Asiakastiedote: Nordea mukana OmaLainassa.fissä

Kesän päivitysten johdosta olemme lisänneet Nordean takaisin kilpailutettavien pankkien joukkoon.

Teemme jatkuvasti töitä, jotta saisimme uusia pankkeja mukaan palveluumme. Kesän järjestelmäpäivityksen johdosta olemme voineet avata jälleen Nordean mukaan lainavertailuumme. Palvelussamme on myös mukana nyt jo kolme suomalaista pankkia vanhojen tuttujen luotettavien ruotsalaisten ja norjalaisten pankkien lisäksi.

  • Suomalaiset pankit: POP Pankki, Aktia, Nordea
  • Ruotsalaiset pankit: Nordax Bank, Resurs Bank, Bluestep Bank, TF Bank, Northmill Bank
  • Norjalaiset pankit: Bank Norwegian, Komplett Bank, Instabank, BRAbank
  • Virolaiset pankit: Bigbank

Pankkien ja luotonantajien välinen kilpailu johtaa tyypillisesti matalampiin korkotasoihin. Samalla myös yhä useampi saa enemmän lainatarjouksia hakemukselleen.

- 2021-08-11 08:49:50

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.