group yhtiöön kuuluvat Rahalaitos ja Rahoitu ovat hyvin tunnettuja lainapalveluita, jotka kilpailuttavat lainat jopa 60 000 € asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Teemme tiivistä yhteistyötä näiden palveluiden kanssa ja voimme suositella niitä lämpimästi.

Lainapalvelu auttaa

 1. Löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan.
 2. Säästämään kuluissa ja koroissa.
 3. Tekemään parempia taloudellisia päätöksiä myös tulevaisuudessa.

Lainapalvelu kilpailuttaa pankit puolestasi

Säästä aikaa ja vaivaa käyttämällä lainapalvelua lainojen vertailuun. Omalainan kautta haet lainaa yhdellä hakemuksella kymmenistä eri pankeista ja rahayhtiöistä. Palvelumme avulla saat lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa ympäri vuorokauden. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi, jonka jälkeen voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lue lisää: Lainaa pienellä korolla

Tutustu lainapalvelun tarjouksiin huolella

Lainatarjouksiin kannattaa tutustua huolella, sillä korko voi olla erilainen eri pankkien tarjoamissa lainoissa. Huomioi ainakin lainan todellinen vuosikorko, sillä tämä kertoo lainan hinnasta myös sivukulut mukaan laskettuna.

Et tarvitse vakuutena toimivaa omaisuutta, sillä lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia Omalainan lainapalvelussa. Et sitoudu lainan hakemisessa mihinkään ja tietosi ovat aina turvassa.

Säästä rahaa lainapalvelun avulla

Omalainan lainapalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi ja asettaa sinulle selkeästi lainat hintajärjestyksessä halvimmasta kalleimpaan.

Voit säästää tuntuvasti rahaa ja aikaa käyttämällä apunasi lainapalvelua. Voit lisäksi vielä halutessasi kilpailuttaa lainat uudestaan, jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin.

Lainaa sopivalla korolla

Lainapalvelumme kilpailuttaa suomalaisten ja pohjoismaalaisten pankkien tarjoukset puolestasi. Omalainan lainapalvelu auttaa sinua löytämään lainan sopivalla korolla.

Laina Omalainan lainapalvelun kautta

Lainan hakeminen Omalainan lainapalvelun kautta on todella helppoa ja suoraviivaista. Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen lainallesi. Lainan lopulliset ehdot riippuvat kuitenkin pitkälti luottokelpoisuudestasi.

Omalainan palvelussa voit myös yhdistää kalliit aiemmin nostamasi lainat ja velat saadaksesi paremmat ehdot niille yhdistelylainan kautta.

Voit aloittaa luoton hakemisen Omalainalla täyttämällä lainahakemuksen verkkosivustollamme. Itse lainahakemus ei ole sitova eikä sen tekeminen maksa sinulle mitään.

Tutustu: Lainatarjous netistä nopeasti

Lainapalvelun käyttö ei sido lainanottoon

Sitoudut lainaasi vasta allekirjoitettuasi sopimuksen suosimasi lainanantajan kanssa. Yhteistyökumppaneinamme on kymmeniä luotonantajia ja pankkeja ja lähetämme hakemuksesi suoraan heille.

Kun hakemuksesi on välitetty eteenpäin, yhteistyökumppanimme lähettävät sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset tekemiensä luottoarvioiden mukaan. Useimmiten ensimmäiset tarjoukset lähetetään vertailumme käyttäjille vain minuuteissa.

Ongelmatilanteissa lainanhakija voi myös soittaa Omalainan asiakaspalveluun saadakseen apua puhelimitse.

3 vaihetta lainapalvelun käyttöön

Alla kerromme kuinka voit hakea lainaa Omalainan kautta, helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.

1. Tee hakemus

Lainanhaku alkaa aina lainahakemuksella. Kerro meille ensiksi toivomasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Täytä sitten lainahakemus – se vie vain minuutin!

2. Valitse edullisin tarjous

Seuraavaksi hakemuksesi lähetetään lukuisille pankeille ja rahoituslaitoksille. Sitten hakemuksestasi kiinnostuneet rahoitusyhtiöt lähettävät sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Saat usein ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi vain muutamassa minuutissa.

3. Allekirjoita sopimuksesi

Valittuasi lainantarjoajan, sinun pitää vain allekirjoittaa sopimus ja rahat maksetaan tilillesi. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti netissä verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Rahat siirretään sitten tilillesi joko heti tai 1-3 päivän sisällä luotonmyöntäjästä riippuen.

Ketkä voivat hakea lainaa Omalainan lainapalvelusta

Voit kilpailuttaa lainat Omalainalla jopa 60 000 euroon asti ja 20 vuoden takaisinmaksuajalla.

Hakeaksesi lainaa Omalainan kautta sinulta vaaditaan kuitenkin:

 • 18 vuoden ikää
 • Vakituista osoitetta Suomesta
 • Riittävän suuria tuloja (vähintään 1000€/kk säännöllisesti)

Sinulta saatetaan pyytää myös joitain lisätietoja, kuten:

 • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostisi
 • Tiedot palkoistasi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta
 • Jos olet eläkeläinen, sinulta pyydetään eläkepäätös
 • Yrittäjältä pyydetään henkilökohtainen veropäätös ja edellisvuoden tilinpäätös
 • Tietoja perheestäsi, kuten elätettävien määrä
 • Tietoja taloudellisista velvoitteistasi, kuten lainoista

Joskus lainan saaminen voi vaikeutua, jos olet esimerkiksi menettänyt luottotietosi tai olet jäänyt sairauslomalle pitkäksi aikaa.

Jotkut lainantarjoajat saattavat kuitenkin lainata sinulle rahaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Hakemus kannattaa siis ehdottomasti silti jättää.

Lue lisää: Kilpailuta lainat

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi vertailla lainoja Omalainalla?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen, jolla on säännöllisiä tuloja ja luottotiedot tallessa.

Kuinka paljon lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainapalvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euron edestä.

Mitä hyötyä lainapalvelun käytöstä on?

Lainapalvelu voi auttaa sinua säästämään jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat säännöllisesti varmistaaksesi, ettet koskaan maksa liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan usein lähes heti pankkitilille. Yleensä saat rahat tilillesi vain yhden päivän sisällä siitä, kun olet allekirjoittanut sopimuksen.

Asiakaskokemuksia

Lainapalvelu

<script type=”application/ld+json”>
{
“name”: “Omalaina Lainapalvelu”,
“@type”: “Product”,
“brand”: {
“name”: “Omalaina”,
“@type”: “Brand”
},
“review”: {
“@type”: “Review”,
“author”: {
“name”: “Trustpilot”,
“@type”: “Organization”,
“sameAs”: ” https://ie.trustpilot.com/review/omalaina.fi ”
},
“publisher”: {
“name”: “Trustpilot”,
“@type”: “Organization”,
“sameAs”: ” https://ie.trustpilot.com/review/omalaina.fi ”
},
“reviewRating”: {
“@type”: “Rating”,
“bestRating”: “5”,
“ratingValue”: “4.8”
}
},
“@context”: “http://schema.org/”
}
</script>