Mukana jo kaksi suomalaista pankkia OmaLainassa

Olemme työskennelleet ahkerasti kevään aikana auttaaksemme suomalaisia säästämään rahaa joka kuukausi lainanhoitokuluissaan. Palvelussamme on mukana nyt jo kaksi suomalaista pankkia vanhojen tuttujen luotettavien ruotsalaisten ja norjalaisten pankkien lisäksi.

OmaLaina.fi kattaa laajentuneen tarjonnan myötä yhä useampia pankkeja. Tällä hetkellä mukana olevat pankit ovat:

  • Ruotsalaiset pankit: Collector Bank, Nordax Bank, Resurs Bank, Bluestep Bank
  • Norjalaiset pankit: Bank Norwegian, Komplett Bank, Instabank, BRAbank
  • Suomalaiset pankit: POP Pankki, Aktia
  • Virolaiset pankit: Bigbank
  • Kaksi muuta pankkitoimiluvallista toimijaa

Lisääntynyt tarjonta nostaa pankkien ja muiden luotonantajien välistä kilpailua, mikä tyypillisesti laskee lainojen korkoja. Lisääntyneen tarjonnan johdosta on aiempaa todennäköisempää saada edullinen korkotarjous.

- 2020-10-05 11:28:22

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.