Suomalainen lainojen vertailupalvelu - OmaLainalla on Avainlippu

OmaLaina on 100 % suomalainen lainojen vertailupalvelu, jolla on Avainlippu suomalaisen työn merkiksi. Luota kotimaiseen ja kilpailuta lainasi tai hae yhdistelylainaa OmaLainan avulla!

Haluatko yhdistää lainasi tai kilpailuttaa kokonaan uuden lainan, mutta et tiedä mistä kannattaisi aloittaa? Miten tunnistat luotettavan lainojen vertailupalvelun? Kuten monessa muussakin tapauksessa, lainojen vertailussa kannattaa luottaa Avainlippuun.

OmaLaina on 100 % suomalainen palvelu, jolle Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt oikeuden käyttää Avainlippua tunnustuksena kotimaisuudesta. Avainlippu on arvostettu lupaus ja takuu siitä, että tuotetut palvelut ovat peräisin Suomesta ja niiden tuottaminen työllistää työntekijöitä Suomessa.


OmaLaina on luotettava, suomalainen lainapalvelu - Avainlippu todisteena

Kotimaisuus on suomalaisille tärkeää lainojen vertailussa. Teetetyn kyselyn mukaan lainapalvelun suomalaisuus on lainan hakijoille jopa toisiksi tärkein ominaisuus, heti luotettavuuden jälkeen.

Omalaina.fi on täysin kotimainen palvelu, joka on 100 % tuotettu ja suunniteltu Suomessa. Voit hakea lainaa tai yhdistää lainasi OmaLainan avulla milloin haluat. Palvelun suosion kasvu suomalaisten keskuudessa on auttanut työllistämään yhä useampia työntekijöitä ja näin tukemaan myös kotimaisia työmarkkinoita. OmaLaina arvostaa kotimaisuuttaa ja suomalaista suunnittelua, ja kantaa Avainlippua ylpeänä mukana palvelussaan.


Mistä tunnistaa kotimainen lainapalvelu? - Näin vertailet lainoja luotettavasti 

Lainamarkkinat ovat täynnä erilaisia palveluja joiden avulla voit kilpailuttaa lainasi, tai hakea esimerkiksi lainojen yhdistämistä. Miten sitten valita oikea lainojen vertailupalvelu? Muista kiinnittää huomiota ainakin näihin asioihin ennen kuin täytät lainahakemuksen:

  • Onhan siinä Avainlippu? Suomalaisilla palveluilla on usein käytössä Avainlippu, joka todistaa sen, että kyseessä on kotimainen ja luotettava yritys. Käyttämällä palvelua jolla on Avainlippu tuet suomalaista työtä, ja kotimaista suunnittelua.
  • Selkeät, suomenkieliset sivut. Jos lainojen vertailupalvelun sivulla ei puhuta selkeää suomea, ei kyseessä välttämättä ole kotimainen palvelu.
  • Lista yhteistyökumppaneista. Luotettavat lainoja kilpailuttavat palvelut yleensä listaavat vertailemansa pankit omilla sivuillaan. Näet OmaLainan kilpailuttamat pankit, eli yhteistyökumppanit täältä


OmaLaina kilpailuttaa suomalaisten lainat - Hae edullinen laina 

OmaLaina on auttanut jo yli 500 000 suomalaista tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. OmaLainan avulla voit yhdistää kalliit lainasi yhteen, tai kilpailuttaa itsellesi mahdollisimman edullisen lainan yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen tarjonnasta. OmaLaina tarjoaa lainan vertailuun nopeutta, tukea, ja helpotusta.


Näin haet lainaa OmaLainan avulla:

  1. Päätä lainasumma ja laina-aika. Voit käyttää tulevan lainan koron ja muiden kulujen hahmottamiseen lainalaskuriamme.
  2. Täytä hakemus OmaLainan sivuilla. Kilpailutamme kaikki pankit vain yhdellä hakemuksella, jopa parissa minuutissa.
  3. Vertaile saamiasi lainatarjouksia. Voit itse valita sinulle mieluisimman tarjouksen ja pankin. 
  4. Hyväksy laina suoraan verkossa. Haluamasi lainatarjouksen voit hyväksyä verkkopankkitunnuksilla heti verkossa.

Kilpailutamme puolestasi lainoja aina remonttilainasta auton rahoitukseen, ja lainojen yhdistämisestä kaikkiin muihin arjen kuluihin. Vertailemme puolestasi haluamasi lainasumman ja laina-ajan yli 30 eri rahoittajan tarjonnasta, vain parissa minuutissa. Hae lainaa kotimaisen OmaLainan kautta ja löydä itsellesi edullinen lainaratkaisu jo tänään. - 2020-02-20 09:34:02

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.