Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Asiakastiedote: Svea nyt mukana Omalainassa

Omalaina.fin lainavertailu laajenee, sillä nyt myös Ruotsalainen Svea on kilpailutuksessamme.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa asiakkaillemme, että Svea on nyt mukana yli 20 lainanantajan joukossa, joilta voi palvelussamme saada lainatarjouksen ja näin säästää koroissa. Palvelussamme on myös mukana nyt jo kolme suomalaista pankkia vanhojen tuttujen luotettavien ruotsalaisten ja norjalaisten pankkien lisäksi.

  • Ruotsalaiset pankit: Nordax Bank, Resurs Bank, Bluestep Bank, TF Bank, Northmill Bank
  • Norjalaiset pankit: Bank Norwegian, Komplett Bank, Instabank, BRAbank
  • Suomalaiset pankit: POP Pankki, Aktia, Nordea
  • Virolaiset pankit: Bigbank

Odotamme lisääntyneen kilpailun johtavan matalampiin korkoihin. Myös yhä useampi tulee saamaan lainatarjouksen. Pankkien ja luotonantajien välinen kilpailu auttaa tyypillisesti uudelleenrahoittamaan vanhat lainat edullisemmalla korolla.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka monta pankkia Omalainassa on?

Omalaina palvelussa tarjolla lähes 20 pankkia ja luotonmyöntäjää, jotka voit kaikki kilpailuttaa yhdellä hakemuksella. Saat tarjoukset kätevästi viimeistään seuraavana päivänä kaikilta pankeilta, jotka lainaa sinulle myöntävät.

Saanko Omalainan kautta halvimman tarjouksen?

Omalaina palvelu pyrkii aina löytämään parhaan tarjouksen kilpailuttamalla pankkeja sinun puolestasi. Tulokset ovat selkeitä ja sinulla on helppo tehtävä valita itsellesi halvin ja paras laina yhteistyöpankkiemme joukosta.